Cum aduci norocul pe strada ta

1 77980 original jpg jpeg

Oare norocul este un dar cu care te naşti? Să fie meritul hazardului – sau există modalităţi ca să atragi sorţii favorabili de partea ta? Secretul este, poate, să crezi, să-ţi iei viaţa în propriile mâini şi să ai mereu un spirit deschis.

O gândire pozitivă învinge sorţii, anticipează fericirea şi-ţi deschide drumul spre succes. Pentru o persoană optimistă, un obstacol e o provocare, nu o piedică. Când nu te încarci cu răul care îţi îngreunează viaţa, ai toate şansele să obţii ceea ce doreşti. Se spune că norocul este pur şi simplu o problemă de atitudine şi de curaj. Iar când eşti în cumpănă, te poţi ajuta de obiecte sau de plante cu rol de talisman, care ţin la distanţă energiile negative.

Norocul creşte la ghiveci

Nu mai ştii cum să atragi norocul de partea ta? Află că unele plante, pe lângă frumuseţe şi parfum, aduc energie pozitivă şi atrag norocul. O casă decorată cu muşcate îmbunătăţeşte starea de spirit din încăpere. Florile roşii sau albe alungă oboseala şi durerile de cap. Se spune că muşcata atrage sume importante de bani în casă – dar trebuie să crezi în puterile ei. Busuiocul, la rândul său, atrage iubirea, frumuseţea, pasiunea şi norocul. Cine poartă un fir de busuioc în portofel va avea noroc la bani, iar dacă plantează busuioc în jurul casei, alungă forţele răului. Orhideea este şi ea o plantă care reprezintă simbolul răbdării şi al rezistenţei. În afara de faptul că este foarte frumoasă, atrage iubirea, aduce alinare şi aprofundează prieteniile.

Principiile Feng Shui pentru prosperitate

Principiile Feng Shui te ajută să atragi de partea ta energia pozitivă care îţi aduce fericire. Se spune că este de bun augur să ai în locuinţă o figurină reprezentând un peşte sau un delfin. De bun augur este şi broasca cu trei picioare. Aceasta trebuie plasată în diagonala uşii de la intrarea în casă. Ea aduce prosperitate. Elefantul cu trompa în sus este simbolul puterii şi al norocului, iar dacă va fi plasat în partea de sud-est a camerei, vei fi proteja de energiile negative. Clopoţeii de vânt, confecţionaţi din bambus sau din metal şi atârnaţi în balcon, aduc noroc. Pentru armonie în cuplu, este recomandat să ai două scaune în dormitor. În încăperile destinate relaxării, fă ordine, scapă de piesele de mobilier care sufocă spaţiul, pentru a permite fluxurilor energetice să circule liber. Nu utiliza mai mult de două oglinzi în cameră, de formă ovală sau rotundă.

Talismane ocrotitoare

Anumite obiecte atrag norocul. Amuletele sau talismanele reţin vibraţiile pozitive şi le transmit purtătorului, ocrotindu-l de influenţele malefice. Verighetele au şi ele rol protector. Este importantă şi forma lor, fiecare figură geometrică generând o anumită energie care influenţează purtătorul. Firul roşu, purtat la mâna stângă, are darul de a proteja împotriva deochiului. De asemenea, se spune că păstrarea unei pene de păun, înfăşurată într-o ţesătură de mătase de culoare galbenă sau roşie, atrage norocul asupra personei care o deţine. Gărgăriţa, nu uita, este considerată un mesager al norocului, iar pietrele preţioase şi semipreţioase se încarcă cu energii benefice. Poartă-le la gât la sau încheietura mâinii – sau ţine-le în palmă, concentrându-te asupra energiei pe care o primeşti.

Bambusul norocos, dar de casă nouă

Bambusul aducător de noroc, cunoscut şi sub numele de Dracaena sanderiana, atrage doar energiile pozitive care te fac mai prosperă. Este benefic şi pentru sănătate şi dragoste. De obicei, este cultivat şi îngrijit astfel încât să crească sub formă de spirală, numărul de tije determinând tipul de energie pe care o va atrage:

-2 tije exprimă dragostea şi dublează norocul

-3 tije aduc fericire, longevitate şi bogăţie

-4 tije atrag energii negative – de evitat!

-21 de tije înseamnă sănătate de lungă durată şi prosperitate

Bambuşii norocoşi sunt oferiţi la aniversări sau ca dar de casă nouă. Pentru a atrage norocul, cadoul trebuie să conţină toate cele 5 elemente Feng Shui – lemnul, apa, pământul, metalul şi focul. De aceea, bambuşii sunt oferiţi în vase umplute cu apă, în care s-au depus pietre şi o monedă. Focul poate fi reprezentat de o panglică roşie sau de o lumânare roşie.Recente

robin williams shutterstock 87978553 jpg
Greta Thunberg shutterstock 1346536709 jpg
par lung   barbat   shutterstock 759071578 jpg
ochi shutterstock 2176700177 jpg
Imagine featured clickpentrufemei JPG
kim kardashian 1 jpg
michael jackson jpg
Whitney Houston shutterstock 91490768 jpg
Sharon Stone  jpg
Casa Playboy jpeg
vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg