Cele mai comune fantezii sexuale

1 76169 original jpg jpeg

Dacă îţi este ruşine de gândurile indecente care îţi trec prin minte uneori, nu îţi face griji, pentru că la urma urmei sunt fireşti. Cu toate acestea, există şi unele care intră în categoria tulburări de comportament sexual. Iată care sunt cele mai comune fantezii ale oamenilor conform unui studiu canadian!

Exhibiţionismul

30% dintre oameni au recunoscut că au întreţinut relaţii sexuale într-un loc public unde existau mari şanse să fie văzuţi de trecători sau prinşi de autorităţi.

Masochismul

20% dintre persoanele chestionate au admis că au fantezii în care sunt dominaţi sexual, umiliţi de partener sau legaţi cu cătuşe.

Voaiorismul

Jumătate din cei care au participat la studiu au spus că au avut fantezii cu persoane pe care le priveau cum se dezbrăcau sau cum făceau sex în faţa lor.

Fetişismul

Aceasta este o altă dorinţă sexuală a oamenilor. Un sfert au mărturisit că în intimitate sunt excitaţi de diferite obiecte precum pantofi cu toc sau eşarfe din mătase.

Frotteurismul

Un sfert din oameni au dezvăluit că s-au gândit la frotteurism, un impuls sexual care implică atingerea cu organele genitale de fesele unei persoane care nu îşi doreşte acest lucru. Acest comportament are loc adesea în mijloacele de transport public.

: