Vezi ce spune iniţiala numelui despre tine

1 73640 original jpg jpeg

Să ştii mai multe despre ce înseamnă numele tău te ajută să înţelegi mai bine personalitatea ta sau să defineşti o persoană. Aşa cum semnul zodiacal este mereu consultat, iată ce spune litera numelui despre tine şi ce caracteristici îţi sunt asociate.

Litera ”A”

Litera ”A” este considerată o literă foarte importantă,deoarece reprezintă începutul alfabetului. Dacă numele tău începe cu această literă,se spune că eşti foarte încrezătoare,independentă,autoritară,şi eşti în mod constant în căutarea de noi provocări şi activităţi.

Litera ”B”

Persoanelor cărora numele începe cu această literă sunt frivole şi emotive dar curajoase şi nu renunţă uşor. În plus,le place să fie răsfăţate de cei din jur,şi au o aversiune puternică de-a fi pe cont propriu.

Litera ”C”

Numele care încep cu litera ”C” aparţin oamenilor competenţi,versatili şi inteligenţi. În plus,sunt blânzi,generoşi,îndemânatici dar şi foarte cordiali,vicioşi,extravaganţi şi răzbunători când sunt răniţi.

Litera ”D”

Se spune că oamenii a căror numeîncepe cu litera ”D” au o mare putere de voinţă,un talent natural pentru afaceri,sunt autoritari şi perseverenţi. În plus,au anumite principii pe care le urmează şi respectă. Practic,ei sunt născuţi pentru a face afaceri.

Litera ”E”

Litera ”E” reprezintă comunicarea. Aceste persoane sunt respectuoase şi generoase,care iubesc să fie liberi şi urăsc interferenţele nedorite de la alţii. În plus,se spune că nu sunt atât de credincioşi în relaţiile de cuplu pe cât s-ar crede.

Litera ”F”

Se spune că litera ”F” reprezintă persoanele prietenoase şi loiale. Ele sunt foarte grijulii şi au o abilitate incredibilă de a-i face pe cei din jur să se simtă bine. Pe lângă faptul că le place să socializeze şi să fie mereu în mulţime,când e vorba de ei şi o altă persoană nu mai sunt la fel de dezinvolte.

Litera ”G”

Persoanele a căror nume începe cu litera ”G” sunt destul de implicate în ceea ce fac şi acţionează în mod convenţional. Plus că,sunt creative,gândesc foarte mult şi tind să se bazeze pe ceea ce le spune instinctul.

Litera ”H”

Succesul,auto-motivaţia şi controlul sunt principalele caracteristici a celor cărora numele le începe cu litera ”G”,plus că majoritatea aleg o carieră în domeniul artistic. De asemenea,sunt cei care iubesc natura.

Litera ”I”

Această literă simbolizează ”ce-i drept”,şi,de asemenea curajul. Lor le place să fie sinceri şi naturali,iar eleganţa se regăseşte în sângele lor. Pe lângă faptul că sunt persoane cu orizonturi largi,au o mare nevoie să fie iubite şi apreciate.

Litera ”J”

Persoanele cu această iniţială nu se vor opri de la nimic pentru a obţine ceea ce-şi doresc în viaţă. Singurul lor defect este ambiţia nemiloasă. În plus,ele caută un partener care este egal sau superior lor din punct de vedere intelectual.

 Litera ”K”  

Se spune că litera ”K” reprezintă persoanele cele mai ambiţioase. Chiar dacă sunt secretoase şi timide,oferă toată afecţiunea pe care o poate dărui celor dragi. În plus,sunt cei care joacă mai multe roluri în viaţă.

Litera ”L”

Aceşti oameni sunt energici şi carismatici şi mult prea activi pentru a rezolva problemele cu care se confruntă în viaţă. De asemenea,sunt proactivi şi nu sunt luaţi niciodată pe nepregătite.

Citeşte şi:Ai litera M în palmă? Vezi ce înseamnă

Litera ”M”

Curajul,inteligenţa şi cunoaşterea oamenilor sunt principalele caracteristici ale persoanelor care au iniţiala”M”. Ele nu încearcă să manipuleze pe alţii şi sunt prieteni loiali,şi nu aşteaptă nimic de la nimeni.

Litera ”N”

Litera ”N” reprezintă persoanele care sunt născute cu un talent artistic,studioşi şi foarte buni comunicatori. Chiar dacă par timide şi nevinovate,nu este deloc aşa,ci sunt exact opusul.

Litera ”P”

Litera înţelepciunii şi a educaţiei,iniţuiala ”P” reprezintă oamenii care tind să-şi întâlnească sufletul-pereche destul de devreme şi devin un întreg pentru totdeauna. De asemenea,sunt pasionanet,pline de compasiune şi mari iubitori.

Litera ”R”

Loialitatea,compasiunea şi afecţiunea te reprezintă. Provocările din dragoste şi din viaţă în general îţi plac şi îţi definesc uşor personalitatea. Şi să trăieşti liniştit este ceea ce-ţi doreşti.

Litera ”S”

Această literă reprezintă senzualitatea,şarmul şi carisma. Iubeşti să fii în centrul atenţiei,şi munceşti din greu să obţii ceea ce-ţi doreşti. Alte caracteristici care te definesc sunt sinceritatea,pasiunea pentru anumite lucruri şi faptul să îţi place să visezi. Şi,într-un mod graţios,atragi foarte mulţi fani.

Citeşte şi:Numele îţi începe cu litera ”S”? Vei avea o carieră de succes!

Litera ”T”

Prea ocupaţi pentru a avea o relaţie,ei preferă să se focuseze pe carieră. Dar devin foarte geloşi atunci când în viaţă lor există cineva. În plus,sunt mereu în căutarea şi aflarea de noi informaţii şi sunt foarte inteligenţi.

Litera ”U”

Eşti o persoană foarte dezorganizată. Libertatea,spiritul aventurier şi entuziasmul sunt cele care te motivează. În plus,eşti foarte norocoasă în orice decizie iei.

Litera ”V”

Entuziasmul nu are limite pentru tine şi nu laşi niciodată ceva fără a-l termina. Chiar dacă eşti posesivă şi iubitoare,loialitatea este pe primul loc pentru tine.

Litera ”X”

Îţi place confortul în dragoste,nu-ţi place să fii legată de un angajament şi reuşeşti să flirtezi cu foarte bine cu sexul opus. Dar te plictiseşti foarte repede.

Litera ”Z”

Optimismul şi graţia diplomatică te caracterizează. În plus,sunteţi singurii cărora le place să-şi asume riscurile în dragoste. Plus că aduci mereu înţelegerea în grupul de prieteni şi familie.