Ce făcea Prinţesa Diana cu cadourile extravagante pe care le primeau copiii ei de Crăciun

2 profimedia 0230963593 jpg jpeg

Lady Di n-a respectat tradiţia în ceea ce priveşte creşterea copiilor ei regali şi şi-a dorit dintotdeauna ca Prinţii William şi Harry să ducă o viaţă obişnuită, nu ruptă complet de realitate, în palatele lor impresionante.

Născuţi în sânul familiei regale britanice, cei doi fraţi n-au ştiut niciodată ce înseamnă grija zilei de mâine, însă nici n-au fost educaţi într-un răsfăţ absolut. Cea care s-a asigurat de asta a fost chiar mama lor, Prinţesa Diana, care n-a vrut ca băieţii ei să primească nişte cadouri extravagante nici de Crăciun.

Pentru a nu cunoaşte excesele şi-a nu ajunge să se comporte cu o superioritate deranjantă, regretata Prinţesă de Wales a impus câteva restricţii fiilor ei chiar şi în ziua în care erau vizitaţi de Moş Crăciun.

Ce măsuri a luat Prinţesa Diana pentru a-şi creşte copiii normal? În primul rând, ea a fost prima membră a unei familii regale care şi-a alăptat copiii. De asemenea, l-a adus pe lume pe fiul ei cel mare, Prinţul William, viitorul Rege al Marii Britanii, în spital, nu la palat, lucru fără precedent până atunci.  

Mai mult, Prinţul William este primul moştenitor al tronului Marii Britanii care a urmat o şcoală de stat. Patrick Jephson, mâna dreaptă a Prinţesei Diana, a confirmat faptul că fosta soţie a Prinţului Charles a încercat din răsputeri să le ofere copiilor ei o educaţie normală.

Iar Lady Di nu făcea excepţii nici de Crăciun! După cum ne informează Express, Diana îşi dorea să-i înveţe pe William şi pe Harry despre viaţa deloc privilegiată pe care o aveau copiii săraci. Evident că cei doi fraţi erau copleşiţi de multitudinea de cadouri pe care le primeau de Crăciun, unul mai extravant decât altul. Însă Diana făcea tot ce-i stătea în putinţă ca băieţii ei să nu fie răsfăţaţi în exces.  

Ken Wharfe, fostul bodyguard al Dianei, susţine că William şi Harry primeau munţi de cadouri de sărbători, multe dintre ele nici măcar nu se ştia de unde proveneau. Cert e că Diana îi determina pe băieţi să doneze o bună parte din cadourile primite de la Moş Crăciun celor care nu aveau parte de mare răsfăţ de sărbători.

“Diana se asigura de fiecare dată ca băieţii să nu primească prea multe cadouri. Multe dintre darurile primite erau fie înapoiate, fie donate unor asociaţii caritabile, pentru că ea era convinsă că copiii ei nu aveau nevoie de ele", a dezvăluit Wharfe pentru revista OK!.

Iar, atunci când le oferea ea cadouri băieţilor ei, se asigura să nu fie nimic extravagant.

“Diana era un părinte care se implica mult în creşterea copiilor ei. Se asigura de fiecare dată că William şi Harry ştiau cum să se comporte cu alte persoane, indiferent de statutul lor social. Le spunea tot timpul să vorbească cu angajaţii lor, să se comporte normal cu ei, să-i trateze ca pe familia lor extinsă", a continuat Wharfe cu mărturisirile.

Foto - InstagramRecente

Chrissy Teigen jpg
Chris Martin jpeg
Mark Wahlberg sursa  Shutterstock jpg
virgine înmormântare sursa  Shutterstock jpg
MAIN Poster 4x5 png
Demi Moore jpeg
Eva Mendes jpg
Elena Ceaușescu, Eva Braun sursa  Shutterstock jpg
Patrick Duffy, Linda Purl sursa  Shutterstock jpg
Adele jpeg
Shakira jpeg
Jane Fonda foto  Shutterstock jpg
Cele mai fericite tari din lume Sursa foto shutterstock 2097419497 jpg
Kendall Jenner jpg
Bruce Willis 1 jpg
Meghan Markle jpeg
Sabrina jpg
Georgina Rodriguez Instagram jpg
ashley graham, sotul si copiii foto  Instagram jpg
Paris Hilton jpg