Visele erotice, descifrate. Află ce se întâmplă când ai vise „fierbinţi‟

1 shutterstock 1248935824 jpg jpeg

Fără îndoială, visele erotice amplifică dorinţele şi plăcerile intime. Însă ştiai că dacă, de exemplu, visezi că faci dragoste cu un necunoscut, ai anumite nevoi şi dorinţe, nu obligatoriu cu tentă sexuală, pe care nu eşti pregătită să le expui în realitate? De ce avem astfel de vise şi ce semnifică?

Experţii în domeniu sugerează că imaginile şi acţiunea din timpul somnului oferă indicii despre nevoile noastre, cele pe care le respingem, pentru a lăsa loc altora, mai urgente. De exemplu, dacă te visezi în locuri necunoscute, făcând ceva ce nu ai mai făcut, s-ar putea ca, la nivel de subconştient, să vrei mai multe de la viaţă.

Faci dragoste cu necunoscuţi

Visele erotice în care apare un personaj misterios, cu care te vezi făcând dragoste cu patos, nu sunt traduse prin nevoie de sex. Pot indica, însă, anumite nevoi şi dorinţe, cărora nu eşti pregătită să le dai importanţă. Ori ai multe pe cap şi eşti stresată, ori ai vrea să rezolvi ceva şi nu ştii cum sau nu dispui de resursele necesare. Un asemenea vis poate însemna că eşti neîmplinită.

Iubeşti o altă femeie

Cu toate că eşti sigură de orientarea sexuală, în unele nopţi visezi că faci amor pasional cu o persoană de acelaşi sex. Culmea, în viaţa reală ştii bine persoana cu pricina, dar nu te vedeai cu ea în această ipostază. Ce înseamnă oare asemenea un vis? Oamenii de ştiinţă care au studiat fenomenul spun că nu se referă la tendinţe homosexuale. De fapt, n-are legătură cu sexul în acest caz, ci cu faptul că nu eşti stăpână pe pe situaţie când interacţionezi cu bărbaţii. Eşti nesigură şi ai vrea să-ţi poţi controla reacţiile.

Fostul iubit revine în vis?

Primul gând care îţi trece prin minte poate fi acela că undeva, în subconştientul tău, îţi doreşti să reiei legătura cu fostul partener. Însă aceste vise nu au această specificaţie, ci se explică prin faptul că, în timpul somnului, creierul tău „îşi aminteşte de imagini familiare din trecut“, fără să aibă vreo legătură cu sentimentele tale.

@shutterstock



Recente

Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg
Gordon Ramsay  jpeg
Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cindy Crawford jpg