Citeşte-i fidelitatea în palmă

1 74603 original jpg jpeg

Eşti curioasă să vezi ce spun semnele din palmă despre iubitul tău? Iată cum să le interpretezi ca să afli dacă îţi este loial şi veţi avea o relaţie de durată!

Unele semne din palmalui îţi spun foarte multe despre viaţa lui amoroasă în general. Urmăreşte linia sau liniile aflate sub degetul mic,în zona cu o ridicătură numită Muntele Mercur. Linia căsătoriei sau a sexualităţii este de regulă scurtă şi porneşte dinspre exteriorul spre interiorul palmei. Ea indică loialitatea partenerului. Un bărbat care trădează are deasupra acestei linii una mult mai scurtă,paralelă şi mai bine conturată. O linie asemănătoare aflată sub linia căsătoriei este semn că el va fi infidel în timpul căsătoriei.

Semnele unei căsnicii de durată

O linie a căsătoriei care coboară spre linia inimii în zona Muntelui Mercur arată că partenerul tău se va căsători devreme. Dacă are tendinţa de a se ridica,îndepărtându-se de linia inimii,va trebui să mai aştepţi până se va învoi să înceapă o căsnicie. De altfel,o linie a căsătoriei care atinge linia inimii este semnul unui divorţ. În caz că se vede o linie fină care se desprinde din linia căsătoriei şi se intersectează cu cea a inimii,atunci poate fi vorba despre viitoare probleme în căsnicie. Mai multe linii ale căsătoriei reprezintă căsătorii separate,iar linia cea mai lungă şi mai bine conturată indică o căsnicie de durată. Tot o căsătorie reuşită este indicată şi de o cruce pe Muntele Jupiter aflat sub degetul arătător.

Dacă obsevi la el o linie a sexualităţii prelungă şi subţire,atunci e cazul să te aştepţi să-ţi fie infidel. Mai mult,o line a căsătoriei întreruptă denotă o îndepărtare de soţie pentru o perioadă anumită de timp.

Ce semnifică ridicăturile din palmă

Muntele Saturn (protuberanţa de sub degetul mijlociu) proeminent indică un oarecare dezinteres pentru căsătorie şi o tendinţă mai mare spre aventuri amoroase. Este valabil şi în cazul în care Muntele Lunii este mai bine conturat. Este vorba despre cel aflat la baza palmei,spre exterior. De asemenea,Muntele Venus (aflat sub degetul mare) mai dezvoltat arată că iubitul tău este pasional,dar şi că va căuta mai degrabă plăcerea în căsnicie,fiind mai puţin interest să-şi asume responsabilităţi.

Ştiai că…

…dacă Muntele Mercur iese în evidenţă este semn că persoana se va căsători devreme?

Inelar mai lung,semn al infidelităţii

Indicii despre loialitatea lui ai şi la nivelul degetelor. Conform unui studiu realizat de cercetătorii de la Universităţile Oxford şi Northumbria din Marea Britanie,citat de Mediafax,raportul dintre inelar şi arătător arată înclinaţia unei persoane spre infidelitate. Cu cât distanţa dintre degete este mai mare,cu atât sunt mai mari şansele de a înşela într-o relaţie. Explicaţia dată de cercetători a fost că,în timpul sarcinii,expunerea fetusului la un nivel crescut de hormon testosteron determină la maturitate o tendinţă spre infidelitate,dar şi o creştere în lungime a degetului inelar.

Sursă foto:ShutterstockRecente

new amsterdam 2 png
Cel mai bun bucatar din lume, shutterstock jpg
Coolio, videoclip Gangsta's Paradise, Michelle Pfeiffer 1 Sursă foto  Shutterstock jpg
Coperta CPF 20 jpg
regina cu catelul jpg
Marilyn Monroe, adepta operațiilor estetice Chip transformat Coleaj Sursa foto  Imdb jpg
Ce scrie pe cele mai ciudate pietre funerare ale celebritatilor Sursa foto Pixabay jpg
Janice serial Friends jpg
Amal si George Clooney jpg
Un obiect extraterestru descoperit în mormântul faraonului Tutankhamon sursa foto  Shutterstock jpg
Camilla jpg
casatorita cu Lordul plăcerilor carnale, 75 de amante 1 sursa foto  Imdb jpg
Nicola Peltz si Victoria Beckham jpg
2 copii print george printesa charlotte png png
Iti mai amintesti Melrose Place Vezi cum arata acum actorii din rolurile principale Sursa foto Shutterstock jpg
Ryan Grantham și a omorât mama Plănuia să l împuște pe Justin Trudeau Sursa foto  Considering Love and Other Magic (2016) jpg
un bebelus care plange, shutterstock jpg
 Johhny Cash jpeg
Printesa Anne si Camilla Parker jpeg
Shakira, nemiloasă cu angajații Sursa foto  revista Elle jpg