Zodia îţi spune ce te face fericită

1 72989 original jpg jpeg

Fiecare dintre noi găseşte fericirea în diferite lucruri. Şi pentru că nivelul de bucurie este diferit, să vedem ce spun semnele astrale în care ne-am născut despre ceea ce ne face cu adevărat fericite.

Berbec:Provocările

Nativii Berbec nu iubesc nimic mai mult decât o provocare. Ei sunt primi care spun da când e vorba de un pariu,se angajează în dezbateri,participă la un maraton sau încearcă ceva nou. Ei sunt fericiţi când îşi asumă riscuri,nu numai pentru adrenalină,ci pentru admiraţie.

Taur:Relaxarea

Taurul trebuie să aibă o viaţă liniştită. El are nevoie de relaxare şi linişte,ca să se gândească foarte bine la lucrurile importante. Pentru a reuşi acest lucru,au nevoie de fiabilitate şi stabilitate în programele lor. Atâta timp cât pot avea încredere,sunt iubiţi şi se bucură de confort,nativii Taur vor fi fericiţi.

Citeşte şi:Horoscopul iubirii în luna februarie 2017

Gemeni:Conversaţia

În cazul în care nu sunt implicaţi într-o conversaţie reală,nativii Gemeni trebuie să citească,să scrie mesaje,texte sau să aibă un blog. Ei nici măcar nu au o nevoie profundă de a fi ascultaţi. Le place să se piardă în imaginaţie,rezolvând probleme şi satisfăcându-şi senzaţia de curiozitate. În plus,au mereu ceva interesant de adăugat la conversaţii. Pentru ei,conversaţia este varietatea şi varietatea este condimentul vieţii.

Rac:Îmbrăţişările calde

Mai mult decât orice în lume,nativii Rac au nevoie să li se spună că sunt apreciaţi,iubiţi şi îngrijiţi. Sunt buni la cultivarea şi oferirea de ajutor,dar aceste aspecte depind de oamenii pe care-i au în jur. Fericirea lor constă în faptul că trebuie să fie într-un mediu în care se simt în singuranţă,pentru că mereu au nevoie de o îmbrăţişare caldă. Locul acela înseamnă acasă.

Leu:Complimentele

Vorbe frumoase,linguşire şi complimente vei primi peste tot. Leii se bucură de a fi-sau,mai degrabă,trebuie să fie-vedeta unui spectacol,chiar dacă face parte din echipa din spate. Sunt fericiţi atunci când primesc atenţie şi se bucură de protecţie din partea celor dragi.

Fecioară:Necunoscutul

Fecioarele vor să fie mereu de serviciu pentru oamenii din jur. Ele nu pot spun nu cuiva care are nevoie de ajutor,cu toate că se teme să fie constrâns de anumite împrejurări,care nu sunt atât de logice. De asemenea,trebuie să fie recunoscute ca inteligente. În cazul în care nu poate fi de ajutor,se concentrează pe auto-îmbunătăţire.

Citeşte şi:Cât de optimistă eşti în funcţie de zodie

Balanţa:Armonia

Balanţele excelă la netezirea lucrurilor,deoarece ele trebuie să trăiască o viaţă stabilită. Sunt îndrumate să evite dramă,şi au nevoie de armonie între toţi membrii familiei şi prieteni. Au nevoie de pace şi de linişte să se simtă sănătoase. Fiind semnul parteneriatelor,le place să facă pe Cupidon. Plus că,au tendinţa de a juca rolul de avocatul diavolului,astfel încât ambele părţi să fie pe aceeaşi lungime de undă.

Scorpion:Intimitatea

Nativii Scorpioni echivalează intimitatea persoanală cu puterea balanţei care înclină în favoarea sa. Pentru ei,primirea de mai multe informaţii nu-i interesează,şi devin cu atât mai susceptibili de a face rău,şi nevoia lor de intimitate este aproape paranoică. Prietenii sunt norocoşi,pentru că Scorpionii sunt de încredere şi nu spun secrele ştiute nimănui.

Săgetător:Nevoia de cunoaştere

Săgetătorii trebuie mereu să exploreze. Fiind guvernaţi de Jupiter,planeta expansiunii şi a călătoriei,au nevoie de aventură,evenimente neplănuite şi distracţii spontane. Nevoia de cunoaştere nu numai că-i ajută să nu se plictisească,ci îi ajută să se simtă mult mai bine din punct de vedere psihic.

Capricorn:Respectul

Fiind semnul cel mai statut conştient din zodiac,Capricornul are nevoie să se simtă respectat. El consideră mândria a fi o autoritate,fiind cunoscut ca cel matur semn astral. Chiar şi în structura familiei,nativii depun eforturi pentru ca reputaţia să nu fie afectată şi să persiste încrederea.

  Vărsător:Individualitatea  

Vărsătorii trebuie să fie recunoscuţi ca fiind unici. Ei îşi trăiesc viaţa prin propriile standarde şi o fac într-un mod neconvenţional. De asemenea,ei se bucură de un foarte bun simţ al ascultării. Vorbind cu oamenii grijuliu şi angajaţi profund în conversaţie,sunt deschişi la idei,concepte şi tendinţe noi. Toate acestea induc sentimentul că Vărsătorii sunt foarte interesanţi.

Citeşte şi:Minciunile preferate de cele 12 semne zodiacale

  Peşti:Singurătatea    

Peştii sunt plini de imaginaţie,iar lucrurile din care se inspiră-artă,cinema,literatură,istorie,muzică,necesită o oarecare măsură de singurătate. Trebuie să fie singuri când se gândesc. Cu toate că le-ar lua foarte mult timp să înveţe asta,deoarece sunt destul de empatici,pot fi la fel de productivi şi când mai sunt şi alte persoane în jur.

Sursă+credit foto:elitedaily.comRecente

Bradley Cooper si Lea jpeg
Nunta jpg
Beyonce jpg
Superman   Dean Cain png
miss universe australia jpg
jaclyn smith actrita jpg
Sunete jpg
Kim Kardashian jpg
pretentios   shutterstock 2153636113 jpg
Untold jpg
Elena Ghica Dora d'Istria 4 jpeg
Competitie jpg
Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg
muzica   chitara   guitars gcfe5d960e 1280 jpg
Zishe Breitbart jpeg
Dakota Johnson jpg