Descifrează misterele viselor tale

1 46222 original jpg jpeg

De câte ori visezi ceva, te întrebi dacă nu este oare un semn. Obiectele, persoanele şi întâmplările din vis pot fi, într-adevăr, nişte „mesageri” ai subconştientului tău. Noi te ajutăm să descifrezi ce-ţi comunică visele. Cădere în gol

Deseori,în timp ce visezi,ai o senzaţie de cădere în gol. Dacă nu te simţi panicată şi chiar ţi se pare plăcută senzaţia,înseamnă că eşti fericită,că te simţi bine în pielea ta şi că treci printr-o perioadă plină de împliniri.

Dacă,dimpotrivă,eşti înspăimântată când visezi acest lucru,înseamnă că îţi este teamă de ceva,că eşti îngrijorată şi că nu găseşti cale de ieşire la problemele tale de zi cu zi. Animale

Câinele prietenos

Câinele înseamnă prieten,şi poate fi semn că o persoană apropiată te va ajuta la greu. De altfel,dacă în vis îţi apare un câine blajin mai poate fi vorba şi că ai nevoie de sprijinul moral şi de afecţiunea cuiva,că te simţi singură.

Dacă visezi un câine rău,care muşcă şi este agresiv,poate fi semn că îţi ascunzi sentimentele,furia,că nu laşi să se ştie ce simţi. Probabil că în viaţa de zi cu zi eşti o persoană exagerat de diplomată,care nu vrea să supere pe nimeni şi care ţine toate supărările în sine. Mai poate înseamna că ai probleme cu cineva din anturaj,că simţi că cineva îţi poartă sâmbetele.

Pisica neagră a fost privită mereu ca un “mesager” al ghinionului. Poate arăta că treci printr-un moment dificil şi că aştepţi să ţi se întâmple ceva rău. Nu înseamnă însă că este şi adevărat. Este de fapt o imagine a subconştientului tău,a gândurilor negre pe care ţi le faci în timpul zilei. Dacă visezi o pisică albă,este semn de veste bună,că un eveniment plăcut se va întâmpla în familia ta.

Moartea unei persoane apropiate

Dacă visezi că cineva drag a murit,nu e cazul să te gândeşti la ce e mai rău. Dimpotrivă,moartea poate simboliza sfârşitul unei perioade nefaste şi un nou început. Mai poate înseamna că îţi doreşti ceva nou în viaţa ta,că vrei să te desprinzi de trecut. Dacă în vis vezi propria ta înmormântare,poate fi semnul unei trasformări spectaculoase care va avea loc în viaţa ta. În general,este vorba de o schimbare în bine,de o “îngropare” a trecutului.

Călătorie

Când visezi că mergi în locuri noi,că pleci într-o călătorie,înseamnă că îţi doreşti o schimbare,că actuala stare de lucruri nu te mai mulţumeşte. Dacă te visezi călătorind singură,înseamnă că eşti o persoană singuratică,individualistă,care nu se simte bine dacă este înconjurată de prea multă lume. Mai poate fi semn că simţi nevoia să te depărtezi de cei din jur,să te linişteşti.

Credinţa populară spune că dacă te visezi mireasă este semn rău. Lucrurile nu stau însă chiar aşa. Căsătoria din vis înseamnă teama de singurătate,nevoia de a fi înconjurată de familie,de prieteni. Mai poate fi semnul unei neîmpliniri pe plan afectiv,al faptului că eşti implicată într-o relaţie care simţi că nu are viitor.

Dacă îţi apare în vis un copil mic,semnificaţiile diferă. Dacă plânge,înseamnă că vei trece printr-o perioadă mai grea pe plan personal,dacă este liniştit şi râde,este semn că eşti liniştită şi mulţumită sufleteşte. Dacă tu eşti cea care naşte un copil,poate să fie semn că cineva apropiat urmează să fie părinte.

Înoţi în mare

Înotul este o activitate care relaxează. Şi în vis senzaţia este aceeaşi,dacă apa în care înoţi este liniştită. Este semn că treci printr-o perioadă liniştită a vieţii,că ai scăpat sau ţi-ai rezolvat problemele care nu îţi dădeau pace şi acum nu mai ai griji.

Mai poate înseamna că eşti o persoană care ştie să se descurce în viaţă şi care nu se dă bătută când trece prin clipe mai grele. În schimb,dacă te lupţi cu valurile şi cu marea agitată,poate fi semn că treci prin momente delicate şi că rişti să îţi periclitezi situaţia dacă nu eşti atentă.

Dacă visezi pur şi simplu apă,un lac sau un pârâu,pe care o admiri înseamnă că viaţa ta este lină,liniştită… chiar prea liniştită. Poate fi semn că în subconştient îţi doreşti să se întâmple ceva neprevăzut,vrei să trăieşti mai aventuros,să nu treacă viaţa pe lângă tine.



Recente

Cele mai distrase semne zodiacale  Sursa foto shutterstock 2002731482 jpg
Christina Ricci  foto   Shutterstock(1) jpg
Lily Allen, Ashton Kutcher, Mila Kunis jpg
Anne Hathaway  jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
David Beckham jpg
Care este semnatura ta astrala  Sursa foto shutterstock 9917164 jpg
Tom Hardy  foto   Shutterstock jpg
Sharon Osbourne  jpg
Olivia Munn și copilul ei  foto   Shutterstock, Instagram jpg
Vrăjitorul din Oz jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
Gisele Bundchen  foto   Shutterstock jpg
Meghan Fox  Instagram jpg
Cristiano Ronaldo este in vacanta cu familia  jpg
Bella Hadid  foto   Shutterstock jpg
Keely Brosnan si Pierce Brosnan  jpg
Regele Charles  foto   Instagram The Royal Family jpg
Zodii care nu sunt materialiste jpg
Mary Elizabeth Winstead, Ewan McGregor  foto   Shutterstock jpg