Cum te afectează luna plină

1 47656 original jpg jpeg

Fazele lunii te influenţează mai mult decât crezi şi cu atât mai mult cea în care luna este plină. Există, însă şi moduri prin care poţi să previi influenţele negative ale lunii pline.

Te face anxioasă

Nu ştii de unde vin stările de nelinişte? Este posibil să fie de la luna plină. Fără să-ţi dai seama,simţi nevoia să mănânci sau să bei ceva dulce. Asta te poate ajuta pentru o perioadă scurtă,dar cel mai bine ar fi să recurgi la:-proteine combinate cu legume sau fructe,cum ar fi piept de pui cu roşii şi măsline.

-băuturi care nu conţin cofeină

Intensifică insomnia

Ei bine,da,luna plină chiar te poate împiedica să adormi. Şi dacă până la lună plină insomnia îţi făcea probleme,află să în această fază a lunii simptomele îţi sunt exacerbate. Ceea ce poţi face este să iei măsuri înainte:

-Cu aproximativ o săptămână înainte de lună plină,începe să reduci cantitatea de cofeină pe care o consumi. Ar fi bine să renunţi cu totul la cafeaua de dimineaţă şi s-o înlocuieşti cu apă sau cu lapte. Laptele conţine şi o substanţă numită triptofan,care te ajută să dormi mai bine.

-Mănâncă alimente bogate în triptofan:carne de curcan,banane,alune de pădure,curmale uscate,peşte.

-Seara,încearcă să mănânci cât mai puţin. O felie de pâine de graham cu brânză grasă şi o ceaşcă de lapte sunt de ajuns.

Creşte nervozitatea

Nu s-a putut dovedi niciodată care este modul în care luna poate face oamenii mai iritaţi şi mai certăreţi. Cercetători din întreaga lume au studiat acest fenomen şi au demonstrat că într-adevăr oamenii chiar au un comportament ciudat şi sunt mai activi în nopţile cu lună plină. De altfel,atunci se petrec cele mai multe incidente violente,crimele şi sinuciderile.

Te energizează

Luna plină nu are numai efecte nefaste. În timpul ei,vei observa că eşti plină de energie. Profită de acest lucru pentru a scăpa de moleşeală şi fă mişcare sau ieşi în parc. Foloseşte această energie în beneficiul tău şi luna plină va deveni o binecuvântare.

Curiozitate

Credeai că soarele şi luna nu se întâlnesc niciodată? Nu este deloc aşa. În zilele cu lună plină,luna apune chiar în dreptul răsăritului de soare.Recente

Eva Mendes foto  Shutterstock jpg
actriță pe covorul roșu sursa  Shutterstock jpg
Frica de zbor jpg
angelina Jolie foto  Shutterstock jpg
Vedete care sufera de tulburare bipolara Sursa foto shutterstock 1604341012 jpg
Arnold Schwarzenegger jpg
Copii jpg
3 lucruri pentru care oamenii te judeca atunci cand te vad prima data Sursa foto shutterstock 660620350 jpg
Zodiacul pasarilor Sursa foto shutterstock 2170596575 jpg
Apa oxigenata in ureche jpg
Kim Kardashian, Kanye West sursa  Shutterstock jpg
Regele Charles, Camilla Parker jpeg
Avion jpg
Lisa Bonet, Jason Momoa jpg
Celine Dion foto  Shutterstock jpg
Kylie Minogue foto  Shutterstock jpg
Diane Keaton sursa  Shutterstock jpg
Amber Heard 0 jpg
David Beckham, Harper Beckham jpeg
Kim Kardashian jpeg