Ochelarii smart, înlocuitorii telefoanelor mobile? Zuckerberg: „O să facem nişte chestii grozave cu ei!”

2 shutterstock 1458610754 jpg jpeg

Fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg, a anunţat o colaborare cu Ray-Ban care va revoluţiona lumea high-tech. Produsul-minune va fi lansat cât de curând şi va avea un alt scop decât acela obişnuit, de-a ne feri privirile de soare.

Facebook va scoate pe piaţă o pereche de ochelari de soare smart, după cum a făcut cunoscut chiar Mark Zuckerberg în urmă cu puţin timp. „Următorul nostru produs pe care-l vom lansa vor fi nişte ochelari smart, produşi de Ray-Ban în parteneriat cu EssilorLuxottica”, le-a spus CEO-ul Facebook investitorilor. „Ochelarii vor avea forma lor inconfundabilă şi ne vor permite să facem nişte chestii grozave cu ei!”, a stârnit acesta interesul tuturor.

Zuckerberg nu a dezvăluit prea multe informaţii legate de noul produs-minune, nici măcar nu a făcut publică data la care aceşti ochelari smart vor fi puşi pe piaţă, însă a făcut o precizare care ne dă de bănuit că vom avea de-a face cu o invenţie uimitoare - „acest produs va avea un scop mult mai amplu – de-a ajuta la construcţia lumii virtuale”.

Ce este mai exact această lume virtuală? Zack a declarat că este „un internet incorporat care este parte din noi şi nu ceva extern, la care ne uităm”, iar acest „mediu virtual” ne va permite să „ne relaxăm, să jucăm jocuri cu prietenii, să lucrăm, să creăm şi câte şi mai câte”.

EssilorLuxottica, manufacturierul din Paris al celor de la Ray-Ban, nu a emis încă un comunicat de presă privind acest subiect de mare interes pentru întreaga omenire, lucru care ne demonstrează faptul că întregul proiect nu este încă gata de lansare.

The Verge a precizat că Facebook susţine că ochelarii cu pricina nu vor fi clasificaţi la categoria Realitate Augmentată, un domeniu tot mai abordat în domeniul IT. Ochelarii high-tech sunt în discuţii încă din 2019, când s-a aflat că Facebook negociază cu EssilorLuxottica scoaterea pe piaţă a unor ochlari AR (Realitate augmentată), pe nume Orion, care ar înlocui telefoanele mobile, după cum ne-a informat Engadget.

Anul trecut, Hugo Barra, fostul vice preşedinte al realităţii virtuale de la Facebook Reality Labs a spus, într-o postare pe Twitter, că aceşti ochelari vor fi produsul anului 2021. Aşteptăm cu nerăbdare să vedem produsul care promite să înlocuiască telefoanele mobile!

Foto - Shutterstock



Recente

Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg
Gordon Ramsay  jpeg
Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cindy Crawford jpg
Gwyneth Paltrow, Chris Martin  jpg