De ce e mai greu s-o îmbraci pe Kate Middleton decât pe Meghan Markle. Un creator de modă explică

1 meghan markle kate middleton jpg jpeg

Cele două „rivale” colaborează cu diverşi designeri şi stilişti, pentru a se asigura că arată întotdeauna perfect în spaţiul public. Indiferent că participă la un eveniment regal, la un interviu oferit presei sau la o cină oficială, atât Kate, cât şi Meghan arată întotdeauna minunat. Însă presiunea pe care o simte stilistul, atunci când trebuie s-o îmbrace pe una dintre soţiilor prinţilor britanici, e cât se poate de apăsătoare. Care este motivul?

Meghan este mare amatoare de creaţii vestimentare semnate Maria Means Cote. Însă nu numai ţinutele ei sunt apreciate de critici, ci şi accesoriile preţioase pe care le poartă. În cazul lui Kate, şi ea este preferata celor mai mari case de modă din lume, doar că ea trebuie să respecte mai multe reguli decât cumnata ei atunci când vine vorba despre culorile alese, croiul pieselor ei vestimentare, lungimea rochiei şi câte şi mai câte.

Un lucru e limpede – amândouă ne-au atras atenţia, de-a lungul anilor, cu rochiilor lor de gală, pălăriile sau bijuteriile purtate. Au devenit, la scurt timp după ce au ajuns în lumina reflectoarelor, nişte repere în fashion, aproape tot ceea ce poartă ele – şi este mai accesibil – se epuizează din magazine în doar câteva ore.

Ambele mămici VIP au fost comparate, în mod repetat, cu regretata lor soacră, Prinţesa Diana, nu numai la comportament şi în ceea ce priveşte proiectele caritabile în care s-au implicat, ci şi din punct de vedere vestimentar. Revista Harper's Bazaar a publicat, la un moment dat, un articol în care erau pomenite cele 51 de ocazii cu care Kate i-a adus un omagiu lui Lady Di prin ţinutele ei. Soţia Prinţului Harry a fost apreciată fix din aceleaşi motive.

Totuşi, există o diferenţă majoră între Kate şi Meghan când vine vorba despre alegerile lor vestimentare. În iunie 2021, un designer faimos a vorbit cu cei de la Insider despre responsabilitatea crescută a stilistului atunci când vine vorba s-o îmbrace pe soţia Prinţului William.

Designerul Béatrice de Montille a pus punctul pe i în revista Insider: „Kate va fi, la un moment dat, soţia regelui. Ele două nu au acelaşi destin. Una va deveni regină, adică soţia regelui, aşadar presiunea este mult mai mare în privinţa ei. Cred că există un anumit tipar pentru cineva în poziţia ei, anumite reguli care trebuie respectate, dar Kate este cât se poate de originală, aşadar nu este o problemă, lucrurile se pot adapta felului ei de-a fi.”

Montille a ţinut să precizeze că oferidu-i un stil anume lui Markle este o experienţă complet diferită, din simplul motiv că cele două au şi gusturi vestimentare foarte diferite.

„Sunt foarte diferite... Are fiecare stilul ei, ceea ce este un lucru deja asumat”, a declarat designerul care a catalogat stilul lui Meghan ca fiind mai modern decât cel al lui Middleton. „Nu vreau să spun că Kate nu este modernă. Este şi ea cât se poate de modernă, dar poate mai clasică, atemporală. Au stiluri diferite, ce-i drept, ceea ce este foarte bine, pentru că nimeni nu vrea să le compare la nesfârşit, nu-i aşa?”, a conchis aceasta.

Foto - Shutterstock



Recente

Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg
Gordon Ramsay  jpeg
Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cindy Crawford jpg
Gwyneth Paltrow, Chris Martin  jpg
OCC Elixirul Dragostei UNITER jpg
LENNY KRAVITZ   UNTOLD 2024 (1) jpeg
eclipsa  foto   Shutterstock jpg