FOTO Bun venit la bordul avionului lui Céline Dion! Dotările de lux ale aeronavei de 42 de milioane de dolari

1 avion bun jpg jpeg

Starul canadian a creat vâlvă în plină pandemie, când a achiziţionat un avion privat în valoare de 42 de milioane de dolari. Cum era de aşteptat pentru deţinătoarea unei averi de 800 de milioane de dolari, aeronava are dotări de lux şi oferă tot confortul şi răsfăţul necesar unui superstar ca ea!

Odată ce s-a permis reluarea concertelor şi a evenimentelor de tot felul, Celine s-a gândit că e cazul să facă rost de un mijloc de transport cât mai eficient pentru ea şi câţiva dintre apropiaţii ei. Astfel, Dion a cumpărat un avion privat pentru toate călătoriile ei internaţionale, fie ele personale sau în interes de serviciu. Cum arată acesta şi ce condiţii de călătorie oferă?

Conform informaţiilor relatate de un site specializat, denumit Aerobusiness, cântăreaţa din Quebec a cumpărat avionul de 42 de milioane de dolari pentru dotările sale impresionante. Aeronava de 15 metri lungime poate transporta 14 persoane, are o baie spectaculoasă, o sală de cinema, sală de mese, bucătărie, paturi de mărimea paturilor de acasă şi un birou încăpător.

Fie că se deplasează între Paris şi Londra sau între Montreal şi New York, cătăreaţa are acum la dispoziţie tot confortul posibil.

Global Express XRS, realizat de compania canadiană Bombardier, a intrat în posesia cântăreţei după ce alte celebrităţi de primă mână – precum Oprah Winfrey şi Steven Spielberg – l-au achiziţionat înaintea ei şi îl recomandă din tot sufletul.

Avionul privat se numără acum printre celelalte achiziţii costisitoare pe care le-a făcut diva, precum parcul acvatic din curtea ei, clubul de golf pe care l-a luat pe persoană fizică şi depozitul imens – pentru că numai dressing nu-i pot spune! - care găzduieşte nu mai puţin de 10.000 de perechi de pantofi.

Dar asemenea minunăţie de aeronavă n-a fost cumpărată doar pentru a o transporta pe Celine în vacanţele ei extravagante, ci pentru a-i fi de folos în turneul ei internaţional – The Courage World Tour – care a fost amănat (din nou!) pentru 2023, din cauza crizei medicale mondiale.

Foto - Instagram Celine DionRecente

Michelle Obama cu familia foto  Shutterstock jpg
Jennifer Garner foto  Shuttestock jpg
George Clooney, Denzel Washington foto  Shutterstock jpg
Joe Jonas și Sophie Turner foto  Shutterstock jpg
David și Victoria Beckham jpeg
paste jpg
Mila Kunis, Ashton Kutcher foto  Shutterstock jpg
Forma buzelor arata cat esti de afectuos Sursa foto shutterstock 1894073158 jpg
Julia Haart Instagram jpg
horoscop, zodii, stres jpg
Beyonce sursa  Shutterstock jpg
Gordon Ramsay jpg
DISKOteka 5 jpeg
Revista Click! pentru femei Nr 19  15 28 septembrie 2023 jpeg
Michael Kors foto  Shutterstock jpg
Demi Lovato jpg
Afis KHS 2023 jpg
Kourtney Kardashian însărcinată Instagram jpg
Piatra lunii in care te ai nascut iti spune care este cea mai mare calitate a ta Sursa foto shutterstock 349829447 jpg
Arnold Schwarzenegger jpg