River Pheonix a murit în clubul deţinut de Johnny Depp. Întâmplările din The Viper Room, locul „blestemat‟ de la Hollywood

2 viper room jpg jpeg

The Viper Room, clubul din West Hollywood, deţinut de Johnny Depp, a ajuns în atenţia publicului după ce actorul River Pheonix a murit supradozat în acel loc, în noaptea de Halloween, din 1933. De atunci, clubul deţinut de faimosul Johnny Depp a fost văzut ca un „loc blestemat‟, în care au avut loc multe evenimente controversate.

Moartea actorului River Pheonix a fost doar un singur incident neplăcut, petrecut în The Viper Room. Întâmplări cu mafioţi care au delapidat bani, dispariţii misterioase, acte de violenţă, numeroase supradoze de droguri, jocuri de noroc ilegale de milioane de dolari, fantome şi corpuri dispărute, se numără printre lucrurile care au stricat reputaţia clubului de noapte.

Iniţial, clubul a fost deţinut de mafie

În 1947, renumitul mafiot Mickey Cohen a cumpărat The Viper Room (pe atunci cunoscut sub numele de magazin alimentar Young’s Market) şi l-a transformat, aparent, într-un club de jazz. Însă clubul funcţiona drept sediu pentru afacerile mafiote. Până în 1950, clubul a fost de streaptese, de comedie şi din nou de streaptese. După ce Mickey Cohen a fost acuzat de evaziune fiscală, el a trebuit să îşi cedeze activele şi a renunţat la proprietate.

Jason Donovan a fost scos pe targă din The Viper Room

The Viper Room este cunoscut pentru desfrâul cu substanţe interzise. În ziua în care a împlinit 21 de ani, Kate Moss nu a făcut excepţie de la tradiţia Viper Room. Aceasta şi-a organizat în clubul iubitului ei de pe atunci, Johnny Depp, o petrecere care se anunţa de top, cu invitaţi de seamă, precum cântăreţul australian Jason Donovan. După mulţi aburi de alcool şi cantităţi mari cu cocaină, Jason a fost scos pe targă de la petrecere: „Simţeam cum inima se scurge, cum privirea mi se înceţoşază, cum picam din picioare. Am încercat să mă pun pe picioare, dar am căzut pe podea. Ştiu doar că am fost scos pe targă de către paramedici‟, a scris Donovan momentul în memoriile sale „Between the Lines: My Story Uncut‟.

Citeşte şi: Kate Moss, o viaţă controversată. Ce poreclă avea în cercurile sociale şi de ce fugeau prietenele de ea

Ben Affleck şi Leonardo DiCaprio, printre clienţii de poker ilegal

În anii ’90, clubul era vestit pentru jocurile de noroc ilegale, pe mize mari, unde 50.000 de dolari era doar o sumă infimă. Molly Bloom, o chelnăriţă care a lucrat în acel loc, a povestit într-un interviu, cum a găzduit în mod regulat jocuri de poker ilegale, pentru cele mai mari vedete de la Hollywood, printre care Leonardo DiCaprio, Alex Rodriguez, Matt Damon, Ben Affleck şi Tobey Maguire. De-a lungul anilor, Molly a povestit că jucătorii au avut atât pierderi, cât şi victorii de milioane de dolari. Dintre toate celebrităţile, chelneriţa a declarat că Tobey Maguire a fost cel mai păgubit, dar şi cel mai frecvent client al ei. Ea a estimat că a adus clubului milioane de dolari în cont şi că îl folosea pe DiCaprio pentru a atrage jucători şi mai mari.

John Frusciante, chitaristul Red Hot Chili Peppers, momente critice în clubul Viper

John Frusciante nu era un străin al clublui Viper. În anii ’90, el cânta la Viper, însă era şi dependent de substanţele ilegale furnizate în acel loc. La apogeul dependenţei de droguri, chitarisul abia mai putea cânta. The Guardian a descris corpul artistului, marcat de droguri:„Dinţii superiori îi căzuseră, picioarele, braţele şi gleznele erau arse de ţigări şi unghiile îi sângerau‟. Frusciante a intrat la reabilitare în 1998 şi s-a alăturat formaţiei Red Hot Chili Peppers.

Începuturile trupei The Pussycat Dolls a fost pe scena clubului controversat

Fondatoarea formaţiei The Pussycat Dolls a fost dansatoarea Robin Antin, care şi-a dorit să impresioneze prin dansurile prietenelor sale. Printre persoanele care au apreciat dansul The Pussycat Dolls s-a numărat şi Johnny Depp, care a fost extrem de impresionat de fete şi le-a propus să vină în fiecare seară să danseze în club. Spectacolul burlesc al fetelor a devenit atât de popular, încât marile vedete se înghesuiau să le vadă. În cele din urmă grupul i-a atras atenţia lui Jimmy Lovine şi l-a transformat în una dintre cele mai de succes trupe.

Citeşte şi: Johnny Depp, blamat că i-ar fi dat fiicei sale de 13 ani marijuana: „Am fost un părinte responsabil”

Producătorii unei emisiuni cunoscute, în căutare de fantome

Producătorii renumitei emisiuni Ghost Adventures (Aventurile Fantomelor) au ajuns în clubul Viper şi au înregistrat vocile unor fantome, care, potrivit lor, se aflau în acel loc. Una dintre voci ar fi fost cea a lui River Pheonix, care spunea mereu: „Mă simt confuz‟. Casieriţa care a vândut bilete timp de un deceniu în clubul Viper spunea că auzea mereu voci ale morţilor, în diverse colţuri din club: „Erau supărate că nu le puteam vedea‟, a declarat femeia.

Sursă foto: Pinterest



Recente

Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg