6 vise comune şi semnificaţia lor

1 69572 original jpg jpeg

Probabil ai avut şi tu măcar o dată în viaţă unul dintre acele vise care se concentreze pe teme universale pentru majoritatea dintre noi. Acum poţi afla ce semnificaţie au ele.

Iată care sunt cele mai comune vise şi ce semnificaţie au ele!

Probleme cu dinţii!

În cazul în care în vis dinţii sunt murdari,cariaţi sau căzuţi,probabil în realitate eşti genul de persoană care îşi face griji pentru cât este de plăcută şi de atractivă pentru alţii. Dinţii,de asemenea,se referă la auto-exprimare şi comunicare eficientă,astfel încât dinţii pierduţi pot semnifica faptul că eşti jenată de ceva ce ai spus sau că te temi să vorbeşti deschis despre o problemă.

Goală în public!

Eşti într-o discuţie cu cineva important şi dintr-o dată îţi dai seama că eşti goală sau doar în lenjerie la birou sau la magazin. Fiind goală în faţa altora,presupune a fi prinsă cu garda jos în realitate sau a fi nepregătită,neinformată ori needucată.

Un monstru vine după tine!

Fugi de un monstru care vine după tine! Dintr-o dată picioarele îţi sunt paralizate! Aceste visereprezintă adesea temerile cu care te confrunţi. Te gândeşti că ai putea fi judecată negativ sau simţi o furie,ruşine ori neputinţă,de exemplu. Sau,este posibil să te simţi ameninţată de cineva sau de o posibilă problemă. 

Eşti în casa copilăriei

Casele sunt simboluri ale sinelui,aşa că revenirea la o casă veche înseamnă că îţi doreşti să revii la vechiul mod de a fi,la obiceiurile din trecut. Poate ai nevoie să aduci la suprafaţă amintiri reprimate pentru a fi vindecate.

Încercarea de a trăi într-o casă veche,care ar putea fi prea mică pentru tine acum,sau a vedea lucruri care trebuie reparate,semnifică faptul că eşti conştientă de cât de mult ai crescut şi de ceea ce trebuie schimbat la tine. 

Faci dragoste cu un star de cinema!

Visele sexualesunt adesea despre comasarea unor aspecte ale tale,despre ce îţi place la tine sau ce respingi. Sexul cu o celebritate poate însemna că vrei mai multă vizibilitate şi recunoaştere.

Dacă visezi că faci dragoste cu o figură de autoritate,ca un profesor,medic sau cu şeful,înseamnă sete de cunoaştere,de cucerire a noi teritorii.

Ţi-ai pierdut portofelul sau cheile

Pierderea portofelului poate indica faptul că este timpul să îţi reexaminezi identitatea. Pierderea maşinii presupune că trebuie să conştientizezi nevoia de mişcare,libertatea şi independenţă care te defineşte. Pierderea cheilor indică o teamă de a pierde accesul la o oportunitate.Recente

Camilla jpg
casatorita cu Lordul plăcerilor carnale, 75 de amante 1 sursa foto  Imdb jpg
Nicola Peltz si Victoria Beckham jpg
Curiozitatile stranepotilor Reginei la funeraliile ei Cum au trecut in noua etapa fara Gan Gan Sursa foto Instagram windsor royal family jpg
Iti mai amintesti Melrose Place Vezi cum arata acum actorii din rolurile principale Sursa foto Shutterstock jpg
Ryan Grantham și a omorât mama Plănuia să l împuște pe Justin Trudeau Sursa foto  Considering Love and Other Magic (2016) jpg
un bebelus care plange, shutterstock jpg
 Johhny Cash jpeg
Printesa Anne si Camilla Parker jpeg
Shakira, nemiloasă cu angajații Sursa foto  revista Elle jpg
Scene cu Robin Williams din Doamna Doubtfire care n au aparut niciodata Sursa foto captura YouTube  1 jpg
înmormântare regală, sicriul Reginei, siciu deschis Sursa foto  Instagram Royal Family jpg
Colaj familia regala, femei insarcinate, shutterstock jpg
Cara Delevingne jpg
Nadia Comaneci 4 ok GettyImages 1206897168 jpg
horoscopul toamnei shutterstock 1556244503 jpg
cimpoierul reginei Sursa foto  Instagram jpg
Torpedoul masinii jpg
ben affleck jennifer lopez infidelitate contract prenupțial Sursa Foto  Shutterstock jpg
printul charles si camilla parker bowles gettyimages 495794140 6 jpeg