Cum să faci culoarea părului să reziste mai mult? Soluţia e ieftină şi la indemâna oricui!

Cum să faci culoarea părului să reziste mai mult? Soluţia e ieftină şi la indemâna oricui! jpeg

Vopsitul părului este o metodă de înfrumuseţare la care din ce în ce mai multe femei apelează. Schimbările de look sunt benefice din când în când, indiferent că apelezi la pigmenţi de culoare puternici, vopsea fără amoniac sau chiar nuanţator.

Atunci cand o femeie ia decizia de a-si vopsi parul, cea mai mare dorinta este ca intensitatea culorii sa dureze cat mai mult timp si sa atraga atentia într-un mod păcut.

Fie că te vopseşti acasă, fie ca mergi la un salon pentru a beneficia de îndemanare a profesioniştilor, acest truc te va ajuta să menţii pe o perioadă mai mare acea nuanţă vibrantă.

Pentru ca noua ta culoare să dureze un timp îndelungat, îţi prezentăm un secret pe care toate femeile ar trebui să-l cunoască: crema de protecţie solară, folosită ca mască pentru părul proaspăt vopsit. Ingredientul se numără printre produsele cosmetice care nu lipsesc din colecţia niciunei femei, mai ales în timpul verii.

Nu trebuie să faci nimic deosebit! Ai nevoie de foarte puţină cremă solară obişnuită cu protecţie SPF 25 şi o jumătate de pahar de apă călduţă.

Citeşte şi: Pericolul ascuns din cremele de protecţie solară

Amestecă cele două ingrediente şi aplică-le pe păr, după fiecare spălare, cu ajutorul unui recipient prevăzut cu pulverizator.

Masca astfel obţinută va ţine razele puternice ale soarelui la distanţă, iar noua ta culoare va rezista intactă mai mult timp!Recente

turbulență jpg
Serena Williams  foto   Shutterstock jpg
Nicki Minaj  jpg
Sharon Stone jpg
AD 4nXfs3LB6wCUzZe0QGfm 2E 0loKYvfmcgKRRZdJY7mYQ0V3HM1YwPuJY4OvwLSBL 1NnRCp wuv1ali9JRQ65WltiomaWRbWtMhfIxhqDgCvrmza4tOmhL91H203pYWobZYsep31 jrOgGqp5D1yvfaf2hLA
cel mai bogat model din lume jpg
Kevin Bacon jpg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Maimuța Proboscis jpg
Jake Gyllenhaal   jpeg
Justin Bieber jpg
Debbie Harry  Instagram jpg
michael jackson jpg
Khloe Kardashian jpg
Robbie Williams, Beyonce  jpg
Click! pentru femei Nr  14   7 iulie 2024 jpeg
Matthew Perry jpeg
Brooke Shields jpg
Dorian Popa   bolovan jpg
Julia Roberts, Emma Roberts jpeg