De unde provine expresia „bombă sexy‟. Ce actriţă a făcut-o cunoscută? N-a fost Marilyn Monroe!

1 85106 original jpg jpeg

Ne-am obişnuit cu toţii ca Hollywoodul să fie plin ochi de femei frumoase, care să fie admirate din cap până-n picioare de public şi presă şi care să dea tonul în materie de sex appeal şi atracţie fizică. Însă care a fost diva iniţială care a pornit această modă a bombelor sexy blonde?

Pentru mulţi dintre noi, Marilyn Monroe a fost diva supremă, blonda absolută, femeia care jucat bărbaţii pe degete şi a cucerit generaţii întregi de admiratori. Însă, surprinzător sau nu, nu a fost cea care a spart gheaţa în ceea ce priveşte blondele atrăgătoare de la Hollywood!

Britannica susţine că Jean Harlow a fost bomba sexy originală. Totul a pornit de la unul dintre filmele ei, care i-a promovat o imagine fără precedent la Hollywood. În 1933, când Marilyn Monroe era de-abia o poştoaică şi nu-şi începuse cariera în modeling sau actorie (Marilyn începând să lucreze la Hollywood din 1945), Jean Harlow a fost cea care a dat startul divelor sexy din Cetatea Filmului.

De fapt, în acel an se făcea trecerea de la filmele mute la cele cu sonor şi nu era încă adoptat Codul Moral de la Hollywood, care să interzică expunerile prea indecente. În acel film, denumit “The Blonde Bombshell” (n.r. Bomba sexy blondă), Jean joacă rolul unui superstar hollywoodian pe nume Lola Burns (n.r. Lola arde), însă, în realitate, actriţa nu face decât să se joace pe ea însăşi.   

“Bărbaţii mă plac pentru că nu port sutien”, obişnuia să spună prima bombă sexy de la Hollywood. “Femeile mă plac pentru că nu arăt ca o femeie care să le fure bărbatul. Cel puţin nu pentru mult timp…”, a continuat actriţa pe un ton insinuant.

În anii ’30, Harlow era cel mai mare star de la Hollywood. Imaginea ei de femeie fatală, strălucitoare, cu un sex appeal evident i-a făcut rost de porecla “Bomba sexy blondă”, mai ales după ce a fost lansat filmul cu acelaşi nume, în care au fost permise scene atât de fierbinţi încât te întrebi cum de nu a ars pelicula…

Foto - ProfimediaRecente

Kendall Jenner jpg
Bruce Willis 1 jpg
Meghan Markle jpeg
Sabrina jpg
Georgina Rodriguez Instagram jpg
ashley graham, sotul si copiii foto  Instagram jpg
Paris Hilton jpg
Tiger Woods sursa  Shutterstock jpg
332377003 3394862050761175 2241624325860106195 n jpg
eveniment lux oameni petrecere jpg
Selena Gomez, Nicola Peltz, Brooklyn Beckham jpg
Mark jpg
01  coperta cf06 page 0001 jpg
James Bond jpg
George Clooney, Amal Clooney, Angelina Jolie sursa  Shutterstock jpg
Hobby jpg
Charlize Theron jpg
Brendan Fraser jpg
Gwyneth Paltrow sursa  Shutterstock jpg
Christina Aguilera și tatăl ei sursa  Shutterstock, Twitter jpg