În ce oraş din lume ar trebui să locuieşti, potrivit zodiacului

1 73254 original jpg jpeg

Vrei să faci schimbări în viaţa ta şi să începi o nouă viaţă undeva departe? Uneori, un nou început este un lucru perfect. Probabil te gândeşti la un oraş nou, cu oameni noi, dar ce zici dacă ai lăsa stelele să decidă pentru tine?

Zodiacul poate spune multe despre tine şi este un mod distractiv de a vedea ceea ce este mai bine.Aşadar,iată care oraş este potrivit în funcţie de semnele astrale.Semnele de apă – Rac,Scorpion şi Peşti,sunt clasificate în funcţie de emoţiile lor. Acestea sunt cunoscute ca fiind extrem de sensibile şi au o nevoie instinctivă de a se vindeca. Dintre toate semnele,ele sunt cele mai receptive şi empatice. În cazul în care ai nevoie de un umăr ca să plângi,caută unul care este născut în aceste trei zodii.Semnele de apă simbolizează,de asemenea,de răcire,în sensul că acestea sunt relaxate,astfel încât locul perfect pentru ele este,evident,o locaţie retrasă cu apă albastră,plaje cu nisip moale şi multă linişte. Există şi păduri luxuriante care aşteaptă să fie explorate. Nativii Rac ar trebui să locuiască Philadelphia sau Atena,Scorpionii în Miami sau Veneţia,iar Peştii în Los Angeles sau Viena.

Citeşte şi:Ce ai fost într-o viaţă anterioară,potrivit numerologiei

,care sunt grupate împreună,datorită conexiunii minţii. Acestea sunt primele semne care simt atunci când ceva nu este în regulă. Atunci când vorbim despre percepţie,intuiţie şi despre cel de-al şaselea simţ,vorbim despre semnele de aer.

Acestea sunt bine-cunoscute pentru capacitatea de a se exprima în interacţiunile lor personale,sunt gânditori şi vin mereu cu ide abstracte. Aşadar,ei se vor simţi ca acasă în locul în care sunt prezente şi valorile filozofice,şi le oferă spaţiu ca să gândească la fel de mult ca marii filozofi.

Persoanele născute în zodia

ar trebui să locuiască în zona metropolitană Minneapolis-Saint Paul sau Nairobi,Kenya. În schimb Balanţelor le este sortit să locuiască în Atlanta sau Costa Brava din Spania,iar Vărsătorilor în San Francisco sau Tokyo.

În ceea ce atrage după sine numele,aceste trei zodii vin împreună cu acordajul lor cu lumea,fiind conectate cu Mama Natură şi care descoperă în formele fizice măiestuos ce oferă pământul. Semnele de Pământ sunt zodiile care doresc să folosească abilităţile şi experienţele lor pentru o lume mai bună. Acestea sunt practice şi ştiu că există întotdeauna o modalitate de a îmbunătăţi situaţia.

Citeşte şi:Zodia îţi spune ce te face fericită

CAPE TOWN,Africa de Sud este o alegere excelentă pentru semnele de Pământ. Peisajul uimitor cu plajă,munţi şi păduri luxuriante vor inspira şi încuraja dragostea lor pentru natură. Totuşi,nativii Capricorn se simt mai bine în Washington sau Zurich,Taurii în Seattle sau Valeta din Malta,şi persoanele născute în zodia Fecioară se vor simţi foarte bine în Chicago sau Geneva.

Împreună,aceste trei semne astrale sunt numite de foc,deoarece sunt calde şi energizante. Ele,literalmente,izbucnesc ca un foc fierbinte. Sunt cele care încurajează oamenii să se exprime aşa cum simt,fiind cunoscute pentru extuziasmul şi credinţa pe care-o posedă.

Aşadar,ele îşi doresc să se îndrepte către un loc care să le permită să-şi arate entuziasmul şi pofta de viaţă,în timp ce sunt atraşi de oameni şi lucruri calde. Aşadar,nativii Berbec îşi pot arăta partea lor energetică în New York sau Amsterdam,Leii în Dubai sau Austin,SUA,iar Săgetătorii în Gold Coast,Australia sau Portland,un oraş din Oregon,Statele Unite ale Americii.

Credit foto:www.thetalko.comRecente

Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg
muzica   chitara   guitars gcfe5d960e 1280 jpg
Zishe Breitbart jpeg
Dakota Johnson jpg
panza de paianjen shutterstock 1761418589 jpg
film mut shutterstock 1208134459 jpg
Victoria B jpg
victima shutterstock 1661010535 jpg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Epilare jpg
Tom Cruise jpeg
jeff bridges shutterstock 185455103 jpg
Conserve jpg
Mr Bean  jpg
ronaldo jpg
Luna si Soarele shutterstock 2154153519 jpg