Melodiile pe care să NU le asculţi atunci când eşti la volan! Jay-Z şi Alicia Keys, printre artiştii incluşi în top

1 jay z alicia keys jpg jpeg

Conform unui studiu, aceste piese au un potenţial enorm de a-ţi distrage atenţia, atunci când eşti la volan. Artişti precum: Jay-Z, Alicia Keys sau Red Hot Chili Peppers se află în top!

Multe persoane adoră să şofeze, în timp ce ascultă piesele preferate, difuzate la radio sau pe cele din playlistul propriu. Din păcate, atunci când ne aflăm la volan, muzica ne poate distrage atenţia de la drum. Potrivit Departamentului de Transport al Statelor Unite ale Americii, 7% dintre accidentele de maşină mortale, din SUA, din anul 2019, au fost cauzate de distragerea atenţiei.

Şcoala de Şoferi, din Marea Britanie, „Pass Me Fast‟ a întocmit un top al melodiilor, de pe Spotify, care distrag cel mai mult atenţia la volan. Ei au evaluat piesele după cât de multă energie transmit, cât sunt de „dansabile‟ şi cât de multă emoţie transmit. Iată care sunt primele 5 piese din topul lor!

Locul 5: Red Hot Chili Peppers - „Can’t Stop‟

„Can’t Stop‟ este una dintre cele mai populare piese ale formaţiei Red Hot Chili Peppers şi una dintre melodiile care îţi pot distrage atenţia cel mai mult, de la lucrurile pe care le ai de făcut. Single-ul din 2003 apare pe albumul „On the Way‟, iar pe Youtube are aproape 300 de milioane de vizualizări.

Locul 4: A-ha - „Take on Me‟

Cu piesa „Take on Me‟, trupa norvegiană A-ha a intrat rapid în topurile muzicale. Videoclipul piesei relansate de A-ha, în varianta 4K, în anul 2010, a atins peste 1 miliard de vizualizări, pe Youtube. Videoclipul a fost regizat de către Steve Barron şi este unul dintre cele mai vizionate din istorie.

Locul 3: Jay-Z ft. Alicia Keys - „Empire State of Mind‟

Piesa „Empire State of Mind‟ a fost atât în topurile internaţionale, cât şi în cele din România, o lungă perioadă pe primele locuri. Potrivit specialiştilor, piesa lui Jay-Z, cântată cu Alicia Keys, reprezintă un pericol la volan, deoarece transmite multă emoţie, în special despre oraşul New York.

Locul 2: The Killers - „Mr. Brightside‟

„Mr. Brightside‟ este primul single al formaţiei The Killers, extras de pe primul lor album, „Hot Fuss‟. Cântecul, din anul 2003, spune povestea unui iubit gelos şi reprezintă a doua cea mai periculoasă melodie pe care o poţi pune în maşină.

Locul 1: Outkast - „Hey Ya!‟

Imediat de la lansare, piesa „Hey Ya!‟ a devenit un succes comercial, ajungând rapid pe primele locuri în: Statele Unite, Canada, Australia, Norvegia şi Suedia. Cu aproape 600 de milioane de vizualizări pe Youtube, „Hey Ya‟ a devenit una dintre cele mai cunoscute piese pe plan mondial, dar şi cea mai periculoasă de ascultat, la volan. Potrivit specialiştilor, atât ritmul ei dansant, cât şi versurile îţi pot distrage cel mai mult atenţia atunci când conduci. 

Sursă foto: Shutterstock / Sursă video: Youtube



Recente

marilyn monroe
Halle Berry  jpg
Shania Twain  jpg
Cele mai distrase semne zodiacale  Sursa foto shutterstock 2002731482 jpg
Christina Ricci  foto   Shutterstock(1) jpg
Lily Allen, Ashton Kutcher, Mila Kunis jpg
Anne Hathaway  jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
David Beckham jpg
Care este semnatura ta astrala  Sursa foto shutterstock 9917164 jpg
Tom Hardy  foto   Shutterstock jpg
Sharon Osbourne  jpg
Vrăjitorul din Oz jpg
Olivia Munn și copilul ei  foto   Shutterstock, Instagram jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
Gisele Bundchen  foto   Shutterstock jpg
Meghan Fox  Instagram jpg
Cristiano Ronaldo este in vacanta cu familia  jpg
Bella Hadid  foto   Shutterstock jpg
Keely Brosnan si Pierce Brosnan  jpg