Tainele ascunse ale simbolurilor Tarotului

1 70159 original jpg jpeg

Dacă vrei să afli mai multe despre personalitatea ta, despre alegerile pe care le-ai făcut la un moment dat şi despre cum ar trebui să te foloseşti de calităţile tale pe viitor, o nouă metodă de interpretare, ce foloseşte Tarotul din Marsilia, îţi poate clarifica enigmele din viaţa ta.

Metoda terapeutică de analiză şi dezvoltare personală,care se numeşte Referenţialul Arhetipurilor Personale,cuprinde informaţii din mai multe domenii:numerologie,astrologie,psihologie şi Tarot. Ea a fost inventată de Georges Colleuil,psiholog,filozof şi scriitor francez şi presupune cunoaşterea propriului destin prin conştientizarea lucrurilor pe care le faci zilnic şi a situaţiilor în care eşti implicată.

Referenţialul sau profilul complet este compus din 14 case şi reprezintă personalitatea ta în situaţii diferite din viaţă. Valoarea fiecărei case se calculează în funcţie de data,luna şi ziua naşterii.

În anumite situaţii,specialistul în domeniu îţi face un calcul plecând de la ziua de naştere. Apoi,folosindu-se de cărţile Tarotului,identifică o temă,care cuprinde profilul tău psihologic. Ea capătă sens doar în raport cu trăirile şi istoricul tău. De exemplu,Casa 4 este determinată de cifra ce rezultă din adunarea între anul,luna şi ziua naşterii. Aceasta va fi redusă atunci când este mai mare de 22. Rezolvând enigmele acesteia,poţi afla care este misiunea ta în această lume şi ce posibilităţi concrete ai la-ndemână pentru a o realiza.

Poţi afla mai multe informaţii de pe referentieldenaissance.blogspot.rosau poţi participa la întâlnirile organizate de Georges Colleuil la Bucureşti,în perioada 28 noiembrie – 1 decembrie.Recente

zi norocoasa shutterstock 1937419057 jpg
Regé Jean Page jpg
Partea nevazuta a povestilor care ti au bucurat copilaria Sursa foto shutterstock 1983165296 jpg
Copiii Angelinei Jolie jpg
Dans jpg
jucării sexuale foto  Shutterstock jpg
Michael Jackson, Diana Ross sursa  Shutterstock, Instagram jpg
Lisa Loring jpeg
Top 3 zodii ai caror nativi sunt buni povestitori Sursa foto shutterstock 407827774 jpg
Piele somon jpg
SAGA jpg
Jennifer Lopez, anastasia Soare sursa  Instagram jpg
Tom Cruise jpeg
Magda Vasiliu (5) jpg
Regele Charles al III lea Sursa foto shutterstock 765355024 jpg
Pamela Anderson sursa  Variety jpg
Creier jpg
Beyoncé jpg
Vin Diesel cu soția sursa  Shutterstock jpg
Madonna, Mariah Carey sursa  Shutterstock jpg