Top cele mai competitive semne zodiacale. Aceste zodii reuşesc să obţină tot ce îşi propun

1 competitie jpg jpeg

Unele semne zodiacale reuşesc să fie mai competitive, decât altele, şi se pare că înlătură orice obstacol din calea lor pentru a-şi atinge scopurile propuse.

Indiferent că este vorba de o competiţie sportivă sau de participarea la o olimpiadă de matematică, mereu există cineva care câştigă locul întâi. Se pare că este scris în stele ca unele persoane să fie mereu pe primele locuri şi asta datorită semnele lor zodiacale. Studiul RunRepeat a analizat zilele de naştere a 16.027 de medaliaţi de la jocurile olimpice de vară, desfăşurate între 1896 şi 2018, şi a concluzionat că au existat 5 zodii cu mari şanse de succes. Iată care sunt acestea!

Locul 5: Berbec

Studiul RunRepeat a constatat că 597 de berbeci au câştigat aproape 800 de medalii. Potrivit Cosmopolitan, berbecii reuşesc să fie în topul persoanelor câştigătoare, datorită curajului şi forţei care îi caracterizează. Berbecul este un semn de foc, iar natura pasională îl determină să devină, în cele din urmă, atât de competitiv.

Locul 4:  Peşti

Peştii îşi arată cu uşurinţă emoţiile şi sunt cunoscuţi în a fi empatici, romantici şi sensibili. Aceste trăsături îi ajută să devină creativi şi să se exprime într-un fel unic în faţa celorlalţi. Sunt şanse mari ca într-o competiţie, peştii să câştige, deoarece sunt înzestraţi cu răbdarea necesară ca să ajungă pe primul loc şi să obţină aprecierile celorlalţi.

Locul 3: Săgetător

Pe acest semn zodiacal îl caracterizează onestitatea şi faptul că nu se dă în lături de la provocări. Săgetătorii sunt spontani, amuzanţi, inteligenţi şi pregătiţi mereu pentru succes. Potrivit Cosmopolitan, „săgetătorii sunt adepţi din punct de vedere fizic, mereu competitivi, iubesc adrenalina şi sportul. Ei trăiesc prin competiţie şi se bucură mereu atunci când se înconjoară de oameni”.  

Locul 2: Vărsător

Vărsătorii sunt mereu gânditori şi îşi analizează cu atenţie paşii pe care urmează să îi facă pentru a obţine lucrurile dorite. Ei îşi doresc să prospere în orice domeniu, iar competiţia nu le e străină. Acest semn dispreţuieşte autoritatea, iubeşte să fie liber şi excentric, iar pentru libertatea lui va lupta indiferent de obstacol.

Locul 1: Capricorn

Rezultatele studiului au indicat că această zodie a câştigat cele mai multe medalii, mai exact, 58,6%. Acest lucru se datorează faptului că reprezentanţii zodiei capricorn sunt extrem de pasionaţi de reuşita în carieră, sunt ambiţioşi, organizaţi şi pun mult suflet în munca lor. De asemenea, uneori se focusează atât de mult pe obiectivele lor, încât uită de cei din jurul lor.

Sursă foto: Shutterstock Recente

Regé Jean Page jpg
Partea nevazuta a povestilor care ti au bucurat copilaria Sursa foto shutterstock 1983165296 jpg
Copiii Angelinei Jolie jpg
Dans jpg
jucării sexuale foto  Shutterstock jpg
Michael Jackson, Diana Ross sursa  Shutterstock, Instagram jpg
Lisa Loring jpeg
Top 3 zodii ai caror nativi sunt buni povestitori Sursa foto shutterstock 407827774 jpg
Piele somon jpg
SAGA jpg
Jennifer Lopez, anastasia Soare sursa  Instagram jpg
Tom Cruise jpeg
Magda Vasiliu (5) jpg
Regele Charles al III lea Sursa foto shutterstock 765355024 jpg
Pamela Anderson sursa  Variety jpg
Creier jpg
Beyoncé jpg
Vin Diesel cu soția sursa  Shutterstock jpg
Madonna, Mariah Carey sursa  Shutterstock jpg
Justin Bieber jpg