Decizie de ultimă oră luată de Will Smith după ce a fost înşelat. Nimeni nu se aştepta la asta!

1 will smith jada smith jpg jpeg

Nu foarte mulţi bărbaţi îşi iartă soţiile după ce au fost înşelaţi. Dar iată că Will Smith a decis să mai dea o şansă relaţiei cu soţia sa, Jada. Cei doi sunt căsătoriţi de 23 de ani şi au doi copii, Jaden (22 de ani) şi Willow (19 ani).

În ultima vreme, în mass-media au circulat informaţii despre aventura Jadei Pinkett Smith (48 de ani) cu rapperul August Alsina (27 de ani). Cu toate că iniţial a infirmat legătura cu acesta, soţia lui Smith a recunoscut aventura.

Actorul din „Men in Black” a decis însă să continue relaţia cu soţia sa şi, mai mult, a luat decizia de a pleca împreună într-un resort de lux din Bahamas. Este vorba despre insula New Providence, una dintre „cele mai exclusiviste din lume”, potrivit Forbes, unde cazarea pleacă de la 3.000 de dolari pe noapte.

Jada Pinkett Smith a explicat că aventura cu August Alsina a avut loc în urmă cu patru ani şi jumătate, când atât ea şi soţul ei au devenit apropiaţi de August, diagnosticat cu o boală autoimună, ea fiind preocupată de sănătatea mintală a acestuia. Tot în acea perioadă, Will şi Jada au decis să se despartă, pentru a descoperi „ce îi face fericiţi pe fiecare”. Astfel, pe fondul distanţării, ea s-a apropiat mai mult de tânărul cu probleme de sănătate. Ea a stat la masa de discuţii chiar cu soţul ei, în cadrul emisiunii online Red Table Talk, căruia i-a povestit cum a început totul.

Dar iată că Will şi Jada nu au putut sta departe prea mult unul de altul. Mai mult, se pare că această aventură le-a întărit relaţia.

Mulţi vorbesc despre faptul că Will Smith şi soţia sa ar avea o „relaţie deschisă”, adică acceptă să aibă relaţii sau aventuri cu alte persoane fără a da explicaţii partenerului.  

Will şi Jada sunt căsătoriţi din 1997. El a mai fost însurat cu Sheree Zampino (1992-1995) şi mai are un fiu, Trey, de 27 de ani.

Foto: Shutterstock



Recente

marilyn monroe
Halle Berry  jpg
Shania Twain  jpg
Cele mai distrase semne zodiacale  Sursa foto shutterstock 2002731482 jpg
Christina Ricci  foto   Shutterstock(1) jpg
Lily Allen, Ashton Kutcher, Mila Kunis jpg
Anne Hathaway  jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
David Beckham jpg
Care este semnatura ta astrala  Sursa foto shutterstock 9917164 jpg
Tom Hardy  foto   Shutterstock jpg
Sharon Osbourne  jpg
Vrăjitorul din Oz jpg
Olivia Munn și copilul ei  foto   Shutterstock, Instagram jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
Gisele Bundchen  foto   Shutterstock jpg
Meghan Fox  Instagram jpg
Cristiano Ronaldo este in vacanta cu familia  jpg
Bella Hadid  foto   Shutterstock jpg
Keely Brosnan si Pierce Brosnan  jpg