FOTO Bun venit la bordul avionului lui Céline Dion! Dotările de lux ale aeronavei de 42 de milioane de dolari

1 avion bun jpg jpeg

Starul canadian a creat vâlvă în plină pandemie, când a achiziţionat un avion privat în valoare de 42 de milioane de dolari. Cum era de aşteptat pentru deţinătoarea unei averi de 800 de milioane de dolari, aeronava are dotări de lux şi oferă tot confortul şi răsfăţul necesar unui superstar ca ea!

Odată ce s-a permis reluarea concertelor şi a evenimentelor de tot felul, Celine s-a gândit că e cazul să facă rost de un mijloc de transport cât mai eficient pentru ea şi câţiva dintre apropiaţii ei. Astfel, Dion a cumpărat un avion privat pentru toate călătoriile ei internaţionale, fie ele personale sau în interes de serviciu. Cum arată acesta şi ce condiţii de călătorie oferă?

Conform informaţiilor relatate de un site specializat, denumit Aerobusiness, cântăreaţa din Quebec a cumpărat avionul de 42 de milioane de dolari pentru dotările sale impresionante. Aeronava de 15 metri lungime poate transporta 14 persoane, are o baie spectaculoasă, o sală de cinema, sală de mese, bucătărie, paturi de mărimea paturilor de acasă şi un birou încăpător.

stanga
dreapta
2 avion 1 jpg jpeg
3 avion 2 jpg jpeg
4 avion jpg jpeg
5 celine si mama jpg jpeg
6 celine jpg jpeg
1 avion bun jpg jpeg

Fie că se deplasează între Paris şi Londra sau între Montreal şi New York, cătăreaţa are acum la dispoziţie tot confortul posibil.

Global Express XRS, realizat de compania canadiană Bombardier, a intrat în posesia cântăreţei după ce alte celebrităţi de primă mână – precum Oprah Winfrey şi Steven Spielberg – l-au achiziţionat înaintea ei şi îl recomandă din tot sufletul.

Avionul privat se numără acum printre celelalte achiziţii costisitoare pe care le-a făcut diva, precum parcul acvatic din curtea ei, clubul de golf pe care l-a luat pe persoană fizică şi depozitul imens – pentru că numai dressing nu-i pot spune! - care găzduieşte nu mai puţin de 10.000 de perechi de pantofi.

Dar asemenea minunăţie de aeronavă n-a fost cumpărată doar pentru a o transporta pe Celine în vacanţele ei extravagante, ci pentru a-i fi de folos în turneul ei internaţional – The Courage World Tour – care a fost amănat (din nou!) pentru 2023, din cauza crizei medicale mondiale.

Foto - Instagram Celine DionRecente

Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg
reese witherspoon jpg
Click! pentru femei Nr  16 jpeg
victoria principal dallas jpg
Printul William jpeg
Vedete jpg
lisa marie presley 2 shutterstock 276232913 jpg
Regina Elisabeta jpeg
Theo Rose poza mica (8) jpg
Elon Musk jpg
calendar zile libere jpeg
vitamina D jpg
David Faustino and Christina Applegate   shutterstock 300629561 jpg
jennifer lopez si ben affleck  jpeg
Will Smith  jpg
Chris Pratt    shutterstock 2172219737 jpg
Jennifer Garner jpeg