Aşa faci faţă unei despărţiri

1 46316 original jpg jpeg

„Când m-a părăsit, am simţit că totul s-a terminat”, îmi povesteşte o amică. Am trăit şi eu astfel de momente. Probabil că şi tu. Totuşi, după ceva timp, îţi dai seama că, vorba cântecului, „un sfârşit e un început”. Dar ce să faci în momentele în care simţi că nu mai poţi suporta durerea? Cum să treci peste ele şi să ajungi mai repede la starea de acceptare şi să-ţi reiei viaţa? Iată câteva sfaturi care ţi-ar putea fi de ajutor.

Rezistă tentaţiei de a te umili în faţa lui

Îl vrei înapoi,dar nu cu orice preţ. Nu este bine să-i arăţi că eşti disperată,să-l suni de nu ştiu câte ori pe zi sau să-i dai sute de SMS-uri. Mesajul pe care îl va recepta va fi că poate să facă ce vrea cu tine,că vei accepta orice numai să vă împăcaţi. Ar putea profita de situaţie sau asta l-ar putea pune pe fugă mai tare. Bărbaţilor le place să fie vânători şi o pradă prea uşoară nu le atrage atenţia. Dacă mai există o şansă să vă împăcaţi merită să încerci,dar cu tact. Dacă tu ai avut iniţiativa despărţirii,gândeşte-te la ce te-a făcut să iei această decizie şi dacă vrei într-adevăr să te împaci cu el sau doar nu suporţi ideea de a fi singură.

Poate cât timp ai fost cu el ţi-ai cam neglijat prietenele. Este timpul să te întâlneşti cu o veche prietenă şi să mai staţi de vorbă sau să faci o vizită prelungită părinţilor. Nu staţi doar de vorbă despre problema ta,ci faceţi ceva amuzant împreună,ceva care să te distragă. Bineînţeles că este bine să povesteşti despre stările prin care treci,dar nu-ţi ocupa tot timpul gândindu-te şi vorbind despre asta,pentru că vei amâna procesul de vindecare.

Găseşte un mod nou şi plăcut de a-ţi petrece timpul liber. Înscrie-te la un curs,apucă-te de sport,adoptă un animăluţ sau lucrează o zi din weekend ca voluntar la o casă de copii sau la o fundaţie. Vei găsi noi preocupări care să te ţină ocupată şi să-ţi dea un sentiment de împlinire. Totodată,acum,că ai mai mult timp,poţi relua activităţi pe care le-ai întrerupt atunci când erai cu el.

Chiar dacă ai tendinţa să-ţi plângi de milă,să nu te mai îngrijeşti şi să mănânci cât mai multe dulciuri,rezistă tentaţiei. Fă ceva pentru a te simţi frumoasă:îţi poţi schimba tunsoarea sau poţi face un tratament cosmetic. Îmbracă-te frumos şi fă tot ce poţi ca să te simţi bine în pielea ta. Mai ales în aceste momente admiraţia celorlaţi îţi va face bine.

Învaţă din greşelile trecutului,dar nu te învinovăţi. Este nevoie de doi pentru a începe o relaţie,dar şi pentru a o încheia. Vina o purtaţi amândoi. Ceea ce rămâne de făcut acum este să analizezi ce nu a mers bine pentru a nu repeta greşelile în viitor. Experienţa prin care ai trecut va face ca următoarea relaţie să fie mai puternică.

Poate acum simţi că nu vrei să mai ieşi cu cineva. Da,este nevoie de o pauză,dar nu evita cu totul întâlnirile. Vor face să-ţi crească încrederea în tine însăţi. Însă nu te aştepta să întâlneşti prinţul din poveste. Se poate întâmpla şi asta,dar dacă te aştepţi la prea mult,ai putea fi dezamăgită şi sigur vei fi foarte încordată. Gândeşte-te doar că ieşi să petreci o seară agreabilă cu un amic.

Acordă-ţi timp ca să te vindeci. Altfel,vei avea tendinţa să cazi în braţe primului bărbat care îţi acordă atenţie,iar apoi să-ţi dai seama că ai făcut o greşeală.Recente

new amsterdam 2 png
Cel mai bun bucatar din lume, shutterstock jpg
Coolio, videoclip Gangsta's Paradise, Michelle Pfeiffer 1 Sursă foto  Shutterstock jpg
Coperta CPF 20 jpg
regina cu catelul jpg
Marilyn Monroe, adepta operațiilor estetice Chip transformat Coleaj Sursa foto  Imdb jpg
Ce scrie pe cele mai ciudate pietre funerare ale celebritatilor Sursa foto Pixabay jpg
Janice serial Friends jpg
Amal si George Clooney jpg
Un obiect extraterestru descoperit în mormântul faraonului Tutankhamon sursa foto  Shutterstock jpg
Camilla jpg
casatorita cu Lordul plăcerilor carnale, 75 de amante 1 sursa foto  Imdb jpg
Nicola Peltz si Victoria Beckham jpg
2 copii print george printesa charlotte png png
Iti mai amintesti Melrose Place Vezi cum arata acum actorii din rolurile principale Sursa foto Shutterstock jpg
Ryan Grantham și a omorât mama Plănuia să l împuște pe Justin Trudeau Sursa foto  Considering Love and Other Magic (2016) jpg
un bebelus care plange, shutterstock jpg
 Johhny Cash jpeg
Printesa Anne si Camilla Parker jpeg
Shakira, nemiloasă cu angajații Sursa foto  revista Elle jpg