FOTO Cele mai bizare hoteluri europene. Unul dintre ele se poate ridica de la sol

10 mantas august dxiy79ej i8 unsplash jpg jpeg

Până când vei putea călători cu adevărat oriunde îţi doreşti, fără teamă, poţi să evadezi virtual oricând în locuri uimitoare, chiar şi în cele mai îndepărtate sau mai luxoase. Alege ca destinaţii locurile care ţi-au pregătit cele mai ciudate hoteluri.

Unele hoteluri sunt săpate în stâncă sau în gheaţă, altele au camere cu paturi în forme ciudate sau separate, aşezate în mijlocul naturii. Poţi alege să vizitezi virtual un hotel creat într-un mijloc de transport. Există o mulţime de hoteluri care oferă cele mai ciudate moduri de cazare posibile.

Hanul din Cappadocia, Turcia

În oraşul Göreme, din inima Cappadociei, Turcia, formaţiunile unice de piatră în formă de coş de fum au dat ocazia săpării unor camere în interiorul lor. Peisajul seamănă cu suprafaţa Lunii datorită erupţiilor vulcanice şi a eroziunii care a avut loc de-a lungul timpului. Camerele par nişte peşteri foarte frumos aranjate, în stil tradiţional, care te duc înapoi în timp. Camerele sunt încălzite sau răcite, în funcţie de sezon, vizitatorii au acces la WiFi, iar, dimineaţa, turiştii pot aici un mic dejun tradiţional turcesc. Hotelul are, de asemenea, terase de unde poate fi admirat peisajului uimitor şi baloanele cu aer cald care au devenit o atracţie a locului.

Igluurile din satul Kakslauttanen

Dacă te-ai întrebat vreodată cum ar fi să stai o vreme şi să şi dormi într-un iglu, poţi încerca să mergi într-unul dintre igluurile din satul Kakslauttanen din nordul Finlandei. Satul pare desprins dintr-un basm. Igluurile în care se pot caza turiştii sunt din sticlă şi construite într-o pădure înzăpezită. Fiecare iglu este bine încălzit, are toaletă şi duş, iar acoperişul din sticlă permite admirarea Aurorei Boreale şi a stelelor care sclipesc deasupra Arcticii. În zonă, turiştii fac schi, pescuiesc la copcă, se plimbă cu săniile trase de reni.  Este şi locul în care îl poţi întâlni pe Moş Crăciun şi-i poţi admira casa spectaculoasă.

Hotelul de gheaţă din Jukkasjarvi, Suedia

Cei care iubesc iarna vor fi tentaţi să vadă cum este să doarmă în camere făcute la propriu din gheaţă.  Hotelul de gheaţă din Jukkasjarvi,Suedia, a fost primul hotel de acest fel din lume, construit în întregime din zăpada şi gheaţa din râul Torne. Cea mai mare parte din hotel este din gheaţă, de la recepţie şi bar, până la holuri şi camere. Hotelul este deschis tot timpul anului datorită tehnologiei de răcire inovatoare care menţine temperatura interioară la o temperatură constantă de -5 ° C. Hotelul are o capacitate de peste 100 de oaspeţi, iar cei care ajung la concluzia că aceste camere sunt prea reci pentru ei, pot să opteze pentru camere încălzite, obişnuite.

V8 din Germania

Special pentru pasionaţii de automobile a fost gândit Hotelul V8 din Sttutgart, Germania. Ei pot rezerva o cameră tematică. Toate camerele sunt diferite, mobilate cu piese reale ale unor vehicule de epocă, iar paturile sunt făcute din maşini reale. În afară de a sta într-un mediu unic, oaspeţii pot afla multe despre istoria automobilelor şi despre utilizarea lor de-a lungul vremii.

Hotelul de pe aeroportul Teuge, Olanda

Dormitul într-un avion nu este întotdeauna confortabil, dar există în Europa un avion complet echipat în care poţi să dormi mai bine ca acasă. Se află pe aeroportul internaţional Teuge din Olanda, are bar, saună şi jacuzzi. Dacă doreşti, poţi rămâne la sol, dar se poate foarte bine să soliciţi un zbor de vizitare a obiectivelor turistice din zonă pe care le poţi admira de sus.

Whitepod din Elveţia

Situat în inima Alpilor Elveţieni, acest hotel este creat pentru cei care doresc mai multă intimitate şi linişte. Are un design neobişnuit, fiind format din cupole aşezate pe platforme de lemn şi dispuse la distanţă unele de altele pe o zonă mare în natură, la o altitudine de 1400 m deasupra nivelului mării. Fiecare căsuţă are o fereastră din podea până în tavan pentru a oferi o privelişte deosebită asupra văii. De asemenea, fiecare are o baie, un şemineu şi este complet independentă, ceea ce garantează intimitate deplină.

FOTO: ShutterstockRecente

Katherine Hepburn jpg
Shania Twain, abuz sexual sursa  Shutterstock jpg
Cea mai in varsta castigatoare a unui premiu Grammy Sursa imagine Instagram angelaalvarez1927 jpg
Meghan Markle si Printul Harry jpeg
Printul Harry jpg
Paradoxul zilei de nastere Sursa imagine shutterstock 150755498 jpg
kim kardashian sursa  Instagram jpg
Cele mai ciudate obiceiuri alimentare ale celebritatilor Sursa imagine Instagram wearedavid mia jpg
Oprah Winfrey, Tom Cruise nunta sursa  Shutterstock jpg
Vedete care au devenit mame in 2022 jpg
meghan markle, cățeii ducesei sursa  Shutterstock jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck (2) jpg
Kylie Jenner jpg
Wednesday jpeg
vedete care au înșelat cu bona copiilor sursa  Shutterstock jpg
Vedete care s au căsătorit de două ori cu același partener jpg
central nucleara Cernobil sursa  Shutterstock jpg
Semne neobisnuite ca esti insarcinata Sursa imagine Pixabay jpg
Cadouri nepotrivite pentru Sărbătorile de Iarnă jpg
Printul John 4 jpeg