Ce reprezintă numerele de pe rama ochelarilor. Citeşte-le cu atenţie înainte de achiziţionarea produsului!

1 shutterstock 519062731 jpg jpeg

Ai observat vreodată acele numere minuscule imprimate pe ochelarii de vedere? S-ar putea ca unele persoane să nu le acorde importanţă, însă ele pot spune multe despre perechea de ochelari.

Fie că vorbim de ochelari de distanţă, de ochelari de lectură, de ochelari de soare polarizaţi sau de ochelari cu lumină albastră, ei trebuie să fie aleşi cu mare grijă, deoarece o pereche aleasă greşit poate strica vederea. Aşa cum alegem calitatea sau brand-ul ochelarilor, un lucru important este şi cititul numerelor, care se află în lateralul ochelarilor de vedere, în special dacă te gândeşti să achiziţionezi acest produs online. Ce simbolizează aceste numere şi de ce trebuie să le citeşti cu atenţie?

Pe o pereche de ochelari, vei găsi 3 numere, sub forma „AA-BB-CCC‟. Primele două litere, din acest şir, reprezentate de „AA‟ corespund dimensiunii lentilei. Acest număr variază, de obicei, între 40-62 mm. Cu cât valoarea este mai mare, cu atât cadrul este mai mare. Al doilea număr, reprezentat de „BB‟ măsoară mărimea puncţii nazale, care variază, de obiei, între 14-24 mm. În cele din urmă, valoarea „CCC‟ reprezintă lungimea braţelor, care variază între 130-150 mm. De asemenea, pe rama ochelarilor pot fi şi alte caractere, care pot simboliza codul produsului.

De ce sunt importante aceste numere?

Pacienţii trebuie să ţină cont de aceste numere şi să le aleagă în funcţie de forma şi dimensiunea care se potriveşte feţei lor. O pereche de ochelari care funcţionează bine pentru o persoană, s-ar putea să nu fie la fel de utilă pentru o altă persoană. Aceste măsurători faciale simple facilitează găsirea unei perechi de ochelari ideale pentru pacient. Mai ales, aceste cifre sunt importante atunci când pacientul caută să cumpere o nouă pereche de ochelari online şi nu poate să o probeze şi să vadă dacă îi stau sau nu corect pe faţă. Deci, aceste dimensiuni pot fi folosite drept ghid, deoarece fiecare pereche de ochelari este diferită.

Sursă foto: Shutterstock Recente

horoscop shutterstock 1913521300 jpg
vedete serioase jpg
J Lo jpg
Coperta CPF 11 jpeg
kardashian1 jpg
Festivalul Opera Copiilor OCC JPG
Bobby Brown si Whitney Houston jpg
luna shutterstock 1044034966 jpg
Blue jpeg
Rebel Wilson jpeg
Elon Musk jpg
vineri jpg
Tom Hanks și Rita Wilson au fost depistați pozitiv cu COVID 19 la începutul lunii martie  jpeg
numerologie
Elvis Presley
Victoria Beckham jpg
Copii jpg
Shurubel 1 jpeg
Regina Victoria – secvențe jpeg
Cameron Diaz jpg