Cum să îţi decorezi casa în funcţie de zodie

1 76469 original jpg jpeg

Dacă locuinţa ta are are nevoie de o împrospătare, gândeşte-te să potriveşti designul interior cu personalitatea ta şi, de ce nu, să  faci asta în funcţie de semnul tău astrologic. Astfel, personalitatea ta va fi perfect reflectată în designul casei. Iată câteva idei din care să te insipiri pentru a-ţi decora casa în funcţie de zodie:

Berbec

bebecarticol2 jpg jpeg

Berbecii cei energici au nevoie de o casă ce se potriveşte personalităţii lor. Evită culorile neutre. Pentru a fi mereu motivată, alege culori vibrante, precum roz, roşu, turcoaz. Ai nevoie de un cămin pe măsura imaginaţiei tale aşa că lasă-ţi latura creativă liberă atunci când alegi elemente de decor. Decoreză-ţi camera cu citate şi poze importante din viaţa ta, astfel te vei simţi mereu inspirată să realizezi cât mai multe lucruri.

Taur

taurarticol jpg jpeg

Taurii sunt calmi, au nevoie de cât mai mult confort. Deşi designul canapelelor, covoarelor, scaunelor este important pentru tine, pui pe primul loc comoditatea. Tonurile calde precum galben, oranj se potrivesc cel mai bine firii tale romantice. Alege canapele de piele, iar pentru tablouri alege rame groase. Consideri că relaxarea este cea mai importantă, aşa că nu ezita să adopţi un stil călduros pentru casă.

Gemeni

gemeni articol jpg jpeg

Gemenii sunt versatili, aşa că le este greu să aleagă un singur stil pentru prea mult timp. Adoră varietatea şi unicitatea. Pentru pereţi, pot alege culori vibrante şi neobişnuite, portocaliu şi roz, însă nu şi tapetele cu diverse modele se potrivesc de minune.

Pune în evidenţă câteva elemente de decor precum veioze şi ghivece. Te plictiseşti repede de acelaşi stil, aşa că nu ezita să muţi mobila sau decoraţiunile în alte locuri din cameră; îţi vei satisface astfel dorinţa constantă de noutate.

Rac

rac articol jpg jpeg

Trăsăturile de caracter ale racilor sunt creativitatea şi bunăvoinţa. Lasă-ţi personalitea să îşi pună amprenta asupra decorării; foloseşte culori calme, albastru deschis, argintiu, bej. Înconjoară-te cu obiecte cu valoare sentimentală, suvenire şi poze de familie înrămate. Iubeşti să te simţi cât mai aproape de natură, aşa că alege o mobilă rustică şi plasează în toată casa mici decoraţiuni pe care le poţi lua direct din natură – scoici, conuri de brad, ghinde.

Leu

leu articol jpg jpeg

Leii sunt persoane prietenoase. În viziunea ta, o casă perfectă trebuie sa emane căldură, să fie un loc ideal pentru a petrece timp cu prietenii. Elementul principal al camerei este lumina naturală. Îndrăzneşte să vopseşti pereţii în culori neobişnuite, cum ar fi roşu închis, turcoaz sau nuanţe nisipii. Nu te feri de elemente de decor exotice! Decorează încăperea cu plante precum bonsai sau ficus.

Fecioră

articol jpg jpeg

Fecioarele sunt foarte organizate, uneori încercând să atingă chiar perfecţiunea! Când vine vorba de casă, curăţenia şi ordinea sunt cele mai importante. Ia în considerare culori liniştitoare: verde mentă , gri deschis sau chiar alb. Accesorizează-ţi camera cu cât mai multe flori şi nu uita de o bibliotecă cu cărţi aranjate meticulos, pe categorii. Pune la vedere obiectele cu valoare sentimentală, pozele şi suvenirele îşi găsesc mereu un loc chiar şi într-un spaţiu foarte organizat.

Balanţă

balanta articol2 jpg jpeg

Balanţele apreciază tot ceea ce este frumos, sunt carismatice şi elegante, ele doresc ca aceste calităţi să se reflecte şi asupra casei lor. Foloseşte orice culoare pastelată, nu are importanţă dacă alegi roz, violet, verde, galben – tot ce contează este să fie o nuanţă cât mai deschisă. Asigură-te că toate elementele din încăpere sunt în armonie şi nu ezita să adaugi diverse tablouri pe pereţi.

Scorpion

scorpion 2 jpg jpeg

Scorpionii sunt curajoşi, dar au şi o latură misterioasă. Există două tipuri de scorpioni: cei care preferă ca totul să fie alb şi la polul opus, cei care preferă culori cât mai intense: roşu aprins, portocaliu, negru. Îndrăzneşte să faci combinaţii neobişnuite, îmbină piese de mobilier noi cu unele vechi, astfel îţi vei cea un spaţiu nonconformist, original. Acasă petreci momentele de reculegere de care ai nevoie, aşa că adaugă cât mai multe elemente care te vor aduce mai aproape de natură, precum acvarii şi ghivece cu plante dimensiuni mari.

Săgetător

1 sagetator1 png png

Săgetătorii sunt optimişti şi entuziaşti. Adori natura, ai vrea să îţi petreci tot timpul în mijlocul ei, să admiri cerul şi florile. Grădina este locul tău preferat, dar dacă locuieşti într-un apartament, încearcă să îţi creezi o mică grădină pe balcon. Câteva dintre cele mai potrivite plante de interior pentru tine sunt: violeta, begonia, aloe vera, orhideea, bonsaiul, ficusul. Pentru pereţi alege culori calde şi pastelate. Decorează încăperea cu lumânări parfumate, suvenire şi coşuri cu fructe.

Capricorn

capricorn jpg jpeg

Capricornii iubesc stilul tradiţional. Mobila, ceasurile şi canapelele clasice se potrivesc perfect nostalgicilor capricorni. Bleumarin, verde şi maro sunt culori sunt culorile pe care le alegi atunci când vine vorba de decorarea casei, dar nu uita să adaugi şi pete de culoare; florile, lămpile, tablourile, draperiile în culori deschise vor adaugă luminozitatea de care ai nevoie. Pentru tine, elementul central al unei camere este biblioteca.

Vărsător

varsator jpg jpeg

Vărsătorii adoră aventura şi tot ceea ce este nou. Cel mai bun stil pentru această zodie este cel modern, futurist. Din casa ta nu lipsesc materiale precum sticla şi oţelul. Ia în considerare culori vibrante precum albastru, violet, portocaliu. Adaugă câteva pete de culoare prin veioze şi draperii viu colorate. Casa ta nu dă probabil o senzaţie de căldură, dar este impecabil decorată cu cele mai moderne piese de mobilier şi accesorii, oferindu-ţi zilnic inspiraţia de care ai nevoie.

Peşti

pesti2 jpg jpeg

Peştii preferă solitudinea; o casă liniştită ce îi îndeamnă la meditaţie, fiind cea mai adecvată pentru peştii cei visători. Culorile calme, lila, verde, albastru sunt cele mai bune opţiuni pentru casa ta. „Acasă” înseamnă pentru tine locul în care îţi găseşti liniştea şi evadezi din cotidian, aşa că încearcă să creezi o atmosferă cât mai confortabilă şi călduroasă. Gândeşte-te la amplasarea în cameră a unui acvariu şi a cât mai multor ghivece cu plante.

Surse imagini: pinterest.com , decoist.comRecente

Kim Kardashian jpeg
John Travolta foto  Shuttestock jpg
Beyonce, Jay Z, Tina Turner jpg
Nick Cannon foto  Instagram jpg
Kelly Clarkson jpg
Rihanna foto  Shutterstock jpg
Summer in the city reprogramat jpg
Karpatia Pony Show 2023: cinci zile de acțiune și distracție pentru întreaga familie pe Domeniul Cantacuzino, Florești!
Untold2022 0807 235921 2M5A4740 JulienDuval ok jpg
SAGA x MAI jpg
Tina Turner foto  Instagram jpg
Britney Spears bea litri de cafea si energizante ca sa nu doarma noptile Sursa foto shutterstock 431461978 jpg
Click! Pentru Femei jpg
Victoria Beckham, Harper Beckham jpg
Taylor Swift jpg
Sanii mai mari nu aduc fericirea Sursa foto shutterstock 1073334950 jpg
Ducii de Sussex, Prinții de Wales foto  Shutterstock jpg
Jennifer Aniston, Courteney Cox sursa  Shutterstock jpg
De Niro jpg
Cum reactionezi cand esti gelos in functie de zodie Sursa foto shutterstock 2037180338 jpg