Mahatma Gandhi, obsedat de sex? Şi-a lăsat tatăl aflat pe patul de moarte ca să întreţină relaţii intime cu soţia

1 gandhi shutterstock 387372892 jpg jpeg

Unul dintre cei mai paşnici oameni din toate timpurile a fost preocupat, în viaţa lui, nu numai de felul în care englezii s-au impus în India, ci şi de lucruri cât se poate de… lumeşti – cum ar fi dependenţa de sex!

Biograful Jad Adams a scris în publicaţia “The Independent” că Mahatma Gandhi a fost dependent de sex în tinereţea sa. Tot el a precizat că, în adolescenţa sa, Mohandas Karamchand Gandhi, cum era denumit în acte “Părintele independenţei Indiei” şi iniţiatorul mişcărilor de revoltă nonviolente, l-a părăsit pe tatăl său aflat pe patul de moarte doar pentru a întreţine relaţii intime cu soţia sa.

Gandhi avea 15 ani atunci, iar partenera lui de viaţă n-avea nici ea mai mult de 16 ani. Însă tânărul s-a simţit ulterior atât de rău pentru că s-a lăsat condus de pornirile sale sexuale şi şi-a părăsit părintele când avea mai mult ca niciodată nevoie de el, încât şi-a propus să renunţe definitiv la plăcerea carnală.

La 38 de ani, Mahatma a depus un jurământ oficial de castitate, pe care-l testa în cel mai ciudat mod cu putinţă. Metoda lui de a-ţi testa voinţa era să doarmă cu mai multe femei deodată în timp ce el era gol-goluţ. Nu se întâmpla nimic între ei. Nu întreţinea nimeni niciun act sexual. Era doar felul lui Gandhi de-a se convinge că nimeni şi nimic nu-l poate “corupe” să se lase iar pradă instinctului său sexual.

Aşadar, un bărbat de vârstă medie se băga dezbrăcat în pat cu mai multe tinere atrăgătoare, toate mai mici ca vârstă decât el, de preferat pe la vreo 18 ani. Întreaga scenă pare o orgie incredibilă! Însă nu era. Nimic mai mult decât dormitul în costumul lui Adam şi al Evei nu se întâmpla vreodată între ei!  

Totuşi, dacă Mahatma a considerat potrivită această metodă pentru el, n-o permitea nimănui altcuiva. El era de părere că restul indienilor ar trebui să practice castitatea strictă şi să nu se căsătoarească niciodată. Iar, dacă ar ajunge să-şi unească cumva destinul cu al altcuiva, nu ar trebui oricum să facă sex cu partenerul lor.

Ucenicii lui căsătoriţi erau “captivi” în campusul lui, unde nu le erau permise actele sexuale, iar, dacă aveau să se confrunte cu momente de excitare pur involuntare, trebuiau să facă duşuri reci care să-i lecuiască de gândurile lor necurate. Simplu, nu-i aşa?

Foto - ShutterstockRecente

minciuna   shutterstock 1929158141 jpg
kim kardashian fata jpg
aursiargintaec@clickpentrufemei ro jpg
ZM RO elderflower Advertorial 900x500px LO 01 1 jpg
Vedete jpg
Angelina Jolie si copiii jpg
Hamlet jpg
horoscopul verii shutterstock 2146570531 jpg
Estee Lauder profimedia 0101843304 jpg
vis   cuplu   heart g2606d5f48 1280 jpg
Nicole Kidman si Tom Cruise jpg
Mark Twain jpg
foto vladimir putin jpg
Vedete  jpg
Nostradamus a prezis că în 2013 va începe al Treilea Război Mondial jpeg
vedete jpg
Brad Pitt jpg
Patricia Taylor si Keanu Reeves   shutterstock 95848498   crop png
Vedete jpg
eurovision shutterstock 2148569303 jpg