Semnificaţia anotimpurilor în vise

1 74403 original jpg jpeg

Ţi s-a întâmplat, cu siguranţă, să visezi o zi de vară, o ninsoare sau o zi de toamnă. Ei bine, iată ce semnificaţie au visele în care apar anotimpuri.

Primăvara,proiecte noi

Dacă ţi se întâmplă ca în visul tău să „fie primăvară” înseamnă că foarte curând îţi vei schimba serviciul sau vei avea o nouă atitudine faţă de viaţă. Va urma o perioadă plină de optimism,iar tu vei fi tolerantă.

Iar dacă în vis apare un vânt uşor de primăvară înseamnă trădare,în timp ce ceaţa prevede că vei avea succes în tot ceea ce ţi-ai propus. Atmosfera de primăvară apărută în vis mai poate semnifica şi unele aventuri erotice.

Vara înseamnă pierderi

Când apare în vis,o zi de vară semnifică ambiţia,faptul că-ţi doreşti cu ardoare să-ţi reuşească totul ca la carte. Dacă visezi o ploaie de vară cu grindină înseamnă că vei pierde ceva. Dacă apare şi curcubeul,înseamnă speranţă şi succes.

De obicei,un astfel de vis apare când traversezi o perioadă grea din viaţa ta. Totodată,mai poate însemna un câştig financiar,cât şi indiferenţa ta faţă de probleme. Nu numai ale tale,ci şi ale altora.

Toamna aduce supărări

O zi mohorâtă de toamnă care apare în visul tău înseamnă că vei avea parte de supărări de natură familială (certuri cu partnereul,neînţelegeri cu copiii). Dacă apar şi nori,te anunţă că trebuie să te pregăteşti pentru o surpriză plăcută din partea iubitului.

Totodată,mai poate însemna şi că vei primi o veste bună. Toamna în vis îţi mai poate prezice că este timpul să culegi beneficiile unor proiecte la care ai lucrat din greu. Dacă o femeie nemăritată visează o zi tomnatică,are toate şansele să-şi găsească ursitul.

Iarna înseamnă bani

În tradiţie arabă,visul unei zile de iarnă înseamnă speranţă,în timp ce în tradiţie europeană semnifică nişte zile apatice. Dacă simţi o senzaţie de ger,poate prezice o despărţire. Dacă îţi apare ninsoare,vei primi o sumă consistentă de bani sau un cadou.

Cum zăpada este simbolul dorinţelor,dacă visezi troiene înseamnă că se vor realiza curând,iar dacă în visul tău apare o furtună de zăpadă,vei face o nouă cucerire sau,dacă eşti într-o relaţie,partenerul va fi tandru şi iubitor. Zilele de iarnă mai pot semnifica o sănătate precară,depresie,lipsă de noroc.

Ce să faci ca să visezi frumos

Dacă dormi într-o cameră cu miros de flori,atunci visele vor fi mult mai frumoase! Este concluzia unei echipe de cercetători de la Spitalul Universitar din Mannheim,Germania. La cercetare au participat mai multe femei,cu vârsta între 20 şi 30 de ani,care au dormit,timp de 30 de nopţi,în camere odorizate cu diferite arome (atât plăcute,cât şi neplăcute).

La finalizarea studiului,rezultatele au dovedit că femeile care au dormit în camera cu mirosuri pe care nu le agreau au visat urât şi au avut chiar şi coşmaruri. În schimb,cele care au mirosit arome de flori au visat foarte frumos.



Recente

marilyn monroe
Halle Berry  jpg
Shania Twain  jpg
Cele mai distrase semne zodiacale  Sursa foto shutterstock 2002731482 jpg
Christina Ricci  foto   Shutterstock(1) jpg
Lily Allen, Ashton Kutcher, Mila Kunis jpg
Anne Hathaway  jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
David Beckham jpg
Care este semnatura ta astrala  Sursa foto shutterstock 9917164 jpg
Tom Hardy  foto   Shutterstock jpg
Sharon Osbourne  jpg
Vrăjitorul din Oz jpg
Olivia Munn și copilul ei  foto   Shutterstock, Instagram jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
Gisele Bundchen  foto   Shutterstock jpg
Meghan Fox  Instagram jpg
Cristiano Ronaldo este in vacanta cu familia  jpg
Bella Hadid  foto   Shutterstock jpg
Keely Brosnan si Pierce Brosnan  jpg