Zodia de care să nu te îndrăgosteşti

1 47702 original jpg jpeg

Înainte de a începe să-ţi cauţi partenerul ideal ce-ar fi să te gândeşti şi la compatibilitatea astrologică? Căci, pentru fiecare zodie, există o „oaie neagră", semn zodiacal pe care ar trebui să-l evite.

Dacă eşti Berbec

De evitat:Fecioara

Este organizat,metodic,meticulos... Nu vezi acest lucru ca pe o contradicţie cu caracterul tău?Un bărbat din zodia Fecioară se va lovi de spontaneitatea ta,căreia nu prea va şti să-i facă faţă. Şi unde mai pui faptul că tu adori să faci totul în ultimul moment,pe când el plănuieşte totul până la ultimul detaliu,cu câteva săptămâni înainte! De aceea,dragostea voastră va fi supusă la multe încercări,căci aveţi motive să vă certaţi mai tot timpul.

Dacă eşti deja într-o relaţie cu un bărbat din zodia Fecioară:

Încearcă să mai pui frâu avânturilor tale de tot felul şi să devii mai temparată. Încearcă să „furi" din înţelepciunea şi calmul partenerului tău, ca să nu mai fii atât de vulcanică.

Dacă eşti Taur

De evitat: Săgetător

Săgetătorul are odorinţă de libertate absolută, de aceea pentru el este normal să aibă pasiuni extreme (deltaplanorism, bungee jumping). Această trăsătură nu se potriveeşte deloc cu ceea ce îţi doreşti tu, şi anume stabilitate.Tu trebuie să te asiguri că partenerul tău este mereu lângă tine, în timp ce Săgetătorul adoră independenţa.

Dacă eşti deja într-o relaţie cu un bărbat din zodia Săgetător:

În primul rând, nu te lăsa copleşită de nevoia lui de libertate. Profită de momentele când nu este lângă tine pentru o vizită la coafor, o ieşire cu prietenele sau o plimbare în parc.Totodată, învaţă să-ţi mai temperezi din gelozie.

Dacă eşti Gemeni

De evitat: Scorpion

Deşi este inteligent, Scorpionul este, de asemenea melancolic, gânditor, chiar pesimist. Aceste ultime trăsături nu se potrivesc cu firea ta mereu veselă, optimistă. Pe deasupra, tu eşti o visătoare, în timp ce un Scorpion vede viaţamai mult în negru.

Dacă eşti deja într-o relaţie cu un bărbat din zodia Scorpion:

Încearcă să fii mai răbdătoare cu el şi să-i înţelegi gândurile, care nu întotdeauna debordează de voie bună.

Dacă eşti Rac

De evitat: Vărsător

Femeile Rac au nevoie de stabilitate, în timp ce bărbaţii Vărsător vor libertate. În principiu, cele două nu fac casă bună. Tu eşti sensibilă şi romantică, el nu prea înţelege aceste noţiuni. De aceea, mai bine aţi sta departe unul de celălalt.

Dacă eşti deja într-o relaţie cu un bărbat din zodia Vărsător:

Este inutil de spus că iarba este mai verde în altă parte... aşa că, pentru a convieţui cu un Vărsător, fă bine şi încearcă să-i înţelegi activităţile, să pătrunzi în lumea lui. Poate cine ştie. o să-ţi placă mai mult decât te aşteptai.

Dacă eşti Leu:

De evitat: Taur

Ai nevoie să fii adorată, admirată, apreciată de toată lumea, dar Taurul nu ştie să facă astfel de complimente frumoasei lui partenere.El caută o relaţie stabilă, în care să se simtă în siguranţă.Aspectul fizic este ultima dintre grijile lui, de aceea nu prea vă aflaţi în aceeaşi barcă.

Dacă eşti deja într-o relaţie cu un bărbat din zodia Taur:

Ca să fiţi la adăpost de probleme, încearcă să nu mai pui aşa mare preţ pe mândria ta. Fii mai deschisă, mai prietenoasă şi învaţă să-ţi înţelegi partenerul. Vei vedea că poţi trăi alături de el chair dacă nu-ţi face zilnic complimente.

Dacă eşti Fecioară:

De evitat: Berbec

Berbecii sunt antreprenori, hiperactivi, mereu în mişcare.Tu eşti mai docilă, mai discretă, nu faci zgomot în jurul tău. Nu-ţi place să te implici în multe activităţi, spre deosebire de nativii din Berbec.Dar ceea ce te deranjează cel mai mult este lipsa luide atenţie şi faptul că nu te ascultă.

Dacă eşti deja într-o relaţie cu un bărbat din zodia Berbec

Nu lăsa oboseala să te doboare! Iar dacă ţi se pare că nu-ţi acordă destulă atenţie, spune-i acest lucru. Vei vedea că viaţa alături de un Berbec este foarte palpitantă.

Dacă eşti Balanţă

De evitat: Peşti

Ca şi tine, bărbaţii din zodia Peşti sunt cu capul în nori. Acesta este motivul pentru un astfel de cuplu nu poate funcţiona.Mereu indecişi şi indiferenţi... cam periculos, nu?

Dacă eşti deja într-o relaţie cu cinvea din zodia Peşti

Dacă este unul dintre reprezentanţii care nu are prea multă încredere în el, fii tu cea care să-i insufle acest sentiment. Când este vorba de luat decizii, gândiţi-vă împreună al mai multe variante şi alegeţi-o pe cea mai bună. Şi nu mai reveniţi asupra ei!

Dacă eşti Scorpion

De evitat: Balanţă

Bărbaţii din zodia Balanţă sunt printre cei mai uşor de cucerit. Un plan deloc bun pentru o femeie Scorpion, căreia îi place să facă adevărate planuri de asalt pentru a cuceri un bărbat. Totodată, un bărbat Balanţă poate fi foarte schimbător, lucru deloc plăcut pentru o femeie Scorpion, care adoră stabilitatea.

Dacă eşti deja în relaţie cu un bărbat din zodia Balanţă

Gândeşte-te că ai şansa să fii cu unul dintre cei mai delicaţi bărbaţi ai zodiacului. În loc să-i observi micile defecte, bucură-te de ceea ce ai lângă tine.

Dacă eşti Săgetător

De evitat:Berbec

Exigenţa nu este punctul tău forte, dar a unui bărbat Săgetător, da! Tu eşti casnică, el un aventurier. El este introvertit, tu extravertită. De aceea, nu vă aflaţi pe aceeaşi lungime de undă.

Este indicat să fii mai calmă, să-ţi faci timp să-l asculţi pe partenerul tău. Totodată, încercaţi să vă descoperiţi pasiuni comune.

Dacă eşti Capricorn

De evitat: Gemeni

Bărbatul din zodia Gemenilor este un fel de cameleon şi merge până în pânzele albe pentru a cuceri o femeie. Iar femeile Săgetător sunt realiste, cu picioarele bine ancorate în realitate. Geloase, ele nu vor accepta un bărbat căruia îi place să vâneze... alte femei.

Dacă eşti deja într-o relaţie cu un bărbat din zodia Gemeni:

Cel mai bine este să treci cu vederea defectele lui, căci are foarte multe calităţi cu care să le compenseze. Gândeşte- te că tu, care eşti o femeie realistă, îl vei aduce pe calea cea bună.

Dacă eşti Vărsător

De evitat: Capricorn

Bărbatul Capricorn este rece şi autoritar.În timp ce tu iubeşti viaţa aşa cum este ea şi ai face orice pentru o lume mai bună.Rişti ca un Capricorn să nu aprecieze eforturile tale, căci el nu prea ştie să vadă viaţa în roz.

Dacă eşti deja într-o relaţie cu un bărbat din zodia Capricorn

Gândeşte-te că un bărbat Capricorn este fidelul zodiacului! Aşa că treci peste celelalte defecte, fii răbdătoare şi nu ezita să discuţi cu el despre problemele din cuplu.

Dacă eşti Peşti

De evitat: Leu

Leii au mare încredere în ei, le place să se laude şi să arate că sunt cei mai buni.Tu eşti modestă, ai nevoie de atenţie, de dragoste şi să fii apreciată pentru ceea ce faci. Nu-ţi place deloc egoismul caracteristic unui Leu.

Dacă eşti într-o relaţie cu un bărbat din zodia LEU:

El are încredere în sine,nu ai putea să copiezi această calitate a lui? Să fii mai încrezătoare în forţele tale,aceasta este reţeta care va face ca relaţia voastră să meargă. Căci el te va admira,cu siguranţă!Recente

zi norocoasa shutterstock 1937419057 jpg
Regé Jean Page jpg
Partea nevazuta a povestilor care ti au bucurat copilaria Sursa foto shutterstock 1983165296 jpg
Copiii Angelinei Jolie jpg
Dans jpg
jucării sexuale foto  Shutterstock jpg
Michael Jackson, Diana Ross sursa  Shutterstock, Instagram jpg
Lisa Loring jpeg
Top 3 zodii ai caror nativi sunt buni povestitori Sursa foto shutterstock 407827774 jpg
Piele somon jpg
SAGA jpg
Jennifer Lopez, anastasia Soare sursa  Instagram jpg
Tom Cruise jpeg
Magda Vasiliu (5) jpg
Regele Charles al III lea Sursa foto shutterstock 765355024 jpg
Pamela Anderson sursa  Variety jpg
Creier jpg
Beyoncé jpg
Vin Diesel cu soția sursa  Shutterstock jpg
Madonna, Mariah Carey sursa  Shutterstock jpg