Cifra destinului îţi dezvăluie partenerul potrivit. Eşti compatibil sau nu cu persoana aleasă?

1 jude beck sypev7xzn4w unsplash jpg jpeg

Fiecare are propria cifră a destinului care se bazează pe data de naştere. Înţelegerea trăsăturilor pozitive şi negative ale cifrelor destinului ne poate spune multe despre noi înşine şi despre oamenii pe care îi cunoaştem şi îi iubim.

Cifra destinului reprezintă o energie care influenţează cine suntem ca indivizi şi direcţia în care mergem în viaţă. Este folosită pentru a observa dacă există compatibilitate într-e relaţie, deoarece dezvăluie modul în care gândim, procesăm emoţiile şi ne raportăm la ceilalţi. Cifra destinului poate fi doar unul dintre numerele de la 1 la 9 sau numerele maestre 11, 22 şi 33. Cu toate acestea, când vine vorba de compatibilitatea numerologică, sunt folosite doar cifre simple, de aceea acestea se reduc la 2 (1+1), 4 (2+2) sau 6 (3+3).

Aşa calculezi cifra destinului!

Dacă doreşti să verifici compatibilitatea cu o persoană care îţi este dragă, tot ce trebuie să faci este să-i afli data de naştere. Apoi, redu fiecare număr la o singură cifră. De pildă, dacă data naşterii este 11 august 1992, vei calcula cifra destinului adunând 1+1+0+8+1+9+9+2. Vei obţine 31, pe care-l vei reduce 3+1 şi vei obţine cifra destinului 4. Procedează la fel pentru a afla propria cifră a destinului şi descoperă în cele ce urmează dacă sunteţi potriviţi sau nu.

Cifra destinului 1

Cei care au cifra destinului 1 sunt energici şi încrezători în forţele lor. O relaţie cu o persoană cu această cifră a destinului este cu siguranţă una interesantă. Totuşi, vei descoperi că are nevoie de independenţă. Îi place să facă lucrurile în felul său, de aceea te poţi simţi uneori de parcă nu ai niciun cuvânt de spus în acea relaţie.

Compatibilitate bună cu cei care au cifra destinului 3, 5 sau 6.

Incompatibilitate cu cei care au au cifra destinului 1, 8 sau 9.

Cifra destinului 2

Dacă persoana la care ţii are cifra destinului 2, află că tinde să se descurce bine în relaţii, deoarece cooperează în mod natural şi au o intuiţie bună care o ajută să citească nevoile partenerilor lor. Este o fire sensibilă şi poate avea resentimente în timp, dacă este singura care depune eforturi în relaţie.

Compatibilitate bună cu cei care au cifra destinului 4, 6 şi 8.

Incompatibilitate cu cei care au au cifra destinului 3 şi 5.

Cifra destinului 3

Într-o relaţie cu o persoană care are cifra destinului 3 vei avea parte de momente foarte frumoase. Are un spirit tineresc. Este o fire optimistă şi un comunicator priceput, însă lipsa concentrării şi dorinţa de a menţine lucrurile uşoare şi distractive pot face dificilă conectarea la nivel emoţional.

Compatibilitate bună cu cei care au cifra destinului 1, 5 şi 9.

Incompatibilitate cu cei care au au cifra destinului 2, 3, 6 şi 8.

Cifra destinului 4

Cei cu cifra destinului 4 sunt puternici, fideli şi protectori. Nu sunt romantici din fire, dar îşi exprimă devotamentul faţă de parteneri prin faptul că se pun la dispoziţia lor şi le arată că pot avea încredere în ei. O relaţie cu o persoană cu cifra destinului 4 va fi stabilă şi confortabilă, dar lipsită de pasiune.

Compatibilitate bună cu cei care au cifra destinului 2, 7 şi 8.

Incompatibilitate cu cei care au au cifra destinului 3, 5 şi 9.

