Ele sunt zodiile de femei cu cele mai multe calităţi. Viaţa alături de ele, un basm pentru orice bărbat

1 zodii femei calitati jpg jpeg

Sunt altruiste, generoase, loiale şi sincere, pe de o parte, iar de cealaltă parte sunt pline de mister, pasionale, capabile de afecţiune şi doritoare să-şi facă partenerul să se simtă cel mai important. Există patru zodii de femei care se regăsesc în aceste descrieri şi care au fost înzestrate de astre cu capacităţi uimitoare de a atrage şi a seduce. Te regăseşti?

Iată care sunt cele patru zodii de femei considerate a avea cele mai multe calităţi, potrivit zodiata.com

Femeia Vărsător

Femeia născută în zodia Vărsător este cea mai altruistă fiinţă pe care ai să o întâlneşţi vreodată. Da totul pentru persoană de alături, mai ales dacă inima îi spune că meriţi asta.

Este loială şi sinceră şi nu te vei plictisi niciodată alături de ea. Viaţă alături de ea este un vis. Practic, ea va face din ţine un om mai bun, în special prin puterea exemplului ei. Este curajoasă şi puternică şi se bucură de viaţă de familie.

Citeşte şi: Mercur Retrograd, ameninţarea anului 2020. Zodiile care vor avea de suferit. Capricornul, pe listă

Femeia Rac

Femeia Rac e în stare să meargă cu ţine şi pentru ţine până la capătul lumii. Se va strădui să facă din ţine cel mai fericit bărbat din lume, pentru că ştie să pună nevoile tale înaintea dorinţelor proprii.

Este drăgăstoasă, blanda, calmă, e capabilă de toată afecţiunea posibilă. Este foarte grijulie şi nu-ţi va lipsi niciodată nimic din tot ceea ce este bun. Tot ceea ce are nevoie este puţînă afecţiune. Sau mai multă!

Femeia Săgetător

Femeia Săgetător are o personalitate plăcută, prietenoasă şi foarte deschisă. Este destul de pragmatică, tocmai pentru că nu îi place să se hrănească cu iluzii. Ea vede lucrurile exact aşa cum sunt şi spune exact ceea ce vede. Câteodată, îi face pe cei din jur să îşi dorească să nu fie atât de onestă.

Femeia Săgetător vede ce e mai bun în fiecare. Chiar şi atunci când toate persoanele din jur spun despre cineva că nu are nimic special, femeia Săgetător ţine să îi contrazică. Deoarece are abilitatea de a vedea ceea ce este mai bun într-o persoană, ea reuşeşte să observe acele calităţi pe care ceilalţi le trec cu uşurinţă cu vederea. Femeia Săgetător iubeşte oamenii şi descoperă ceva frumos în fiecare.

Citeşte şi: Primul horoscop al runelor 2020. Previziuni astrologice cu Mihai Voropchievici: Berbecul se îmbogăţeşte

Femeia Leu

Femeia Leu este încrezătoare, puternică, neînfricată şi carismatică. Este o luptătoare, o femeie adevărată din toate punctele de vedere. E misterioasă, e profundă şi magnetică şi uşor capricioasă.

Însă viaţă alături de ea va fi o adevărată binecuvântare, întrucât nu vei întâlni nici o altă femeie care să te iubească la fel de mult că şi ea. Cu ea înveţi ce înseamnă adevărată dragoste, până la renunţarea de sine.Recente

Meryl Streep, Jennifer Lawrence, Charlize Theron, salariu negociat foto  Shutterstock jpg
Cei mai impiedicati hoti din lume Sursa foto Shutterstock 2045111030 jpg
Coolio, 10 copii și mai multe amante foto  Shutterstock jpg
Obiceiurile regelui charles al III lea, foto instagram jpg
Katy Perry jpg
Obiceiul alimentar al actritei Gwyneth Paltrow o face sa se simta grozav la 50 de ani Sursa foto Shutterstock 1544970053 jpg
Kim Kardashian, reguli în avionul privat sursa foto  Instagram Kim Kardashian jpg
James Bond, Daniel Craig jpeg
Camilla Parker si Charles jpg
Antonio Banderas si iubita lui demonstreaza ca dragostea nu are varsta Sursa foto Shutterstock 1409689958 jpg
new amsterdam 2 png
Pablo Picasso, primul cuvânt rostit sursa foto  Shutterstock jpg
Cel mai bun bucatar din lume, shutterstock jpg
Coolio, videoclip Gangsta's Paradise, Michelle Pfeiffer 1 Sursă foto  Shutterstock jpg
Coperta CPF 20 jpg
regina cu catelul jpg
Marilyn Monroe, adepta operațiilor estetice Chip transformat Coleaj Sursa foto  Imdb jpg
Ce scrie pe cele mai ciudate pietre funerare ale celebritatilor Sursa foto Pixabay jpg
Janice serial Friends jpg
Amal si George Clooney jpg