Cât e superstiţie, cât e logică? De ce să apelăm la un consultant Feng Shui şi cum ne ajută să trăim mai bine!

1 68041 original jpg jpeg

Despre Feng Shui se vorbeste din ce in ce mai des, iar magazinele cu specific sunt pline de obiecte care promit sa ne faca viata mai frumoasa. Insa aceste obiecte au doar rol decorativ si sunt incarcate cu supersitiile noastre despre rolul lor in viata noastra.

“Feng Shui-ul este o stiinta si nu are nimic de-a face cu superstiile,cu autosugestia. Nu trebuie sa crezi in remediile propuse de aceasta stiinta,trebuie doar sa le aplici,apoi sa observi cum iti schimba viata”,spune Gena Rusu,consultant Feng Shui şi Coloanele Destinului,pentru ziarul Ring.

Multi se intreaba de ce ar trebui sa apeleze la remedii Feng Shui cand viata lor este frumoasa si in aparenta fara probleme. “Din experienta spun ca este mai bine sa prevenim,decat sa apelam la un specialist Feng Shui cand avem probleme care par a fi fara rezolvare. Este adevarat ca oamenii apeleaza la Feng Shui cand sunt in situatii critice,dar atunci este mai greu de remediat,de imbunatatit  si este nevoie de mai mult timp”,explica Gena Rusu.

Feng Shui–ul este o stiinta care se bazeaza pe calcule si pe masuratori,nimeni nu poate sti cum sunt dispuse cele noua energii care guverneaza spatiul in care locuieste sau munceste omul fara a aplica formule vechi de mii de ani.  Potrivit specilialistului,aceste energii vizeaza toate aspectele vietii,din cauza lor pot aparea dezechilibre financiare,boli,probleme in cuplu,divorturi,procese,probleme cu legea,cu diferiti membri ai familiei etc.

“Indiferent ca suntem constienti sau nu de influenta energiilor din spatiul in care locuim sau in care lucram,acestea ne schimba viata in bine sau in rau,in functie de cum sunt ele dispuse in casa sau la birou. Exista persoane celibatare care nu reusesc sa aiba o relatie de lunga durata si stabila din cauza unei energii care genereaza exact aceasta situatie,alta energie determina aparitia unor probleme de sanatate,a ghinioanelor,blocajelor,a problemelor de tot felul,dar mai ales a incurcaturilor financiare. Si tot asa,nu exista nicio problema din viata noastra care sa nu fie generata de o energie negativa care este bine aspectata in casa sau la serviciu”,mai spune specialistul in Feng Shui.Recente

Hillary Clinton FOTO Profimedia jpg
Nostradamus a prezis că în 2013 va începe al Treilea Război Mondial jpeg
4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
Kim Kardashian jpg
influencer  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian în lenjerie intimă  foto   Instagram jpg
turbulență jpg
Serena Williams  foto   Shutterstock jpg
Nicki Minaj  jpg
Sharon Stone jpg
AD 4nXfs3LB6wCUzZe0QGfm 2E 0loKYvfmcgKRRZdJY7mYQ0V3HM1YwPuJY4OvwLSBL 1NnRCp wuv1ali9JRQ65WltiomaWRbWtMhfIxhqDgCvrmza4tOmhL91H203pYWobZYsep31 jrOgGqp5D1yvfaf2hLA
cel mai bogat model din lume jpg
Kevin Bacon jpg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Maimuța Proboscis jpg
Jake Gyllenhaal   jpeg
Justin Bieber jpg
Debbie Harry  Instagram jpg
michael jackson jpg
Khloe Kardashian jpg