Ce ţi-e scris… în palmă ţi-e pus

1 65805 original jpg jpeg

Toţi am vrea să ştim ce ne rezervă viitorul. Dacă ştii cum să „citeşti”, palmele pot spune multe despre caracterul şi soarta omului.

Arta cititului în palmă este veche de milenii,fiind,transmisă din generaţie în generaţie,din nevoia de a anticipa evenimentele bune sau rele ale vieţii. „Cititul” se face în protuberanţele şi liniile din palme,cărora li s-au dat nume de planete:Marte,Jupiter,Saturn,Mercur,Venus.

Muntele lui Venus este la baza degetului mare. Dacă e proeminent,atunci dragostea şi sexul sunt importante pentru persoana respectivă. Dacă este străbătut de o reţea de linii,eşti o persoană plină de senzualitate.

Muntele lui Jupitereste la baza degetului arătător. Dacă este proeminent,ai ambiţie şi aptitudini de lider. Dacă este brăzdat de multe linii,ai o viaţă agitată şi foarte interesantă. Dacă liniile sunt verticale,vei avea succes în viaţă,dacă sunt orizontale,înseamnă că va trebui să lupţi ca să obţii ce-ţi doreşti. Reţeaua de linii mărunte reprezintă dificultăţile în carieră.

Muntele lui Saturnse află la baza degetului mijlociu. Dacă e bine conturat – spirit de organizare;slab marcat – caracter dezordonat,lipsă de autodisciplină. Păienjenişul de linii denotă melancolie şi incapacitatea de a aprecia bucuriile vieţii.

Muntele lui Apoloeste cel de la baza degetului inelar. Dacă este de dimensiuni moderate – persoana respectivă este talentată şi are gusturi artistice rafinate. Proeminent – arată setea de celebritate. La persoanele fără simţul frumosului,acesta lipseşte.

Muntele lui Mercureste la baza degetului mic. Dacă e proeminent,ai capacităţi intelectuale şi simţ comercial. Mai puţin dezvoltat – denotă o înclinare către flecăreală şi înşelăciune. Dacă este o reţea de linii,persoana nu este de încredere sau este iresponsabilă.

Muntele Luniieste localizat la baza palmei,în dreapta muntelui lui Venus. Proeminent,indică aptitudini creatoare şi extrasenzoriale. Dacă e mai puţin dezvoltat,eşti o visătoare. Multe linii întortocheate – o viaţă plină de iluzii. Linii transversale – călătorii.

Muntele mareal lui Martee între muntele lui Mercur şi cel al Lunii. Dacă este foarte bine conturat,indică un spirit puternic,răbdător. Dacă e puţin vizibil,denotă lipsă de control,nehotărâre. Păienjenişul de linii arată capacitatea de a-ţi face duşmani.

Linia vieţiiporneşte de la Muntele mic al lui Marte şi ocoleşte muntele lui Venus. Dacă este subţire şi curată – succes,sănătate,bani. Slab conturată – neîncredere în forţele proprii.  Inegală,întreruptă – probleme de sănătate,neputinţa de a controla sănătatea. Dacă este dublă-semn de protecţie divină.

Linia capuluitraverseazăpalma de la muntele lui Martela muntele Lunii. Dacă edreaptă,vizibilă – inteligenţă.Lată-arată un caracter impulsiv.Dublă – intelect deosebit.Dacă e îndreptată în jos –vei cunoaşte fericirea.

Linia inimiipleacă de la muntele lui Mercur spre degetul arătător. Clară,cu ramificaţii indică dragoste reciprocă,atenţie din partea sexului opus. Cu cât este mai lungă linia,cu atât sunt mai durabile sentimentele persoanei respective. Liniuţele de la începutul liniei arată multe aventuri de dragoste.

Linia sănătăţiiporneşte de la încheietura pumnului şi urcă spre degetul mic. Dacă este lungă şi dreaptă,persoana are o sănătate excelentă. Dacă apar întreruperi,posibile probleme şi complicaţii de ordin digestiv,fragilitate. Dacă se asociază cu linia vieţii până aproape de degetul mic,vei avea o viaţă lungă.Recente

Printul Charles si Printesa Diana (sursa FOTO profimedia)
Jennifer Aniston sursa  Shutterstock jpg
Adam și Eva Foto  Shutterstock jpg
Ben Affleck jpeg
Khloe Kardashian foto  Instagram jpg
Vedere jpg
Priyanka Chopra jpg
Coperta CPF 7 png
Cum sa citesti liniile din palma pentru a afla cati copii vei avea Sursa foto shutterstock 114300868 jpg
Jake Harper jpeg
Katy Perry, Orlando Bloom jpg
femeie din viitor sursa  Shutterstock jpg
Chrsitina Aguilera foto  Instagram jpg
Daenerys Targaryen jpeg
Reese Witherspoon sursa  Shutterstock jpg
Viitorul inteligentei artificiale prin ochii lui Bill Gates Sursa foto Pixabay jpg
Gisele Bündchen sursa  Instagram jpg
Robin Williams, Sam Neill jpg
Victoria Beckham jpg
Jennifer Lopez Instagram jpg