Ce se temea Prinţesa Diana să facă în faţa Reginei? Fostul ei chef oferă răspunsul

1 fotojet jpg jpeg

Darren McGrady este fostul bucătar atât al Reginei Elisabeta a II-a, cât şi al regretatei Prinţese Diana. După cum ne informează revista D, acesta a lucrat la palatele Buckingham şi Kensington înainte de-a se muta în Dallas, după moartea Prinţesei Inimilor în 1997.

Mutat în Statele Unite, chef-ul a oferit un interviu publicaţiei sus amintite, în care a vorbit despre familia regală britanică şi obiceiurile pe care aceştia le aveau. McGrady a dezvăluit că bucătăriile de la Palatul Buckingham funcţionau ca un hotel, în sensul că “Regina putea avea un prânz caritabil într-una dintre încăperi, în timp ce Prinţul Edward să fi avut musafiri în altă cameră”.

Bucăratul regal a devenit apropiat de Prinţesa Diana în perioada cât a lucrat pentru familia regală britanică. Acesta a reuşit acest lucru chiar după prima lor întâlnire, la Castelul Balmoral din Scoţia. McGray susţine că era foarte emoţionat în acel moment, lucru care a deteminat-o pe Prinţesă să-l tachineze de fiecare dată când îl întâlnea. Totul era în glumă, evindent, având în vedere că Diana l-a făcut să se simtă foarte bine odată ce acesta a fost transferat la Palatul Kensignton, de la Buckingham, şi a început să o servească pe fosta soţie a Prinţului Charles.

Într-un alt interviu oferit de acesta revistei Hello!, în 2017, chef-ul a vorbit despre bulimia de care suferea Prinţesa Diana. McGrady a adăugat că, până să ajungă el în bucătăria de la Kenstington, Prinţesa începuse deja un tratament pentru tulburarea ei alimentară şi făcea eforturi de a-şi redobândi sănătatea.

La acea vreme, bucătarul regal avea instrucţiuni clare să prepare mâncăruri sănătoase pentru prinţesă. Acum, la mai bine de două decenii de la dispariţia Prinţesei Inimilor, acesta spune că-i duce dorul prinţesei şi se gândeşte cu drag la momentele în care a lucrat ca chef-ul ei personal.

Zilele trecute, McGrady a postat un filmuleţ pe YouTube, în care a menţionat un amănunt necunoscut despre Prinţesa Diana. Fostul chef regal Darren McGrady a ţinut să comenteze, în noiembrie 2021, noul film despre Prinţesa Diana, „Spencer”. Acesta a precizat că exista un singurul lucru pe care Prinţesa Diana se temea să-l facă în faţa Reginei Marii Britanii.

Diana se temea să ceară desertul preferat la masă. Ea aştepta ca masa regală să se încheie, după care se strecura în bucătărie şi cerea angajaţilor desertul ei favorit - crepe soufflé. Bucătarul declară că făcea acest desert de fiecare dată când venea în vizită Diana la Palatul Buckingham.

După ce mânca resturile din bucătărie, prinţesa avea discuţii interesante cu McGrady despre musical-uri şi tot felul de spectacole, precum "Phantom of the Opera" şi "Les Misérables". Nimic nu-i plăcea mai mult lui McGrady decât acele clipe “furate” din bucătăria regală, în care discuta de la egal la egal cu Prinţesa Diana.

Foto - Instagram



Recente

marilyn monroe
Halle Berry  jpg
Shania Twain  jpg
Cele mai distrase semne zodiacale  Sursa foto shutterstock 2002731482 jpg
Christina Ricci  foto   Shutterstock(1) jpg
Lily Allen, Ashton Kutcher, Mila Kunis jpg
Anne Hathaway  jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
David Beckham jpg
Care este semnatura ta astrala  Sursa foto shutterstock 9917164 jpg
Tom Hardy  foto   Shutterstock jpg
Sharon Osbourne  jpg
Vrăjitorul din Oz jpg
Olivia Munn și copilul ei  foto   Shutterstock, Instagram jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
Gisele Bundchen  foto   Shutterstock jpg
Meghan Fox  Instagram jpg
Cristiano Ronaldo este in vacanta cu familia  jpg
Bella Hadid  foto   Shutterstock jpg
Keely Brosnan si Pierce Brosnan  jpg