Ce ne poate dezvălui despre noi şi despre cei apropiaţi ziua de naştere

1 shutterstock 500098741 jpg jpeg

E scris în stele să avem viaţa pe care o trăim, dar şi trăsăturile care ne diferenţiază de ceilalţi. Şi totul este cât se poate de matematic. Iată ce spune cifra zilei tale de naştere despre tine!

Omul a fost mereu curios să-şi cunoască destinul şi să încerce să prevadă întâmplările prin care va trece în viitor, pentru a nu fi luat prin surprindere. Şi, dintre toate, numerologia pare să ofere cea mai exactă hartă a acestui traseu, uzând de o matematică astrală ce ne influenţează în puncte majore ale vieţii. Practic, încă din primul moment în care ni s-a dat startul la viaţă, fiecare cifră care ne este atribuită (zi, lună, an de naştere, ora naşterii, numărul casei etc.) are o simbolistică clară şi o vibraţie aparte, ce ne influenţează personalitatea şi evoluţia.

Dacă vrei să te cunoşti mai bine, caută mai jos explicaţiile zilei tale de naştere.

1, 10, 19, 28 – Conducătoare

Independentă, ambiţioasă, dar şi foarte orgolioasă, vrei să fii prima în toate, să preiei iniţiativa şi să-i organizezi pe cei din jurul tău. Eşti foarte eficientă şi inventivă, competitivă, dar şi extrem de combativă şi nu te vei mulţumi cu locul secund. Orice scop atins devine treapta pentru următoarea ţintă. Eşti un model pentru ceilalţi, dar firea ta individualistă, încăpăţânată şi repezită te va ţine departe de grup. De multe ori solitară, eşti acea femme fatale, predispusă la iubiri fulgerătoare şi la relaţii de dominatoare.

3 cpf promo de numar 128x89 jpg jpeg

2, 20, 29 – Cooperantă

Unde-s doi, puterea creşte, la fel şi pofta de colaborare. Ai o sociabilitate înnăscută, eşti amabilă, diplomată, intuitivă şi o foarte bună negociatoare. Creativă, sensibilă şi chiar timidă, preferi locul secund, dar tânjeşti să fii remarcată şi să ţi se acorde atenţie. La fel faci şi în amor, unde te laşi greu sedusă. Neîncrederea te face să accepţi diverse compromisuri şi să cazi pe o pantă a pesimismului.

3, 12, 21, 30 – Creativă

Eşti plină de imaginaţie, entuziasm şi spontaneitate, astfel că poţi face o carieră strălucită în domeniul artei sau al comunicării de orice fel, de la presă la vânzări. Ideile tale şi personalitatea ta captivantă vor strânge oamenii în jurul tău. Exuberanţa ta ascunde, însă, superficialitate, toane şi tendinţa de-a trăi mai scump decât îţi îngăduie veniturile. Pentru partenerii de sex opus, eşti un superb fluture greu de prins.

4, 13, 31 – Conştiincioasă

Foarte serioasă, disciplinată şi principială, te simţi responsabilă pentru bunul mers al oricărei activităţi sau situaţii în care eşti implicată. Munceşti pe rupte, respecţi grafice, nu crezi decât în ceea ce vezi şi de aceea eşti percepută ca fiind rigidă şi orientată spre reguli. Pot fi, însă, doar manifestări ale unor frustrări sau temeri că poţi fi rănită. Iată de ce îţi vine greu să-ţi exprimi emoţiile, chiar şi în cuplu.

5, 14, 23 – Isteaţă

Curiozitatea dublată de inteligenţă te face să studiezi în amănunt şi să cauţi soluţii pentru orice. Foarte adaptabilă şi comunicativă, eşti genul căreia îi place să călătorească, să schimbe multe job-uri, să nu i se îngrădească libertatea în niciun fel. Asta denotă o nestatornicie, o impulsivitate şi o tendinţă spre excese. Şi în dragoste te manifeşti inconstant, pentru că jumătatea ta ideală trebuie să fie romantică şi deschisă la minte, deopotrivă.

6, 15, 24 – Familistă

Ai un stil mai aşezat, înţelegător şi empatic, care caută să planteze peste tot armonie. Inspiri încredere şi umanitate, astfel că vei fi foarte potrivită în servicii medicale, de îngrijire ori de terapie. Reversul medaliei este că eşti prea credulă şi devii vulnerabilă şi la rugăminţi, dar şi la linguşeli, deci poţi fi lesne păcălită. În dragoste oferi totul şi poţi fi rănită uşor, dar nu-ţi pierzi niciodată speranţa că vei avea o relaţie fericită.

7, 16, 25 – Intelectuală

Cu o înclinaţie nativă spre spiritualitate şi filozofie, dar şi spre ştiinţele exacte, dai dovadă de o gândire analitică şi cauţi să-ţi explici fenomenele neînţelese şi chiar pe cele oculte. De obicei solitară şi introvertită, te concentrezi foarte mult pe ce ai de făcut şi reuşeşti să uimeşti. Dar tocmai pentru că faci abstracţie de ceilalţi, ţi-e greu să-ţi exprimi sentimentele şi poţi ajunge la un grad de autosuficienţă.

8, 17, 26 – Afaceristă

Ai face orice să ieşi în evidenţă! Munceşti mult, rişti, inovezi, dezvolţi şi, ca nimeni alta, ai simţul banului şi al afacerilor. Totuşi, succesul îl savurezi de una singură, căci asocierile sunt de multe ori păguboase. Iată de ce tinzi să fii exigentă, intransigentă chiar, iar asta te face neatentă, impulsivă şi fără scrupule. În cuplu, îţi place să domini, dar vai de cel care te va înşela, căci eşti o fire răzbunătoare.

9, 18, 27 – Idealistă

Născută sub semnul altruismului şi generozităţii, dai dovadă de compasiune şi eşti mereu gata să-i ajuţi pe ceilalţi.

Te implici în acţiuni umanitare sau progresiste, poţi lucra în domeniul cercetării sau al artei. Pentru că dai dovadă de imaginaţie şi originalitate, ideile tale pot părea extravagante, chiar fanteziste, iar felul în care vrei să ţi le impui nu e chiar cel mai plin de tact. De aceea, vei avea probleme şi în relaţionarea cu partenerul de viaţă. Nu şi în cea cu copiii, pe limba cărora vorbeşti perfect.

11 – Inspirată

Se spune despre cei născuţi pe 11 că sunt dintre „cei aleşi“. Sunt dăruiţi cu intuiţie, inspiraţie, idealism şi, frecvent, manifestă un talent timpuriu. Pot ajunge judecători, diplomaţi sau terapeuţi. Din păcate, devin excentrici, aroganţi şi individualişti. Ceea ce, în viaţa amoroasă, îl alungă pe partener, dacă nu ştie să-i preţuiască valoarea.

22 – Influentă

Cu o tendinţă foarte clară spre înavuţire, dar şi spre influenţă socială, eşti genul de persoană practică, ambiţioasă, care ţinteşte posturi de conducere sau de control. Ţi-e scris să te ocupi de afaceri, de politică, având un traseu măreţ. Asta te va predispune la narcisism, aroganţă, mânie şi lăcomie. În viaţa particulară, vei căuta un aliat şi un om la fel de ambiţios, de preferat dintr-o clasă superioară ţie.

@shutterstockRecente

michael jackson jpg
Whitney Houston shutterstock 91490768 jpg
Sharon Stone  jpg
Casa Playboy jpeg
vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg