A prezis Nostradamus pandemia de coronavirus? Ce alte predicţii ale sale au şocat lumea

1 shutterstock 791531176 jpg jpeg

După izbucnirea pandemiei de coronavirus, în mediul online a început să circule un text atribuit medicului şi astrologului francez Nostradamus. Fragmentul descrie o molimă care va distruge lumea şi va schimba economia globală. Cât de veridic este acest text? Alte profeţii ale lui Nostradamus au descris corect eveniment precum asasinarea lui J.F. Kennedy atentatele de la 11 Septembrie.

Predicţia care a circulat recent în reţelele de socializare sună astfel: „Va fi un an dublu (2020), în care se va ridica o regină (corona), care va veni din Est (China) şi care va aduce o molimă într-o ţară cu 7 dealuri (Roma a fost construită pe 7 coline) şi va transforma în praf oameni aflaţi la apus (bătrânii) şi va distruge lumea. Va fi sfârşitul economiei aşa cum o ştiţi“.

Despre profeţiile lui Nostradamus se vorbeşte de sute de ani, astfel că nu e de mirare ca un eveniment global cu un astfel de impact cum este pandemia de COVID-19 să stârnească speculaţii.

Mulţi au contestat acest text, spunând că nu există dovezi ale existenţei lui în scierile astrologului francez. Un alt argument că nu este scris în versuri, stilul catrenelor lui Nostradamus.

Nostradamus a scris prima sa carte, „Les Propheties“, în 1555, iar predicţiile sale au rămas un subiect aprins de dezbateri până în zilele noastre. Deşi există, pe de o parte, persone care asociază orice dezastru cu o scriere a lui Nostradamus, iar pe de alta sceptici care nu cred nimic, nu pote fi ignorat faptul că unele dintre predicţiile lui au descris uimitor de bine evenimente din istorie.

Iată cinci profeţii ale lui Nostradamus care s-au îmlinit.

Revoluţia Franceză

Sclavii vor cânta şi vor cere Ca prinţii şi lorzii să fie ţinuţi în închisoare Mai târziu, cei slabi de minte Vor considera acestea enunţuri divine.

În 1789, poporul francez a stârnit o revoltă şi a luat cu asalt Bastilia, o fortăreaţă folosită ca închisoare. Căderea Bastiliei, simbol al tiraniei monarhiei franceze, a marcat măreţia Revoluţiei Franceze, care s-a răspândit ulterior în toată ţara. Oamenii din popor au preluat puterea, iar nobilii au început să părăsească Franţa.

Descoperirile lui Louis Pasteur

Lucrul pierdut este descoperit

Pasteur va fi csărbătorit ca un zeu

Acest lucru se va împlini când Luna va încheia ciclul cel mare

Dar alte zvonuri spun că acesta va fi dezonorat.

Louis Pasteur s-a născut în 1822 şi a fost un biolog şi chimist frances care a descoperit vaccinul împotriva turbării. Este considerat unul dintre binefecătorii omenirii, datorită descoperirilor sale.

Ascensiunea lui Hitler

În vestul Europei

Într-o familie săracă se va naşte un copil

Cu vorbele sale va seduce oamenii

Şi faima lui va creşte până în Est.

În 1889, Hitler se năştea într-o familie săracă din Austria. Calităţile sale oratorice au fost întodeauna cunoscute şi în felul acesta a reuşit să ajungă în fruntea poporului german.

Asasinarea lui J.F. Kennedy şi a lui Bobby Kennedy

Un om mare va fi doborât

Într-o zi de o lovitură nimicitoare

O faptă malefică prevăzută de purtătorul unei petiţii

Un altul va cădea la timp de noapte.

În 1963, John Kennedy a fost asasinat, după ce primese mai multe ameninţări cu moartea. Fratele său, Bobby Kennedy a fost ucis în 1968.

Atentatele teroriste din septembrie 2001

Un foc din centrul pământului

Va aduce fiori în Oraşul Nou

Două roci mari vor purta urmele mult timp.

Pe 11 septembrie 2001, în timpul unui atac terorist, turnurile gemene din New York au fost distruse.

FOTO ShutterstockRecente

Copii jpg
Shurubel 1 jpeg
Regina Victoria – secvențe jpeg
Cameron Diaz jpg
Kate Hudson jpg
Kate Middleton în verde OK Mag jpg
andreea mantea
profetie   shutterstock 430507258 jpg
minciuna   shutterstock 1929158141 jpg
kim kardashian fata jpg
aursiargintaec@clickpentrufemei ro jpg
ZM RO elderflower Advertorial 900x500px LO 01 1 jpg
Vedete jpg
Angelina Jolie si copiii jpg
Hamlet jpg
horoscopul verii shutterstock 2146570531 jpg
Estee Lauder profimedia 0101843304 jpg
vis   cuplu   heart g2606d5f48 1280 jpg
Nicole Kidman si Tom Cruise jpg
Mark Twain jpg