Numerologia îţi calculează şansele de succes. Descoperă semnificaţia fiecărei cifre!

2 shutterstock 1443882008 jpg jpeg

Te-ai întrebat vreodată de ce numărul tău norocos apare în cele mai neaşteptate locuri? Sau dacă data naşterii tale ar putea avea o semnificaţie specială? Răspunsurile le poţi primi dacă te laşi purtată de magia cifrelor.

Numerologia este asociată cu studiul numerelor, mai precis a ceea ce simbolizează ele. Folosind această metodă, poţi descoperi informaţii generale despre lume, în general, şi despre o persoană, în particular, cum ar fi: punctele forte şi slabe, reacţiile emoţionale sau oportunităţile şi provocările cu care se confruntă. Ideea principală de la baza acestei tehnici este că vieţile oamenilor sunt influenţate de numere; unele sunt considerate aducătoare de noroc, cum ar fi 7 şi 18, iar altele, dimpotrivă, de ghinion, cum ar fi 13.

Se spune că numerologia se foloseşte de mii de ani, de când evreii căutau, cu ajutorul cifrelor, să descifreze dorinţele şi intenţiile zeilor.

Cine practică numerologia

Ştiinţa aceasta străveche numită numerologie poate fi practicată şi de începători, dar mai ales de cei experimentaţi. În cadrul unei şedinţe de numerologie, ţi se poate cere data în care te-ai născut, zilele de naştere ale persoanelor importante pentru tine sau ale evenimentelor specifice despre care doreşti să afli mai multe informaţii. De asemenea, poţi afla mai multe detalii şi în funcţie de literele care alcătuiesc numele tău sau alţi termeni, care au o semnificaţie specială pentru tine.

Ce scoate în evidenţă cifra destinului

Cel mai simplu mod de a lucra cu numerologia este să calculezi care este cifra destinului tău. Cum faci asta? Simplu! Reduci suma tuturor cifrelor din data naşterii tale. Aceasta dezvăluie punctele forte, punctele slabe, talentele şi ambiţiile.

Să presupunem că ziua ta de naştere este 12. 11. 1992. Tot ce trebuie să faci este să aduni fiecare cifră în parte: 1+2+1+1+1+9+9+2 = 26. Din suma rezultată, repeţi operaţia, până când obţii o singură cifră, adică 2+6 =8. Aşadar, cifra 8 reprezintă cifra destinului pentru această dată de naştere.

Semnificaţia fiecărei cifre

1 – Eşti o persoană activă, independentă şi cu abilităţi înnăscute de a conduce. De reţinut că ai tendinţa să fii singuratică şi ai nevoie constant de atenţia celor din jur.

2 – Reprezinţi sensibilitatea şi echilibrul. Lecţia de viaţă pe care o ai de învăţat este să eviţi să cauţi validare din partea celorlalţi.

3 – Pentru tine, comunicarea este primordială, munca te inspiră, te motivează şi, adesea, găseşti o mare bucurie făcându-i pe alţii să zâmbească. Mare atenţie, deoarece 3 este o cifră capricioasă şi are tendinţa să se retragă des din viaţa socială, pentru a se reseta.

4 – Pui accentul pe stabilitate, eşti responsabilă, muncitoare şi te axezi pe sisteme logice de gândire. Există situaţii în care eşti rigidă şi orgolioasă.

5 – Îţi place libertatea şi eşti o persoană curajoasă. De asemenea, te caracterizează spiritul jucăuş şi pofta de viaţă, însă uneori nu ai răbdare şi iei decizii prea repede.

6 – Eşti empatică, blândă şi cu spirit puternic de responsabilitate. De asemenea, îţi pasă profund de prieteni şi familie, iubeşti copiii şi animalele. Lecţia pe care trebuie să o înveţi este să fii independentă.

7 – Eşti orientată spre detalii şi mereu analizezi orice situaţie, adesea ageră, cu spirit iute şi inventiv. Uneori tinzi să fii perfecţionistă şi uşor sceptică.

8 – Îţi place să excelezi în plan profesional, iar succesul financiar te reprezintă. Eşti orientată doar către obiectivele tale şi eşti dispusă să îţi asumi orice risc pentru a câştiga. Eşti o persoană muncitoare şi responsabilă, însă, în acelaşi timp, tinzi să fii posesivă.

9 – Eşti pasionată de spiritualitate şi îi inspiri şi pe alţii către această latură. Deoarece obişnuieşti să te ancorezi prea mult în planul spiritual, lecţia ta este să înveţi să îţi găseşti echilibrul între abstract şi tangibil.

@shutterstock



Recente

Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg