Tainele ascunse ale simbolurilor Tarotului

1 70159 original jpg jpeg

Dacă vrei să afli mai multe despre personalitatea ta, despre alegerile pe care le-ai făcut la un moment dat şi despre cum ar trebui să te foloseşti de calităţile tale pe viitor, o nouă metodă de interpretare, ce foloseşte Tarotul din Marsilia, îţi poate clarifica enigmele din viaţa ta.

Metoda terapeutică de analiză şi dezvoltare personală,care se numeşte Referenţialul Arhetipurilor Personale,cuprinde informaţii din mai multe domenii:numerologie,astrologie,psihologie şi Tarot. Ea a fost inventată de Georges Colleuil,psiholog,filozof şi scriitor francez şi presupune cunoaşterea propriului destin prin conştientizarea lucrurilor pe care le faci zilnic şi a situaţiilor în care eşti implicată.

Referenţialul sau profilul complet este compus din 14 case şi reprezintă personalitatea ta în situaţii diferite din viaţă. Valoarea fiecărei case se calculează în funcţie de data,luna şi ziua naşterii.

În anumite situaţii,specialistul în domeniu îţi face un calcul plecând de la ziua de naştere. Apoi,folosindu-se de cărţile Tarotului,identifică o temă,care cuprinde profilul tău psihologic. Ea capătă sens doar în raport cu trăirile şi istoricul tău. De exemplu,Casa 4 este determinată de cifra ce rezultă din adunarea între anul,luna şi ziua naşterii. Aceasta va fi redusă atunci când este mai mare de 22. Rezolvând enigmele acesteia,poţi afla care este misiunea ta în această lume şi ce posibilităţi concrete ai la-ndemână pentru a o realiza.

Poţi afla mai multe informaţii de pe referentieldenaissance.blogspot.rosau poţi participa la întâlnirile organizate de Georges Colleuil la Bucureşti,în perioada 28 noiembrie – 1 decembrie.Recente

michael jackson jpg
Whitney Houston shutterstock 91490768 jpg
Sharon Stone  jpg
Casa Playboy jpeg
vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg