Cel mai generos Moş Crăciun. Ce cadouri oferă cei mai bogaţi oameni din lume de Sărbători

1 cadou craciun shutterstock 534892498 jpg jpeg

Când ai un buget nelimitat, poţi cumpăra orice găseşti prin magazine, aşadar e nevoie de un efort în plus pentru cei cu dare de mână ca să poată face un cadou semnificativ cuiva din anturajul lor. Chiar aşa, ce-i cumperi cuiva care are tot ce-şi poate dori pe lumea aceasta?

Ei bine, nu obiectele în sine sunt importante, ci experienţa pe care o poţi oferi cuiva este de apreciat. Astfel, poţi cumpăra vacanţe inedite, excursii într-unele dintre cele mai îndepărtate şi mai nelocuite zone de pe pământ, pe lângă maşinile, animalele sălbatice şi bijuteriile obişnuite.  

O cină romantică, gătită de un chef faimos doar pentru tine, o călătorie pe cealaltă parte a pământului, un set de cercei sau un colier din cele mai costisitoare pietre naturale, toate acestea sunt atenţii obişnuite pentru cineva care are bani. Nimic extravagant aici!

Însă există un catalog de Crăciun, editat anual de Neiman Marcus, un magazin de lux din Dallas, Texas, care propune cadouri pentru bogătaşi. Astfel, la “ofertă” este un Maserati Ghibli Q4 ediţie limitată, la numai 95.000 de dolari. Până în prezent, s-au vândut deja 49 de astfel de autoturisme, după cum ne informează Ginger Reeder, vice-preşedintele companiei, care ţine să precizeze că un astfel de cadou nu dă greş niciodată.   

În acelaşi catalog putem găsi şi o călătorie în Germania, unde te aşteaptă designerul de bijuterii Monica Rich Kosann, care e pregătită să creeze cu tine o bijuterie unică. Asemenea experienţă îi scoate de pe card celui care o cumpără nu mai puţin de 100.000 de dolari, însă cică merită toţi banii.  

La vânzare este, de asemenea, şi Vilebrequin Quadski, un vericul de teren, care este pe jumătate jet ski şi care garantează o distracţie pe cinste în schimbul a 50.000 de dolari. La mare căutare pare să fie şi experienţa de a-ţi face propriul parfum.

Pentru 475.000 de dolari, îţi iei partenerul pe sus şi plecaţi împreună la Paris, la clasa I, ca să luaţi cina cu faimosul creator de parfumuri Olivier Creed, care vă poate sfătui cât mai bine despre aroma care vi se potriveşte la fix. Evident că eşti răsfăţat pe întreaga durată a şederii acolo cu limuzine la dispoziţie, cazare de cinci stele şi tururi private prin Oraşul Iubirii. La şase luni după această călătorie, vei primi parfumul propriu şi personal, în 24 de flacoane suflate cu aur de 14 carate.  

Acelaşi catalog cu cadouri speciale a oferit, în trecut, experienţa vieţii – un rol de figurant într-o producţie Broadway, în schimbul a 30.000 de dolari. Totuşi cel mai costisitor cadou pus la dispoziţie de Neiman Marcus a fost achiziţionarea unui elicopter în valoare de 6,7 milioane de dolari.

Iar cadoul care s-a vândut cel mai bine de Crăciun sau la aniversări speciale a fost creat de Jeff Koon - Dom Perignon Balloon Venus. Nu mai puţin de 75 de astfel de daruri au fost făcute la un preţ de 20.000 de dolari fiecare. O nimica toată, nu-i aşa?

Foto - Shutterstock



Recente

Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg