Pink şi-a angajat ciupitor de sfârcuri, Lady Gaga, o persoană s-o îmbrăţişeze. Ce servicii ridicole vor vedetele?

1 fotojet jpg jpeg

E limpede pentru toată lumea că celebrităţile au nevoie de o armată de oameni care să aibă grijă de aspectul lor, de ceea ce declară în mod public, de proiectele în care se implică şi imaginea pe care-o afişează în general. Dar cine s-ar fi gândit că divele din ziua de azi nu pot trăi fără angajaţi care să le ţină băutura sau să le ciupească de sfârcuri?...

Pink e una dintre cele mai cunoscute cântăreţe din lume şi, la statutul ei, era necesar un om care să fie disponibil pentru orice moft de-ai ei, chiar şi ca s-o ciupească pe vedetă de părţile ei sensibile. De ce ar avea nevoie Pink de un ciupitor personal de sfârcuri? Ca s-o pregătească de de un mare show, cum de ce?!

Cântăreaţa a cerut să fie angajată în echipa ei o persoană care să facă acest gest intim pentru că ea a simţit că ar fi exact zvâcul de care ar avea nevoie înainte de-a urca pe scenă. Hm, oare soţul ei ce-o zice despre asta?...  

stanga
dreapta
2 lady gaga shutterstock 251631931 jpg jpeg
3 pink shutterstock 98173463 jpg jpeg
4 pink shutterstock 146576633 jpg jpeg

În 2013, asistentul personal al lui Lady Gaga, Jennifer O'Neill, a dat în judecată vedeta pentru că n-a plătit-o pentru orele de muncă de peste program. Printre numeroasele acuzaţii pe care angajata i le-a făcut atunci cântăreţei s-a numărat şi faptul că Gaga avea tot felul de pretenţii absurde, cum era ca Jennifer să doarmă în pat cu şefa ei în fiecare noapte.

Se pare că starul pop nu suportă să doamnă singură, aşadar îi cerea asistentei ei să se urce în pat cu ea noaptea şi să o îmbrăţişeze până când adormea. Pffff, nu s-a mers cumva prea departe cu sarcinile de serviciu?...

Şi Rod Stewart are probleme cu somnul, motiv pentru care face totul posibil ca să se poată odihni cât mai bine posibil în timpul nopţii. Şi cum se odihneşte el cel mai bine? Dormind într-un întuneric beznă! Legendarul muzician nu suportă nicio lumină în camera în care doarme, nici naturală, nici artificială, şi, ca să se asigure că nu există aşa ceva, şi-a angajat o echipă întreagă de oameni, care este trimisă în camera lui de hotel pentru a pregăti dormitorul pretenţiosului star.

Cei care au în atribuţiile lor de serviciu acest amănunt se numesc „echipa de întunecare a camerei” şi vin tot timpul, la faţa locului, înarmaţi cu benzi adezive, pentru a sigila tot şi-a nu permite nici cea mai mică rază de soare sau vreun bec să-l ţină pe şeful lor treaz în creierii nopţii.

Cântăreţul de culoare CeeLo Green are şi el extravaganţele lui. Plăteşte un om ca să şteargă transpiraţia de pe el, în pauzele de la concertele lui, iar altul trebuie să stea tot timpul prin preajma lui cu un pachet de gumă de mestecat pregătit, să despacheteze rapid câte o lamă şi să i-o plaseze imediat în gură vedetei. 

Actorul Mark Wahlberg n-are încredere în alarmele de ceas obişnuite, aşa că a delegat această misiune importantă – de a-l trezi la anumite ore pe actor – unei persoane pe care o plăteşte doar pentru asta. Nu degeaba i s-a dus buhul că este unul dintre cei mai punctuali actori de la Hollywood! Se bazează pe un om care să vină să-l treazească zi de zi, indiferent cât de devreme.

Mariah Carey, diva supremă, n-are astfel de pretenţii. Ea n-are nevoie să fie trezită la răsăritul soarelui, ci şi-a dorit pe cineva care să-i fie disponibil, la orice oră din zi şi din noapte, pentru a-i ţine paharul de băutură. În 2008, a ieşit la iveală că vedeta şi-a angajat un asistent a cărui singură atribuţie era s-o urmărească pe oriunde mergea şi să-i ţină paharul.

Femeia cu pricina are tot timpul pregătit şi un pai. Doar nu voiaţi ca diva noastră să-şi şteargă rujul de paharul respectiv, nu? Şi, ca să vă daţi seama că nu e vorba despre nicio exagerare la mijloc, totul a fost confirmat de antrenorul ei vocal Carrie Grant.

Foto - ShutterstockRecente

vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg
reese witherspoon jpg
Click! pentru femei Nr  16 jpeg
victoria principal dallas jpg
Printul William jpeg