Cinci obiceiuri proaste pe care toţi oamenii inteligenţi le au

1 85204 original jpg jpeg

Inteligenţa vine în toate formele şi inteligenţa poate fi, de asemenea, o povară. Oamenii deştepţi ştiu şi înţeleg responsabilităţile care provin de la inteligenţă şi încearcă să rămână modeşti şi umili. Există însă câteva obiceiuri nesănptoase pe care aproape toţi oamenii inteligenţi le au. 

Se culcă foarte târziu

Oamenii inteligenţi sunt un fel de păsări de noapte. Nu sunt matinali, se culcă foarte târziu, şi de multe ori cele mai bune idei le vin după căderea serii. Ba chiar noaptea lucrează cel mai bine, se pot concentra şi sunt foarte eficienţi. 

Înjură des

În trecut, vorbele urâte nu erau considerate apanajul persoanelor cu statut social înalt, ci al oamenilor needucaţi, vulgari. Astăzi, atât bărbaţii cât şi femeile nu se mai cenzurează, iar injuriile au devenit cumva acceptate social. Deşi în continuare o femeie nu este privită cu ochi buni dacă înjură. 

Însă psihologii au descoperit că persoanele slobode la gură au un vocabular foarte bogat şi talente oratorice peste medie. 

Sunt dezordonaţi

Asta e o problemă pentru partenerii lor maniaci cu ordinea şi curăţenia. Iar dacă la prima vedere dezordinea e asociată cu lenea, oamenii inteligenţi au în tot haosul propria lor ordine. Mai mult, dezordinea stimulează creativitatea şi apariţia de idei noi, interesante. Practic ieşi din normă şi depăşeşti limitele.

Se plâng 

Acesta este un obicei prost de care sunt vinovaţi mulţi oameni inteligenţi. Se plâng foarte mult şi neîncetat. Se pot plânge de cele mai mici frustrări şi pot fi într-o pasă proastă pentru zile la rând. Adevărul este că aceştia vor ca viaţa lor să fie într-un anumit fel şi se supără dacă nu este. Deseori nu reuşesc să-şi dea seama că nu pot controla totul şi că există lucruri care îi frustrează. De aceea nu anticipează obstacolele şi apoi se plâng. 

Nu cer ajutorul

Oamenii inteligenţi tind să-şi petreacă timpul pierduţi în gândurile lor. Îşi cunosc foarte bine punctele forte şi slăbiciunile. Această conştiinţă de sine îi face şi să se simtă foarte independenţi şi preferă să nu ceară ajutorul altora. Cred că fiecare luptă este a lor, această atitudine împiedicându-i să ceară ajutor.

Sursă: eva.roRecente

nuntă indiană foto  Shutterstock jpg
Copiii vedetelor jpg
Medicover foto Dan Malureanu 0503 JPG
Nativii acestor 3 zodii vor avea noroc in anul Dragonului de Lemn Sursa foto shutterstock 560312692 jpg
Horoscop jpg
femeie și bărbat în pat foto  Shutterstock jpg
Mel B jpg
Shogun serial jpg
vedetă cu câine foto  Shutterstock jpg
Martha Stewart foto  Shutterstock jpg
Blake Lively, Ryan Reynolds jpg
Japonia jpg
Kourtney Kardashian jpg
Harry Styles foto  Shutterstock jpg
Taylor Swift cântăreața foto  Shutterstock jpg
Sofia Vergara foto  Shutterstock jpg
JA jpg
Bradley Cooper și Beyonce jpg
Pisicile negre aduc ghinion Ce tari le considera norocoase Sursa foto shutterstock 700014673 jpg
David Beckham foto  Instagram jpg