Ce spune despre tine prima literă a numelui

1 66222 original jpg jpeg

Prenumele pe care-l porţi, mai precis prima lui literă dezvăluie trăsături de caracter şi calităţi personale utile în relaţia cu semenii şi mai ales la locul de muncă. Află care sunt atuurile tale!

A

Siguranţa de sine face din tine un bun lider. Inspiri pe cei din jur şi le insufli încredere în forţele lor. Te implici în multe activităţi. Odată ce te apuci să lucrezi pentru a lua un examen sau pentru a duce la bun sfârşit treburile de la serviciu,te dedici trup şi suflet. În timpul liber,eşti însetată de aventură.

B

Eşti o femeie curajoasă,care nu se dă bătută cu uşurinţă indiferent de câte obstacole o despart de ceea ce-şi doreşte. În plus,eşti generoasă,blândă şi adori să te afli în compania prietenilor,fiindu-le aproape la nevoie.

C

Comunicarea este punctul tău forte. Ai darul de a face pe mulţi să se simtă în largul lor în compania ta,să-ţi aprecieze optimismul. Când ţi se pare că îţi sunt încălcate drepturile îţi susţii cu tărie cauza. În general,ştii cum să-ţi câştigi respectul celor din jur.

D

Eşti o fire riguroasă şi ai principii pe care le respecţi cu religiozitate. De asemenea,te împaci bine cu rutina şi-ţi place să ai lucrurile în ordine. Rişti chiar să faci o obsesie din menţinerea curăţeniei în casă.

E

Eşti miloasă şi blândă. Îi înţelegi şi ajuţi când ai ocazia pe cei mai puţin norocoşi decât tine. Accepţi cu greu în viaţa ta pe cineva care-ţi îngrădeşte libertatea. Prietenii apreciază la tine personalitatea magnetic şi zâmbetul atrăgător.  

F

Eşti o persoană grijulie cu cei dragi. Cea mai mare calitate a ta este să-i faci pe cei din jur să se simtă bine alături de tine. Fără să aştepţi ceva în schimb,ajuţi pe oricine observi că are nevoie de ajutor.

G

Ai multă imaginaţie şi eşti creativă. În situaţii dificile,obişnuieşti să te bazezi pe instinct mai mult decât pe orice altceva. Adori să călătoreşti şi să afli tot soiul de noutăţi despre oameni şi locuri nemaivăzute de tine.  

H

Imaginaţia este punctul tău forte. În viaţă,cauţi să conduci mai mult decât să fii condusă şi iubeşti senzaţia pe care ţi-o dă puterea mai presus de bani. Dacă îndrăzneşti să pui pe picioare o mică afacere,este posibil să ai succes.

I

Altruismul este calitatea ta cea mai mare. Îi înţelegi pe cei aflaţi în necaz,empatizezi cu problemele altora şi găseşti cele mai bune metode şi cele mai potrivite cuvinte de a le intra pe sub piele şi a le fi de ajutor când au cea mai mare nevoie.

J

Inteligenţa şi sinceritatea te caracterizează. Ajungi să ai succes în plan profesional dacă munceşti în ritm susţinut şi mai puţin datorită deşteptăciunii tale. Eşti perseverentă şi ai aspiraţii înalte în viaţă.

L

Eşti genul de persoană care laşi faptele tale să vorbească mai mult. Greu reuşeşte cineva să te prindă pe picior greşit,pentru că eşti flexibilă şi te adaptezi uşor la schimbări. Ai un suflet mare şi crezi cu tărie în caritate. Viaţa te recompensează pentru faptele bune.

M

Eşti convinsă că orice ai vrea să obţii n-o vei face decât prin muncă. Nu-ţi place să-ţi pierzi timpul cu nimic inutil. Succesulţi se datorează încrederii în propria persoană şi imboldului de a face lucrurile să se schimbe în loc de a aştepta o minune.

N

Poţi avea încredere în intuiţia ta şi n-ar fi rău să-ţi exploatezi mai mult latura artistică. Eşti vorbăreaţă şi adori să te înconjori de prieteni cu care să stai la taifas. Dai dovadă de multă sinceritate.

O

Eşti răbdătoare şi această calitate te ajută mult în viaţă. Dacă ai de luat un examen,reuşeşti să înveţi cu uşurinţă pentru el. Cu timpul,e posibil să devii sentimentală şi să pui la suflet multe nereuşite şi dezamăgiri.

P

Ai un mod unic de a face lucrurile. Reuşeşti fără prea mare dificultate să devii o persoană influentă atât datorită unor cuvinte bine alese,cât şi prin acţiune care-ţi dezvăluie inteligenţa.

R

Apropiaţii,prieteni,rude,nu te vor percepe niciodată ca pe o persoană incomodă,pentru că eşti empatică şi le arăţi cât de mult îi înţelegi în momentele mai grele. Te străduieşti să te ţii departe de situaţii stresante şi de stres în general. Tot ce-ţi doreşti este o viaţă liniştită.

S

Nimeni nu te egalează în optimism. Gândirea pozitivă,dar şi manierele,delicateţea de a aborda oameni şi situaţii dificile îţi aduc multe avantaje. O răsfăţată a sorţii,tu n-ai nevoie să te lupţi prea mult pentru a avea parte de tot ce ai nevoie în viaţă.

T

Eşti o femeie puternicămai mult din punct vedere mental,decât fizic,ceea ce te face şi însetată de cunoaştere. Cunoştinţele te apreciază pentru altruismul tău,mai puţin pentru afecţiune.

U

Nu te laşi condusă de nimeni,pentru că nu tolerezi să-ţi fie îngrădită libertatea. Deciziile pe care le iei în viaţă se dovedesc bune pentru că ai noroc,dar şi datorită intuiţiei tale. Cei dragi îţi caută compania mulţumită înţelepciunii şi umorului care te caracterizează.

V

Eşti abilă,dinamică,muncitoare şi entuziastă. Toate aceste calităţi îţi aduc beneficii în plan profesional. Nu eşti genul de persoană care,odată ce începe o activitate,se dă bătută pe parcurs din cauza dificultăţilor.

X

Eşti sezuală şi flirtezi adesea cu sexul opus. În viaţă,în căutarea de plăcere,mai mult decât de putere. De asemenea,nu obişnuieşti să fii ranchiunoasă şi să ţii minte pe cineva care ţi-a greşit cu ceva sau ţi-a făcut vreun rău.

Z

Unde e vreun conflict,tu reuşeşti să readuci buna înţelegere. Cu optimismul care te caracterizează şi cu diplomaţie faci faţă oricărei situaţii delicate care ţi se iveşte în viaţă.

Sursă foto:ShutterstockRecente

Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg
reese witherspoon jpg
Click! pentru femei Nr  16 jpeg
victoria principal dallas jpg
Printul William jpeg
Vedete jpg
lisa marie presley 2 shutterstock 276232913 jpg
Regina Elisabeta jpeg
Theo Rose poza mica (8) jpg
Elon Musk jpg
calendar zile libere jpeg
vitamina D jpg
David Faustino and Christina Applegate   shutterstock 300629561 jpg
jennifer lopez si ben affleck  jpeg
Will Smith  jpg
Chris Pratt    shutterstock 2172219737 jpg
Jennifer Garner jpeg