GALERIE FOTO Halloween 2021: Care sunt tendinţele anului în materie de aranjamente florale

1 8 jpg jpeg

Aranjamentele florale sunt importante în orice moment special din viaţa noastră, iar Halloween-ul nu face excepţie de la această regulă. Am aflat de la specialişti cu ce flori îi poţi impresiona pe cei din jur, în această perioadă!

Dacă te gândeşti cum să decorezi petrecerea de Halloween, specialistul Nicu Bocancea te îndrumă în acest sens.

Master floristul desemnează dovlecii încărcaţi şi înfrumuseţaţi de flori multicolore ca fiind HIT-ul toamnei în materie de aranjamente florale cu magnet la public, mai ales în perioada de Halloween. Mici sau mari, cu „pălărie‟ sau fără, îmbrăcaţi în ceară, în vopsea aurie, argintie sau coloraţi în fel şi chip, dovlecii de toamnă pot fi suportul natural ideal care să găzduiască o varietate de flori, fie colorate, fie simple şi elegante, într-o singură nuanţă.

stanga
dreapta
3 1 jpg jpeg
11 2 jpg jpeg
10 3 jpg jpeg
9 4 jpg jpeg
8 5 jpg jpeg
7 6 jpg jpeg
6 7 jpg jpeg
1 8 jpg jpeg
12 9 jpg jpeg
4 10 jpg jpeg
2 decor toamna jpg jpeg
13 nicu bocancea jpg jpeg

„Ne place să ne jucăm cu natura şi cu frumuseţile ei, iar toamna este parcă cel mai jucăuş anotimp dintre toate datorită belşugului de flori, crengi şi frunze multicolore, plante, ghinde, culori, accesorii naturale pe care le putem mixa într-o infinitate de moduri. Dovlecii coloraţi şi vii sunt o bucurie pentru oricine şi au calitatea de a putea fi versatili, după dorinţă, atât eleganţi, cu tuşe metalice, încărcaţi de flori albe simple, dar şi veseli şi zâmbitori‟, declară Nicu Bocancea, care a creat alături de echipa sa de florişti o întreagă colecţie de toamnă pentru iubitorii de flori şi de aranjamente speciale.

Se poartă aranjamentele în vase din ceramică arsă

Pe lângă dovlecii îmbrăcaţi în albastru, galben, verde sau argintiu, accesorizaţi în cele mai mai colorate note ale imaginaţiei şi ale naturii, toamna îl provoacă pe Nicu Bocancea, la experimente florale: „Coroniţe din frunze, cu accesorii din ghinde, nuci sau alune, aranjamente în coşuri de răchită sau în vase din ceramică arsă, cutii în diverse forme, încărcate de felurite flori şi plante, buchete de dimensiuni diferite, toate în culori ruginii de toamnă, cu tente glam sau rustice. Ele sunt doar parte din comorile noii noastre colecţii de toamnă, ce se adresează oamenilor din întreaga ţară, dar şi de peste hotare, cărora le este dor de România şi de culorile ei‟, declară specialistul.