Cum te afectează luna plină

1 47656 original jpg jpeg

Fazele lunii te influenţează mai mult decât crezi şi cu atât mai mult cea în care luna este plină. Există, însă şi moduri prin care poţi să previi influenţele negative ale lunii pline.

Te face anxioasă

Nu ştii de unde vin stările de nelinişte? Este posibil să fie de la luna plină. Fără să-ţi dai seama,simţi nevoia să mănânci sau să bei ceva dulce. Asta te poate ajuta pentru o perioadă scurtă,dar cel mai bine ar fi să recurgi la:-proteine combinate cu legume sau fructe,cum ar fi piept de pui cu roşii şi măsline.

-băuturi care nu conţin cofeină

Intensifică insomnia

Ei bine,da,luna plină chiar te poate împiedica să adormi. Şi dacă până la lună plină insomnia îţi făcea probleme,află să în această fază a lunii simptomele îţi sunt exacerbate. Ceea ce poţi face este să iei măsuri înainte:

-Cu aproximativ o săptămână înainte de lună plină,începe să reduci cantitatea de cofeină pe care o consumi. Ar fi bine să renunţi cu totul la cafeaua de dimineaţă şi s-o înlocuieşti cu apă sau cu lapte. Laptele conţine şi o substanţă numită triptofan,care te ajută să dormi mai bine.

-Mănâncă alimente bogate în triptofan:carne de curcan,banane,alune de pădure,curmale uscate,peşte.

-Seara,încearcă să mănânci cât mai puţin. O felie de pâine de graham cu brânză grasă şi o ceaşcă de lapte sunt de ajuns.

Creşte nervozitatea

Nu s-a putut dovedi niciodată care este modul în care luna poate face oamenii mai iritaţi şi mai certăreţi. Cercetători din întreaga lume au studiat acest fenomen şi au demonstrat că într-adevăr oamenii chiar au un comportament ciudat şi sunt mai activi în nopţile cu lună plină. De altfel,atunci se petrec cele mai multe incidente violente,crimele şi sinuciderile.

Te energizează

Luna plină nu are numai efecte nefaste. În timpul ei,vei observa că eşti plină de energie. Profită de acest lucru pentru a scăpa de moleşeală şi fă mişcare sau ieşi în parc. Foloseşte această energie în beneficiul tău şi luna plină va deveni o binecuvântare.

Curiozitate

Credeai că soarele şi luna nu se întâlnesc niciodată? Nu este deloc aşa. În zilele cu lună plină,luna apune chiar în dreptul răsăritului de soare.Recente

new amsterdam 2 png
Cel mai bun bucatar din lume, shutterstock jpg
Coolio, videoclip Gangsta's Paradise, Michelle Pfeiffer 1 Sursă foto  Shutterstock jpg
Coperta CPF 20 jpg
regina cu catelul jpg
Marilyn Monroe, adepta operațiilor estetice Chip transformat Coleaj Sursa foto  Imdb jpg
Ce scrie pe cele mai ciudate pietre funerare ale celebritatilor Sursa foto Pixabay jpg
Janice serial Friends jpg
Amal si George Clooney jpg
Un obiect extraterestru descoperit în mormântul faraonului Tutankhamon sursa foto  Shutterstock jpg
Camilla jpg
casatorita cu Lordul plăcerilor carnale, 75 de amante 1 sursa foto  Imdb jpg
Nicola Peltz si Victoria Beckham jpg
2 copii print george printesa charlotte png png
Iti mai amintesti Melrose Place Vezi cum arata acum actorii din rolurile principale Sursa foto Shutterstock jpg
Ryan Grantham și a omorât mama Plănuia să l împuște pe Justin Trudeau Sursa foto  Considering Love and Other Magic (2016) jpg
un bebelus care plange, shutterstock jpg
 Johhny Cash jpeg
Printesa Anne si Camilla Parker jpeg
Shakira, nemiloasă cu angajații Sursa foto  revista Elle jpg