Află care sunt care sunt cel mai des întâlnite afecţiuni respiratorii la copii în sezonul rece!

eugenia foarfeca sanatate cu stil  prima tv jpeg

Bronzarea organică, virozele respiratorii şi cateterul venos central cu cameră implantabilă sunt câteva dintre subiectele pe care Eugenia Foarfecă le va aborda în ediţia de duminică, 6 septembrie, a emisiunii “Sănătate cu Stil”, de la ora 10:00, la Prima TV.

Dacă nu aţi apucat să mergeţi în vacanţă în această vară,dar vă doriţi o piele frumos bronzată,dar fără să vă puneţi în pericol sănătatea,atunci acest lucru este posibil cu ajutorul bronzării organice.Greaţa,oboseala şi somnolenţa la ore neobişnuite sunt indicii care le pot arăta doamnelor că sunt însărcinate. În funcţie de faza sarcinii,corpul trimite semnale. Practic,puteţi şti că urmează să deveniţi mămici chiar înainte de a face vreun test de sarcină. La ce alte semnale,pe care vi le trimite corpul,ar trebui să fiţi atente,aflaţi la Prima TV.   Părinţii ştiu bine că toamna le aduce micuţilor viroze respiratorii. Tocmai de aceea pediatrul Liliana Calapod le va spune care sunt cel mai des întâlnite afecţiuni respiratorii la copii în sezonul rece,ce complicaţii pot surveni şi când anume trebuie să cereţi consult medical şi să administraţi antibiotice. Pacienţii oncologici sau cei care au nevoie de dializă şi de tratament medicamentos de lungă durată,pot scăpa acum de chinul injecţiilor repetate cu ajutorul cateterului venos central cu cameră implantabilă,un dispozitiv de ultimă generaţie care se montează sub piele.

Specialiştii emisiunii “Sănătate cu Stil” vor vorbi despre avantajele montării unui astfel de dispozitiv,în ediţia de duminică,6 septembrie,de la ora 10:00,la Prima TV.  Şi tot atunci veţi afla cum puteţi slăbi,cum vă puteţi menţine în formă sau cum să vă refaceţi după un traumatism cu ajutorul hidrokinetoterapiei.Recente

WhatsApp Image 2023 06 09 at 15 00 39 jpeg
comunicat 1920x1080 png
Șeica Moza foto  Shutterstock jpg
Barbarella jpeg
WhatsApp Image 2023 06 02 at 00 58 51 jpeg
Bebe Rexha se lupta cu kilogramele in plus Sursa foto shutterstock 2271496475 jpg
Afis LineUp FULL  cu Parteneri  16p9 1920x1080px NVS  Digital RE 8iun png
Arnold Schwarzenegger foto  Shutterstock jpg
Kate Middleton foto  Shutterstock jpg
Jennifer Lopez Instagram jpg
Eva Mendes foto  Shutterstock jpg
actriță pe covorul roșu sursa  Shutterstock jpg
Frica de zbor jpg
angelina Jolie foto  Shutterstock jpg
Vedete care sufera de tulburare bipolara Sursa foto shutterstock 1604341012 jpg
Arnold Schwarzenegger jpg
Copii jpg
3 lucruri pentru care oamenii te judeca atunci cand te vad prima data Sursa foto shutterstock 660620350 jpg
Zodiacul pasarilor Sursa foto shutterstock 2170596575 jpg
Apa oxigenata in ureche jpg