Cum iubeşti în funcţie de zodia ta

1 69594 original jpg jpeg

Fiecare persoană este diferită. Chiar dacă doi oameni sunt în acelaşi semn zodiacal nu se aseamănă. Totul ţine de ziua în care ne-am născut şi sub ce semn, iar compatibilitatea în dragoste este în funcţie de zodie.

1. Berbec

Pasiunea şi căldura arzătoare este stilul de operare în dragoste. Îţi place să alegi după gusturi şi iei măsuri de precauţie în ceea ce privesc sentimentele tale. Sunteţi curioşi şi vreţi să avansaţi în relaţii şi vrei să ştii care îţi este locul în inima persoanei de alături.Element:FocCele mai bune trăsături:aventuros,curajos,plin de viaţă,pasionat şi pozitiv.

2. Taur

Lent şi sensual,ştii exact cum eşti şi ce vrei de la viaţă. Semn de pământ,eşti reconfortant şi pregătit pentru tot ce ţi se întâmplă şi iei totul cu calm. Sunteţi loiali şi răbdători în dragoste şi doreşti un partener care să aprecieze acest lucru.

Pământ

generoşi,de încredere,cu picioarele pe pământ,răbdători,independenţi şi persistenţi.

3. Gemeni

O întâlnire a minţilor este cea mai mare valoare în dragoste. Pentru tine,o stimulare şi o dezbatere interesantă este cel mai bun afrodisiac,cum apreciaţi inteligenţa şi starea de spirit despre orice altceva.

Aer

:reglabili,flexibili,bun orator,spirituali,plini de umor şi foarte inteligenţi.

4. Rac

Visătoare şi intuitivă,mai mult decât orice doreşti să fie în măsură de a împărtăşi sentimentele cu partenerul şi să se simtă un sentiment de conexiune şi de înţelegere între voi. Semn zodiacal cultivator,ştii să susţii o relaţie şi dragostea,pentru a avea grijă de cel pe care îl iubeşti.

Apă

creativi,spontani,credincioşi,iubitori,protectori şi emoţionali.

 5. Leu  

Creativ şi jucăuş,Leul are nevoie de pasiune în dragoste. Vrea să se distreze şi să fie distraţi în relaţii. Aceştia spun că pentru ei plictiseala este sărutul morţii. Natura lor le cere să fie mereu în centru atenţiei pentru partenerul romantic sau în curând îşi va pierde interesul.

Foc

util,energetic,optimist,simpli şi loiali.

  6. Fecioara    

Mentalitate analitică,grijulie,şi,uneori,modul de a te comporta cere să vă arată cât de mult el sau ea te iubeşte. Vrei memento-uri verbale obişnuite pe care le apreciezi,iar momentele de afecţiune vă ridică moralul. Primirea dragostei te face un dătător generos de iubire.

:Pământ

vigilent,inteligent,practic,de analiză,modest,de încredere şi perfectionişti.

7. Balanţă

Romantică şi socială,întotdeauna îţi faci griji pentru cum să mulţumeşti partenerul. Este important că,conflictele sunt minime în relaţia voastră,deoarece crezi că acestea perturbă echilibrul şi armonia. Aşa că preferi o relaţie armonioasă,cu norme de diplomaţie.  

Aer

,fermecător,corect şi diplomatic.

8. Scorpion

Natura ta intens emotională cere o legătură profundă şi puternică,cu interesul

tale. Superficialitatea nu este pentru tine,după cum doreşti să te arunci cu capul înainte şi de a explora partea mai misterioasă a partenerului tău.

Apă

:concentrat,curajos,echilibrat,credincios,ambiţios şi intuitiv.

  9. Săgetător    

Diversitatea şi aventura sunt o necesitate pentru tine în dragoste. Sunteţi entuziast şi expansiv în exprimarea sentimentelor,dar faci tot posibilul ca într-o relaţie să poţi avea multă libertate pentru a călători liber şi de a explora teritorii necunoscute.

Foc

simple,intelectuale,generoase,bune la suflet şi filozofice.

  10. Capricorn    

Îţi place să iubeşti,eşti pragmatică şi exprimi afecţiunea prin acţiuni mai mult decât prin emoţii sau cuvinte. Îţi place să simţi partenerului prevăzut,ca şi cum el sau ea are tot ce este necesar să se simtă confortabil în viaţa ta.

Pământ

practici,ambiţiosi,înţelepţi,disciplinaţi,precauţi şi răbdători.

11. Vărsător

Libertatea şi individualitatea sunt cruciale pentru experienţa în dragoste. Eşti un partener inventiv şi stimularea care are întotdeauna ceva nou şi interesant de oferit relaţiei este perfectă pentru tine,dar asta atâta timp cât ai suficientă libertate să te simţi tu însuţi.  

Aer

prietenos,umanitar,inteligent,creativ,loial şi independent.

  12. Peşti    

Stilul sensibil şi plin de compasiune de a iubi vine de la natura ta spirituală profundă. Ai o mulţime de dragoste de oferit şi de apreciat într-o relaţie care vă permite să deschideţi inima în condiţii de siguranţă fără să te temi.

Foc

ai o imaginaţie bogată,plin de compasiune,intuitivi,sensibili şi dobândeşti un sentiment de abnegaţie.



Recente

Sophie Turner și Joe Jonas  foto   Shutterstock jpg
Rumer Willis  foto   Shutterstock jpg
Regina Camilla a Marii Britanii jpg
Christina Applegate jpg
Shania Twain, Jon Bon Jovi  foto   Shutterstock jpg
Celebritati  jpg
Whitney Houston  foto   Shutterstock jpg
Meghan Markle si fiica ei  jpg
Olivia Munn și John Mulaney  foto   Shutterstock jpg
Madonna  jpg
să vorbim de vorbă   Oana & Ion jpg
Cindy Crawford  Shutterstock jpg
respiratie pe gura jpg
Elon Musk  foto   Shutterstock jpg
Angelina Jolie și copiii ei  foto   Shutterstock jpg
Britney Spears  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian  Instagram jpg
Khloe Kardashian a slabit jpg
musafiri  jpg
Gigi Hadid  sursa   Instagram jpg