Cifra destinului 5

Dacă partenerul tău are cifra destinului 5, este posibil să fie sociabil, aventuros şi curios din fire. Probabil este un partener interesant, adaptabil. Multe dintre relaţiile celor cu această cifră a destinului sunt de scurtă durată. Are nevoie de varietate şi nu se simte confortabil într-o relaţie de căsătorie.

Compatibilitate bună cu cei care au cifra destinului 1, 3 şi 7.

Incompatibilitate cu cei care au au cifra destinului 2, 4 şi 9.

Cifra destinului 6

Persoanele cu cifra destinului 6 sunt unele dintre cele mai iubitoare, protectoare şi devotate dintre toate. Vor face tot ce le stă în putinţă pentru a-i ajuta pe cei pe care îi iubesc. O relaţie cu cineva care are această cifră a destinului va fi romantică, dar dorinţa de a satisface nevoile celuilalt poate duce la neglijare propriilor nevoi.

Compatibilitate bună cu cei care au cifra destinului 1, 2, 8 şi 9.

Incompatibilitate cu cei care au au cifra destinului 3 şi 7.

Cifra destinului 7

Partenerul tău are cifra destinului 7? Ei bine, nu se teme să exploreze adâncurile vieţii. Este posibil să fie curios şi să aibă multe pasiuni, fără a fi foarte sociabil. Este posibil să-i fie greu să cunoască oameni noi. Chiar şi atunci când o face, tinde să ascundă cine este cu adevărat, ceea ce face dificilă o relaţie autentică.

Compatibilitate bună cu cei care au cifra destinului 4, 5 şi 7.

Incompatibilitate cu cei care au au cifra destinului 6, 8 şi 9.

Cifra destinului 8

Cei cu cifra destinului 8 sunt lideri puternici, îşi stabilesc obiective măreţe şi au spirit de supravieţuitor. Vor lucra din greu pentru ca relaţiile lor să dureze, dar partenerii ar putea să nu se simtă cu adevărat egali lor. Se aşteaptă ca lucrurile să meargă de la sine pe drumul lor şi vor lua adesea decizii, vor cheltui bani şi vor conduce relaţia oricum consideră ei că este potrivit.

Compatibilitate bună cu cei care au cifra destinului 4 şi 6.

Incompatibilitate cu cei care au au cifra destinului 1, 3, 5, 7 şi 9.

Cifra destinului 9

Partenerul cu cifra destinului 9 este un om cu suflet mare care-i tratează pe ceilalţi cu toleranţă şi compasiune. Îi inspiră pe ceilalţi şi joacă adesea rolul de susţinător. Relaţiile sale sunt romantice, dar are dificultăţi în depăşirea durerilor provocate de relaţiile eşuate din trecut, ceea ce aruncă o umbră asupra unei relaţii din prezent.

Compatibilitate bună cu cei care au cifra destinului 3, 6 şi 9.

Incompatibilitate cu cei care au au cifra destinului 1, 4, 5, 7 şi 8.



Recente

marilyn monroe
Halle Berry  jpg
Shania Twain  jpg
Cele mai distrase semne zodiacale  Sursa foto shutterstock 2002731482 jpg
Christina Ricci  foto   Shutterstock(1) jpg
Lily Allen, Ashton Kutcher, Mila Kunis jpg
Anne Hathaway  jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
David Beckham jpg
Care este semnatura ta astrala  Sursa foto shutterstock 9917164 jpg
Tom Hardy  foto   Shutterstock jpg
Sharon Osbourne  jpg
Vrăjitorul din Oz jpg
Olivia Munn și copilul ei  foto   Shutterstock, Instagram jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
Gisele Bundchen  foto   Shutterstock jpg
Meghan Fox  Instagram jpg
Cristiano Ronaldo este in vacanta cu familia  jpg
Bella Hadid  foto   Shutterstock jpg
Keely Brosnan si Pierce Brosnan  jpg