Diferenţa dintre modă şi stil - iată detaliile care transformă o persoană bine îmbrăcată într-un adevărat exemplu de eleganţă şi rafinament

1 diferenta dintre moda si stil jpg jpeg

De-a lungul unei bune bucăţi din istoria sa, omul a simţit nevoia de a se exprima folosindu-se de cât mai multe mijloace cu putinţă. Felul în care fiecare alege să se îmbrace şi să se manifeste este una dintre aceste maniere de exprimare a indivizilor din lumea întreagă.

Având în vedere că marea majoritate a oamenilor cu care te intersectezi într-o zi nu vor interacţiona cu tine, este important să ştii să transmiţi mesajele potrivite prin felul în care te prezinţi, prin simpla ta existenţă într-un spaţiu determinat. Dat fiind acest scop precis al modei, este lesne de înţeles că moda nu trebuie să fie decât o parte dintr-un ansamblu mult mai complex în viaţa ta pentru a te putea numi o femeie cu adevărat stilată ori un bărbat elegant. 

Iată care sunt 3 detalii care fac diferenţa dintre o persoană bine îmbrăcată şi o fiinţă autentică, definită de rafinament:

Modestia

Desigur că persoanele extravagante, străine, în principiu, de conceptul de moderaţie şi iubitoare de lux au un parfum aparte, însă trebuie înţeles că nu tuturor li se potriveşte o asemenea imagine. Dacă depui un efort considerabil pentru a-ţi construi această mască, artificialitatea sa va fi sesizată de cei din jur mai uşor decât ai crede. Moderaţia şi discreţia sunt două dintre cele mai versatile accesorii la care poţi apela pentru a da dovadă de o bună educaţie şi de bun-gust. Alege, aşadar, să nu exagerezi în nicio direcţie, dacă nu eşti încă pe deplin convins că ţi-ai găsit stilul. Există atât poşete pentru femei, cât şi coliere, pălării, eşarfe şi orice alte obiecte vestimentare care să se adapteze dorinţei tale de a fi ceva mai temperat până te descoperi cu adevărat. Tot ce trebuie să ştii este unde să le găseşti pe toate acestea.

Limbajul

Deşi poate părea din altă sferă de interes, limbajul unui individ influenţează foarte tare imaginea acestuia şi poate fi determinant pentru definirea stilului celui care îl utilizează. Dacă pentru procurarea de accesorii potrivite te poţi baza pe echipe precum cea de la Barneystore.ro, în materie de vocabular lucrurile stau puţin diferit.

Oamenii cu care alegi să-ţi petreci timpul, filmele la care te uiţi, cărţile pe care le citeşti şi arta pe care o consumi îţi influenţează în mod egal mintea şi limbajul. Este extrem de important să fii foarte selectiv şi să ai o grijă deosebită pentru felul în care vorbeşti şi te comporţi.

Educaţia

Educaţia este unul dintre cele mai importante aspecte de care trebuie să se preocupe o persoană cu adevărat stilată. Prea multe sunt persoanele care aleg să petreacă mai mult timp în mall decât în biblioteci. Ceea ce înţeleg oamenii cu adevărat stilaţi este faptul că o cultură bogată şi o educaţie soioasă sunt în aşa măsură de impresionante pentru cei din jur, încât aspectul exterior ajunge să fie aproape nesemnificativ. 

Stilul nu este, aşadar, sub nicio formă numai despre haine, iar acest adevăr a fost amintit de cei mai mari dintre oamenii de cultură şi de uriaşii din lumea modei deopotrivă. Alege să fii tu şi depune constant eforturi de a deveni o persoană mai bună, mai educată şi mai aproape de autenticitate pentru a te putea numi un simbol al eleganţei şi rafinamentului.

Sursa foto: unsplash.com



Recente

Pavel Bartoș jpg
Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Lily Allen jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg