Legătura pe care Rihanna o are cu o renumită companie aeriană. Secretul pe care puţini îl cunosc

1 shutterstock 147305375 jpg jpeg

Se întâmplă des ca însoţitorii de zbor să fie admiraţi de către pasagerii din avion pentru frumuseţea lor şi pentru uniformele deosebite pe care aceştia le poartă cu mândrie. Ştiai că unele uniforme ascund multe mesaje secrete?

Meseria de însoţitor de zbor este un profesie importantă şi de prestigiu. Aceşti oameni sunt imaginea companiei aeriene, iar de designul uniformelor se ocupă periodic designeri importanţi, preferaţi şi de marile vedete de renume. Aceşti designeri creează haine care nu sunt numai atractive, ci şi care au propriile lor secrete pe care pasagerii nu le cunosc.

Air France atrage atenţia cu centurile roşii

Culoarea tradiţională a companiei aeriene Air France este albastru închis. Compania foloseşte această culoare de peste 70 de ani, însă designerul Christian Lacroix a adăugat suplimentar o centură roşie şi mânuşi în aceeaşi culoare. Acest truc este folosit pentru că se spune că purtând roşu, însoţitoarele de zbor sunt mai uşor de recunoscut în mulţime.

Citeşte şi: Obiectul vestimentar pe care nu trebuie să îl porţi atunci când eşti în avion

China Eastern Airlines se bazează pe simplitate

stanga
dreapta
4 air france jpg jpeg
3 china eastern airlines jpg jpeg
5 delta air lines jpg jpeg
2 etihad airways jpg jpeg

Hainele pentru însoţitoarele de zbor de la China Eastern Airlines au fost create tot de designerul Christian Lacroix, la fel ca în cazul uniformelor Air France. Uniformele se bazează pe simplitate, pe frumuseţe şi pe modestie. Culoarea roşie a eşarfelor dă viaţă uniformei, iar modelele tradiţionale chinezeşti simbolizează unicitatea. În acest fel, uniforma combină moda occidentală cu identitatea estică.

Designerul Rihannei a schimbat uniforma Delta Air Lines

Uniforma Delta Air Lines a suferit multe schimbări, de-a lungul timpului, însă un designer a reuşit să creeze un design special. Zak Rosen este designerul care s-a ocupat de uniforme şi cel care le-a îmbrăcat pe multe vedete internaţionale, Rihanna, Kim Kardashian şi Gwyneth Paltrow, fiind doar o parte dintre ele. Zak a ales pentru noua uniformă Delta Air Lines, trei culori de bază: violet, gri şi roşu. El a şi botezat aceste culori. De pildă, violet este numit „paşaportul prună‟, iar griul se numeşte „grafit de viteză‟.

Citeşte şi: GALERIE FOTO Roxana Bulugioiu-Chiuhulescu: „Am dat examenul de zbor când eram însărcinată cu Ana”

Etihad Airways pune accentul pe eleganţă 

Etihad Airways este o companie din Emiratele Arabe Unite care se poate mândri cu uniformele deosebite pe care însoţitorii de zbor le poartă. Secretul uniformelor stă în eşarfele colorate, un simbol ascuns al unei colaborări pe care compania a avut-o timp de 10 ani cu Formula-1. Pe eşarfă este desenată pista de curse din Abu Dhabi, culoarea violet reprezintă regalitatea, iar portocaliul deşertul. Eşarfele reprezintă o modalitate prin care compania arată că îşi onorează pasagerii şi valorile: eleganţa şi fericirea.

Sursă foto: Shutterstock, Pinterest