Ce semnifică visele despre anotimpuri

1 59109 original jpg jpeg

O zi ploioasă, de toamnă sau o furtună de zăpadă. Ori un camp cu flori de vară nemuritoare. Cu siguranţă ai avut vise specific unui anumit anotimp. Iată semnificaţia acestora.

Primăvara aduce schimbări

Dacă ţi se întâmplă ca în visul tău să fie primăvară,este semn că în cel mai scurt timp îţi vei schimba serviciul. Va urma o perioadă plină de optimism,iar tu vei fi tolerantă.

Dacă în vis apare un vânt uşor de primăvară,înseamnă trădare,în timp ce ceaţa prevede că vei avea succes în tot ceea ce ţi-ai propus. Florile de primăvară apărute în vis pot semnifica aventuri erotice.

Vara coincide cu perioadele stresante

Dacă te viseziîntr-o zi de vară înseamnă că-ţi doreşti să-ţi reuşească totul ca la carte. Dacă visezi o ploaie de vară cu grindină înseamnă că vei pierde ceva. Dacă în vis îţi apare curcubeul,este semn de speranţă şi succes.

Un astfel de vis apare şi când traversezi o perioadă grea,stresantă. Totodată,mai poate însemna un câştig financiar,cât şi indiferenţa ta faţă de probleme. Nu numai ale tale,ci şi ale altora.

Mai citeşte şi:

Ce visezi în funcţie de sex

Lucruri pe care nu le ştiai despre vise

Toamna aduce certuri

O zi mohorâtă de toamnă înseamnă că vei avea parte de supărări de natură familială (certuri cu partnereul,neînţelegeri cu copiii).

Totodată,mai poate însemna şi că vei primi o veste bună. Toamna în vis îţi mai poate prezice că este timpul să culegi beneficiile unor proiecte la care ai lucrat din greu. Dacă o femeie nemăritată visează o zi tomnatică,are toate şansele să-şi găsească ursitul.

Iarna înseamnă speranţă

În tradiţia arabă,visul unei zile de iarnăînseamnă speranţă,în timp ce în tradiţie europeană semnifică nişte zile apatice. Dacă simţi o senzaţie de ger,poate prezice o despărţire. Dacă îţi apare ninsoare,vei primi o sumă consistentă de bani sau un cadou.

Cum zăpada este simbolul dorinţelor,dacă visezi troiene înseamnă că se vor realiza curând,iar dacă în visul tău apare o furtună de zăpadă,vei face o nouă cucerire sau,dacă eşti într-o relaţie,partenerul va fi tandru şi iubitor. Zilele de iarnă mai pot semnifica o sănătate precară,depresie,lipsă de noroc.Recente

Diane Keaton sursa  Shutterstock jpg
Amber Heard 0 jpg
David Beckham, Harper Beckham jpeg
Kim Kardashian jpeg
John Travolta foto  Shuttestock jpg
Beyonce, Jay Z, Tina Turner jpg
Nick Cannon foto  Instagram jpg
Kelly Clarkson jpg
Rihanna foto  Shutterstock jpg
Summer in the city reprogramat jpg
Karpatia Pony Show 2023: cinci zile de acțiune și distracție pentru întreaga familie pe Domeniul Cantacuzino, Florești!
Untold2022 0807 235921 2M5A4740 JulienDuval ok jpg
SAGA x MAI jpg
Tina Turner foto  Instagram jpg
Britney Spears bea litri de cafea si energizante ca sa nu doarma noptile Sursa foto shutterstock 431461978 jpg
Click! Pentru Femei jpg
Victoria Beckham, Harper Beckham jpg
Taylor Swift jpg
Sanii mai mari nu aduc fericirea Sursa foto shutterstock 1073334950 jpg
Ducii de Sussex, Prinții de Wales foto  Shutterstock jpg