Care sunt secretele unei femei fericite. Ingredientele esenţiale pentru o viaţă armonioasă

1 femeie fericita jpg jpeg

Orice femeie îşi doreşte să fie fericită, liniştită şi să aibă o viaţă echilibrată. Andrea Filip, master trainer şi terapeut spiritual, a descoperit secretele fericirii unei femei, dar şi darurile la îndemana oricarui bărbat pentru a aduce armonie şi linişte doamnei din viaţa lui. Iată sfaturile sale!

În luna femeii, Andrea Filip a creat o listă cu ingrediente esenţiale pentru o femeie fericită, din punctul de vedere al terapeutului spiritual. Iată care sunt: ⁃ Independenţa financiară (să ştie ea, chiar dacă nu e nevoie, că oricând orice s-ar întampla poate fi pe picioarele ei şi işi poate susţine singură copiii, familia sau părinţii) ⁃ Familie armonioasă (un partener care îi este şi prieten; cu sau fără copii) ⁃ Împăcare/pace cu familia extinsă (cu părinţii sau fraţii ei) ⁃ Sănătate (să fie lucrurile sub control, probleme minime, gestionabile) ⁃ Viaţa spirituală (rugăciune, meditaţie, credinţă) ⁃ Meserie sau carieră care o bucură ⁃ Timp pentru ea şi hobby-urile ei minim 1-2 ore pe săptămână (citit, gătit, cusut, sport sau orice îi place) ⁃ Siguranţă financiară (venituri certe pe termen de minim 6 luni pentru un stil de viaţă obişnuit) ⁃ Stil de viaţă cu progres (să poată tot timpul să aducă ceva nou în experienţa ei) ⁃ Prietene confidente, de încredere, ca să se poată descărca, despovăra, să fie ascultată cu răbdare şi iubire ⁃ Sentimentul că pot fi utile şi de ajutor (să îngrijească este în natura femeilor, măcar flori, un animal de companie, copii)

Ce poţi să faci ca femeia de langă tine să fie mulţumită

Andrea Filip a construit şi o listă de daruri zilnice, la îndemâna oricui, care le pot garanta domnilor o parteneră fericită, liniştită şi împlinită, alături de care să poată construi o viaţă armonioasă: „Ce poţi să faci ca să îi aduci femeii de lângă tine fericire în viaţă? Multe. Însă, printre cele mai simple, dar şi importante, lucruri de făcut aş enumera:

, dar important să fie adevărate

Să îl oferi personal sau sesiuni la terapeuţi buni

. Din ceea ce ştii că îi place: tortul preferat, cremă de faţă, flori, cină la restaurant, pauză (daca are grijă de copii tot timpul)

i. Fie că e vorba de hobby-uri, idei de afaceri, proiecte de renovare în casă

. Femeile ştiu şi soluţiile la problemele lor, dar tot vor să se depresurizeze. Este terapeutic pentru femei să îşi foloseasca toate cuvintele pe care le au de zis pe zi

!!! Foarte important, despachetatul…

. Pare simplu şi mărunt, dar ar face-o tare fericită să aibă mai puţine de adunat

, nu o umili pe această temă, nu o face sa pară că îţi este datoare

Iar regula de aur se aplică: fă-i ceea ce ţi-ar plăcea să îţi facă şi nu face ceea ce nu ţi-ar plăcea nici ţie. Nu înşela, nu minţi (cu excepţia raspunsului la întrebarea ”m-am mai îngrăşat?

), nu ascunde bani, nu o bârfi cu alţii sau altele, inclusiv cu copiii, nu o trata cu indiferenţă, nu o agresa emoţional, verbal sau fizic

2 andrea filip 2 jpg jpeg

Sursă foto: ShutterstockRecente

michael jackson jpg
Whitney Houston shutterstock 91490768 jpg
Sharon Stone  jpg
Casa Playboy jpeg
vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg