Ce îţi indică visele

1 77949 original jpg jpeg

Toţi visăm, dar tu îţi aminteşti ce ai visat sau uiţi când te trezeşti? Potrivit oamenilor de ştiinţă şi experţilor, visele nu reprezintă numai realitatea înconjurătoare, ci ele pot proveni dintr-o dimensiune diferită care controlează creierul, şi nu invers.

Aşadar, dacă ai avut vise ciudate, atunci există un mesaj ascuns în spatele lor. Ele ţi-ar putea indica mai multe despre puterea minţii subconştiente. Pentru a te ajuta, iată care sunt semnificaţiile celor mai comune vise!

Furnici care urcă pe tine

Ai visat vreodată că se urcă pe tine foarte multe furnici? Dacă da, acesta este semnul care indică sprijin, muncă multă sau iritare. Furnicile reprezintă conexiunea dintre tine şi familia ta şi dorinţa de a întări legăturile cu cei pe care-i iubeşti.

Cutii de hârtie goale

Ai visat o grămadă de cutii şi ai simţi nevoia să deschizi una? Acest vis indică faptul că există multe scenarii dezamăgitoarem, secrete şi mistere în jurul tău. Dacă cutiile sunt deschise sau închise, înseamnă că în subconştientul tău încerci să îţi trimiţi un mesaj. Vrei să dezvălui ceva urgent.

Pisici în ploaie

Pisicile în ploaie care-ţi apar în vis indică puterea ta feminină. Aceste animale îţi dau puterea să te simţi conectată spiritual cu tine însuţi. De asemenea, există o forţă şi o conexiune la nivel subconştient cu cei din jurul tău.

Cădere în gol

Acesta este unul dintre cele mai obişnuite vise pe care majoritatea le avem la un moment dat. Dacă ai visat că ai căzut de pe o scară sau de pe o stâncă, înseamnă că există tensiune, îngrijorări şi lipsă de control de sine. Te îngrijorezi constant de eşec şi pierzi controlul asupra lucrurilor importante din viaţă.

Un loc cu multă verdeaţă

Visezi o întindere verde sau la natură curată în jurul tău? Înseamnă că nevoie de afecţiune, apreciere, pasiune şi vindecare sunt destul de puternice. În plus, pajiştea verde indică faptul că eşti o persoană fericită şi mulţumită de viaţa sa.

Noroi

Dacă ai visat că erai plină de noroi pe haine sau îţi apar în vise mormane de  noroi, atunci este un semn care indică faptul că eşti destul de neliniştită şi că problema imobilităţii te bântuie. Pe de altă parte, aceasta indică şi stagnarea. Prin urmare, trebuie să continui să lucrezi pentru a merge mai departe în viaţă.Recente

robin williams shutterstock 87978553 jpg
Greta Thunberg shutterstock 1346536709 jpg
par lung   barbat   shutterstock 759071578 jpg
ochi shutterstock 2176700177 jpg
Imagine featured clickpentrufemei JPG
kim kardashian 1 jpg
michael jackson jpg
Whitney Houston shutterstock 91490768 jpg
Sharon Stone  jpg
Casa Playboy jpeg
vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg