Cine a fost Barbara Hutton, „săraca fată bogată‟. A avut şapte soţi pe care i-a întreţinut cu cadouri scumpe

2 flip jpg jpeg

Barbara Hutton s-ar putea să nu fie astăzi un nume cunoscut, dar pe timpuri, monştenitoarea impreriului Woolworth, a fost ceea ce presa a numit „săraca fată bogată‟. Era una dintre cele mai bogate femei din lume, cu o avere de aproape un miliard de dolari, în banii de astăzi, dar care nu a lăsat nimic în urma ei.

Viaţa lui Hutton a fost demnă de un film: de la o copilărie nefericită, la 7 căsnicii şi la o moarte tragică. Hutton a spus „banii nu mi-au adus fericire şi nici nefericită nu m-au făcut‟, dar când îi afli povestea, te gândeşti că ar fi fost mai fericită fără averea sa.

Barbara Hutton s-a născut în 1912 şi nu a trebuit să lucreze nicio zi din viaţa ei. Ea a fost moştenitoarea averii Woolworth, cel mai faimos lanţ de magazine, care a avut propriul zgârie-nori în New York. Urma să aibă cea mai frumoasă copilărie, până când la vârsta de 4 ani, şi-a găsit mama moartă în suita unui hotel. Se spune că femeia găsise o scrisoare de la soţul ei pentru amantă şi s-a otrăvit.

Citeşte şi: Christina, fiica lui Aristotle Onassis, le dădea bani oamenilor ca să petreacă timp cu ea. Cât costa o „prietenie”? 

De atunci, copilăria ei a fost una zbuciumată. După moartea mamei sale, tatăl ei s-a căsătorit cu o femeie care o ignora şi care a permis ca Barbara să fie crescută de bone, până la 12 ani, când a trimis-o la internat. Nici şcoala nu i-a făcut viaţa mai frumoasă. Nu avea prieteni, iar tatăl şi mama sa vitregă o lăsau chiar şi în vacanţele de Crăciun în internat, singură. Era cunoscută de „săraca fată bogată‟ şi descrisă drept „o fată singură, pe care nimeni nu o bagă în seamă‟. În copilărie s-a confruntat cu anorexie şi, de-a lungul vieţii, a avut probleme cu drogurile şi cu alcoolul.

A avut şapte soţi pe care i-a întreţinut cu cadouri scumpe

A fost căsătorită de şapte ori. S-a căsătorit cu trei prinţi, un conte, un baron, un playboy notoriu şi cu actorul Cary Grant. Niciunul dintre ei nu a lucrat în timpul căsniciei. Barbara îi întreţinea şi le oferea cadouri scumpe - călătorii în jurul lumii, cecuri în valoare de milioane de dolari, animale preţioase şi terenuri în cele mai exclusiviste locuri. Primul ei soţ ar fi primit din partea ei 2 milioane de dolari, al doilea 1,5 milioane de dolari, iar din cea de-a cincea căsnicie, care a durat doar 3 luni, soţul ei şi-a cumpărat după divorţ, mulţi ponei scumpi, un avion privat şi a rămas în cont cu 2,5 milioane de dolari.

Citeşte şi: Ce au făcut cu banii moştenitorii unor averi uriaşe. Huntington Hartford a căutat comoara piraţilor

Hutton a avut un singur copil, pe Lance, făcut cu al doilea soţ, contele Kurt von Haugwitz-Reventlow. Când s-a născut, presa l-a numit „cel mai bogat bebeluş din lume‟, deoarece se ştia că va creşte în opulenţă. Lance a devenit un şofer de curse de succes, însă a murit la vârsta de 36 de ani, într-un accident aviatic.

Viaţa ei, demnă de scenariul unui film

Se spune despre Barbara că era o persoană ipohondră. Îi plăcea să îşi facă multe intervenţii chirurgicale, pentru probleme cu rinichii şi cu intestinele. Mai mult, obişnuia să plătească medicii cu mulţi bani ca să o opereze pentru probleme de sănătate inexistente. Barbara a murit la vârsta de 66 de ani, din cauza unui atac de cord, aproape fără niciun ban. Chiar dacă stătea într-un penthouse scump, în conturi i-au rămas doar 3.500 de dolari. La opt ani după ce a murit, un producător a decis că viaţa Barbarei trebuie să fie aflată de mulţi. Dar viaţa ei tumultoasă nu se putea încadra într-un singur film de 90 de minute, aşa că a făcut o miniserie TV, de 240 de minute. Numele producţiei este reprezentativă: „Săraca fetiţă bogată. Povestea Barbarei Hutton‟ („Poor Little Rich Girl: The Barbara Hutton Story‟). 

Sursă foto: Pinterest 



Recente

Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg