Ce înseamnă culoarea pisicii tale şi cum îţi influenţează norocul

ce înseamnă culoarea pisicii tale jpeg

Dacă îţi plac pisicile şi se întâmplă să ai deja una acasă, culoarea blăniţei sale îţi poate spune câte ceva despre norocul pe care îl ai. Iată ce înseamnă culoarea pisicii tale.

Poate sună ciudat, însă vei vedea că, dincolo de aspectul făpturii drăgălaşe, se ascund o mulţime de semnificaţii.

1. Ce înseamnă culoarea pisicii tale - Pisica cu blană portocalie

Cu siguranţă îţi este familiară această felină, căci se întâmplă să o întâlneşti peste tot. Dacă te ataşezi de ea, înseamnă că norocul tău depinde întotdeauna de celelalte persoane din viaţa ta. Altfel spus, nu eşti influenţată de destin, ci de alegerile şi acţiunile celor apropiaţi. Fire sensibilă şi introvertită, nu ai tăria de caracter să spui lucrurilor pe nume şi ai tendinţa să te eschivezi atunci când vine vorba de decizii.

2. Pisica cu blană maro

Dacă îţi intră în casă o pisică maro sau cu blana tigrată, e semn că, în curând, vei intra în posesia unei sume de bani. De asemenea, dacă aceasta intră în timpul nopţii, e posibil ca a doua zi să te aştepţi la un musafir care să îţi propună un proiect de afacere. Patrupedele maro îţi aduc noroc de bani doar în cazul în care le îndrăgeşti şi ştii să le arăţi afecţiunea. În schimb, dacă le tratezi cu indiferenţă, ele îţi pot aduce boli şi ghinion în carieră.

3. Ce înseamnă culoarea pisicii tale - Pisica cu blană neagră

Se spune că pisica neagră este aducătoare de ghinion şi veşti rele. Nimic mai fals! O pisică neagră este un talisman norocos, care te protejează de deochi şi guri rele. De-a lungul timpului, acesteia i-au fost atribuite mai multe semnificaţii. Spre exemplu, japonezii cred că atunci când o pisică cu blana tuciurie îţi taie calea, trebuie să zâmbeşti. Cineva drag te va surprinde! În Letonia, dacă un fermier găsea o pisică neagră, înseamnă că recolta lui era bogată şi de calitate. Egiptenii le adorau deoarece le considerau reîncarnarea zeiţei Bast. Mai mult, felinele erau mumificate şi îngropate alături de stăpânii lor.

4. Pisica cu blană albă

Dacă îţi plac pisicile albe înseamnă că ai norocul schimbător. Poţi experimenta o serie de întâmplări care să îţi aducă ba fericire, ba necaz, aşa că ai grijă cât de mult te ataşezi de aceste animale. Atunci când nu ai o stare de spirit bună, ele îţi pot vindeca sufletul, fiind considerate trimişi ai divinităţii. Totuşi, dacă se întâmplă să te afli în primejdie, ele nu îţi vor fi de niciun ajutor. În trecut, englezii le asociau cu fantomele şi spiritele demonice.

5. Ce înseamnă culoarea pisicii tale - Pisica cu blană gri

Elegantă şi misterioasă, pisica gri a fost considerată, până nu demult, o raritate. Dacă obişnuieşti să o ţii aproape, înseamnă că eşti o persoană care îşi face singură norocul şi nu se lasă la mâna destinului. Ai întotdeauna iniţiativă şi îţi place să ai ultimul cuvânt de spus. Totuşi, uneori ai tendinţa să îi faci pe plac mai mult decât ar trebui, ceea ce arată că poţi fi şi o persoană schimbătoare. Sursă foto: www.02varvara.wordpress.com  Recente

Victoria B jpg
victima shutterstock 1661010535 jpg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Epilare jpg
Tom Cruise jpeg
jeff bridges shutterstock 185455103 jpg
Conserve jpg
Mr Bean  jpg
ronaldo jpg
Luna si Soarele shutterstock 2154153519 jpg
casti   muzica   shutterstock 2154926423 jpg
kim kardashian 1 jpg
Recenzii jpg
Jenna Rink 3 jpeg
coperta Click! pentru femei Nr  13 2022 jpeg
fast food  jpg
manipulator   manipulare   shutterstock 1932266996 jpg
Adolf Hitler shutterstock 252139258 jpg
86bdaddee9c5cfdfc1cd9951e2b42c69 jpeg
vedete jpg